Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
Sedím na konári a je mi dobre... to myslím bylo 🙂
tak já si o krhle nechám zdát (mimochodem i tady dík za český ekvivalent, krhlu neznám ani z filmu 😀)
ja už som počula tú o tej "krhle", ale ani za boha si nespomeniem na odpoveď 😝
mavanka, máš veľké medzery v znalostiach nášho jazyka 😀
no ale zlepšuju se, za dnešek konár a krhla 🙂 kdysi nám na vejšce přijel na jednu hodinu slovensky mluvící přednášející a vim, že jsem si poznamenala, co je to oblička 😀 mimochodem byla to přednáška o ekonomii 🙂
Jinak Slováky okolo sebe docela mám, jenom se asi málo bavíme o zahradničení 🙂 Tak fakt dobrou noc
Tak dobrúúú 🙂
ekonomia a oblička? 😀
stále rozmýšľam nad tou krhlou...
to môže byť hlava deravá a ešte aj s hydrocefalusom 😀
to bol blbý vtip, ja viem 😔
otec se synem jedou na ryby, vrací se s úlovkem domů a nabourají, oba dva jsou hodně vážně zranění a každého z nich odvezou do jiné nemocnice. nemocice jsou od sebe hodně vzdálená, každá je na jiné straně. v nemocnici A. operují otce a v ten samý čas se chystají v nemocnici B.operovat syna. Když už syn leží na sále, přijde chirurg a řekne: Toho operovat nemůžu, to je můj syn. Kdo je chirurg?
predsa mama 🙂
matka?
🙂
Je o desat desat desat....kolko je hodin?
Jedna topinka se smaží deset minut, tedy pět minut z každé strany. Na pánev se vejdou dvě topinky vedle sebe. Za jak dlouho nejrychleji osmažíte na jedné pánvi tři topinky?
diddi: 10 hodin rovných (22hod)
kaleilah - 20 minút?
em: nene 🙂 🙂
Předpokládá se, že poctivci vždy mluví pravdu a padouši vždycky lžou.-- Na zahradě spolu klábosí tři lidé A, B, C. Jde kolem cizinec a zeptá se A: jste padouch, nebo poctivec? A odpoví, ale nezřetelně, takže cizinec nerozezná, co řekl. Cizinec se nato zeptá B: Co říkal A? B odpoví: A říkal, že je padouch. V tomto okamžiku třetí, C, řekne Nevěřte B, ten lže ! Co jsou B a C
kal, a koľko? som z toho debil 😝 veď 3 sa mi nezmestia, že?
V jistém hotelu mají 100 pokojů a jejich dveře označily čísly od 1 do 100. Kolikrát při tom použily šablonu, podle které se píše devítka ?
Em 😝 😀 Za 15 minut. Po pěti minutách jednu topinku otočíte, druhou sundáte a místo ní dáte na pánev třetí topinku. Po deseti minutách je jedna topinka hotová a dvě topinky je třeba osmažit ještě z jedné strany.
kal, kde na to chodíš? veď ja ešte len topeničky opekám 😀
hotel- 20krát?
mám knížku s hádankama 😀
aha, tak to je to s tými topeničkami 😀 😝
emanko hotel 40 😀 20xna devítku a 20x na šestku 😀 😀
kaleilah - 10x?
alebo v tom hotely píšu rímskymi číslicami...
😀 😀 😀 mohlo ma napadnúť, že to nebude také jednoduché, len spočítať deviny 😝
a jo, ještě na šestku 😀
já stejně nechápu, kde těch 20 devítek vzali? 😅

krhla teda kánev to nieje 😉
chcete odpoved? skuste ešte je to stará dobrá hádanka, žiadne vypočty 😎