icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
22. jún 2009

no zlatí doktori, že ťa tak stresovali........ale zasa to riadne sledovali, keby niečo 🙂 .....je to zaujímavé ako sa to všetko samo v tom tele poukladá.......

leva
22. jún 2009

zatial nie,odtial som odisla,akurat som pisala vypoved,kvoli prac.dobe.Od septembra budem hladat,dufam ze najdem coskoro,zatial sa musi muzik snazit zarabat,bo ja nedosztanem ani cent 😝

jacka
22. jún 2009

vy dve čo nie ste tehošky...idete niekam na dovolenku?

jacka
22. jún 2009

ja len dufam že to u mna bude ako pri Matkovi...žiadne stresy starosti.....len pridem vytlačim a pojdem domenkov... 😉

aninka29
22. jún 2009

nie nikto mi nič nepovedal 😒 a ja som sa už potom nepýtala.bola som šťastná, že mám krásnu zdravú babulku 😵

dnes nemám prehlad ani ja 😝 🙂

leninka75
22. jún 2009

leva ani nejaka socka by ti nevyšla??
jacka, ja sa potrebujem ísť niekde vyhriať ak to leto bude fakt také naprd!!! 😠 .......ale budeme riešiť až v auguste......

aninka29
22. jún 2009

dobre mamky.....idem niečo porobkať 😉 ...neskor prídem 🙂 ..papapapapapapapapapapa 😵

leninka75
22. jún 2009

už som mala na teba jacka napísanú otázku, ale som ju zmazala, už nejdem pokúšať, už budem seriožka 😀 😀 😀 ..............tak to je super, že si z tých šťastných čo nemajú problémoš, neboj aj pri davidkovi to tak bude!!! 🙂....koľko ti trval pôrod jacka ?........a vám aninka a leva??

leninka75
22. jún 2009

pa aninka!!! 🙂

jacka
22. jún 2009

ani..ja by som tiež šla von..ale dnes sme už boli v daždi...tak si počkám pokial to prejde

leva
22. jún 2009

leni,socialka,nie,to sa rata na plate kolko muz zarobi,ak presiahne nieje narok.Neviem kolko je to presne,no nedavno sme to pozerali a viem ze nam plat manzela presiahol narok na davku.Ale ja som nevedela ze si treba cez matersku,respekt.rodic.dovolenku platit PvN.

aninka29
22. jún 2009

mne trval necelých 10 hodín 😉 od začiatku kontrakcií.........už fakt idem.pa 🙂

leninka75
22. jún 2009

aha, a čo je PvN???

jacka
22. jún 2009

leni...mne voda odtiekla ráno okolo 4hodky....a o 18.58 bol MAtko na svete....teraz pridem len tesne pred porodom pokila neodtečie zas 😝

leva čo je tp PvN 😕

leva
22. jún 2009

Simonku som mala sekciou,uplna narkoza.Romanko bol na 3 tlacenia vonku,aj lekar vravel ze to bol ukazkovy porod.

leva
22. jún 2009

prepac jacka,som uz mudra...je to poistenie v nezamestnanosti.

aninka29
22. jún 2009

poistenie v nezamestnanosti???????????? 😉

aninka29
22. jún 2009

leva si ma predbehla 😀

leva
22. jún 2009

😀

leninka75
22. jún 2009

to dosť trvalo jacka!!!..a moc ťa matejko potrápil? ....no veru zvyčajne druhorodičky už vedia čo a ako, tak sa do nemocky nehrnú!!!....jedna známa druhorodička čo mala podobne termín ako ja prišla do nemocky tesne pred tlačením kompletne nalíčená, že aby nejako pri tom vyzerala!!! 😀 😀 😀

aninka29
22. jún 2009

leva o tom neviem ani ja 😕

aninka29
22. jún 2009

musím pozisťovať 😒

leninka75
22. jún 2009

ja som myslela, že to všetko platí štát........teda, nikdy som sa o to nejako nezaujímala 😒 ........leva a doktori ti v pohode dovolili spontánny pôrod po cisaráku???........u nás to funguje tak, že keď prvý cisár, tak aj všetky ostatné......
aninka - závisláčka!!! 😀 😀

utka
22. jún 2009

Ahojte!
U nás prší. Konečne som uspala krpca a dovarila...
Mne museli pôrod vyvolávať a narodil sa týždeň po termíne. Celý ten týždeň som bola už v nemocnici ☹.
Ani ja si neplatím PvN a tiež budem mať taký istý problém ako leva ☹.

leva
22. jún 2009

no,ja som to tiez netusila a teraz si nezasluzim,mala som si setrit 😝 Stat ti zadarmo neda ani cent,nieje to ale fer.Vraj to plati zamestnavatel pokial si zamestnana,no akonahle nastupis na matersku si to mas platit sama,vobec som o tom nevedela,nik mi nepovedal,ked nelietas po internete a nezistujes si hlavne infosky tak ti nik nepovie nic.

leva
22. jún 2009

Ahoj utka,tak vitaj v klube.

jacka
22. jún 2009

veru aninka pozistuj... 😖 ...som nevedela...tak už viem 😝

leni..no nebola som otvorena ani centi....tak mi museli pichut aj tak som sa pomaličky...ale isto...otvárala...ale kontrakcie boli ...len Matko sa nemal ako dostat von 😝
žeby som sa nalíčila aj ja?????... 😀 😀

leninka75
22. jún 2009

ahoj utka! 🙂
leva máš pravdu, že je to nespravodlivé..........podľa mňa by mohli v nemocke každej strčiť do ruky papier so základnými infoškami o úradoch čo kde treba zaniesť.....človek niečo prešvihne a už sa s tebou nebavia....veď si mala vedieť!!! 😠

leva
22. jún 2009

Ja som myslela ze pol roka mi daju niaku tu korunu a potom uz nie,reku ved dovtedy si najdem pracu,ale toto ked som zistila som mala dva dni naladu v tahu.

aninka29
22. jún 2009

to je inak riadna hovadina 😠 😠 to si to mám akože z tej ubohej materskej platiť???????????????to je v riti 😠 😠