icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
10. okt 2018

@jacka ahoj.....také ti mám zasa na prd obdobie 😢😒......svokra má zasa "tour de nemocnice" a neskutočne ma tie je nemocničné monológy vycucávajú 😲😠......ble ešte aj konkurz v robote, končí mi zmluva...a po rokoch sa prihlásil aj niekto cudzí..tak bojim bojim...

jacka
10. okt 2018

@leninka75 ahoj
Coze?.....to preco robia ked ty tam mas uz dlho robotu...........myslis zeby s tebou neratali?.....aaaa tomu neverim neboj dobre bude............a coze je svorkuske?...............tak to mas teda fakt blbe obdobie........drzim ti silno palceky

jacka
11. okt 2018

@leninka75 ahoj
Tieto hnusne hmly......otras..........mam pocit ze neskoncia....

leninka75
11. okt 2018

@jacka ahoj....aspoň, že cez deň je 😎... aj do vianoc tak môže byť.....aaaale zasa svokra hľadá čo by mohla mať...to je nekonečný príbeh......

jacka
11. okt 2018

@leninka75 no len tu vujde len okolo obeda....a potom rychlo tma.............hned by som odtialto usla kade lahsie.................no pre pana....ta uz ma jasnu dg👎

leninka75
12. okt 2018

@jacka Ahoj, jasné má....už pobehala rôzne oddelenia, nikde jej nechcú nič kvalitné nájsť..zo všadiaľ ide s výsledkom zdravá ako ryba....už dlhšie ma cuká ponúknuť jej psychiatriu 😂😂😂....že tam by jej isto niečo našli 😂😂😂😂.....

....juj to máte teda na figu zo slniečkom....u nás teraz zapadá tak okolo 18:00....keby nebol orech v strede dvora, tak by bolo aj dlhšie....Lolke sa zasa vracia kašeľ ☹....už neviem čo s tým mám robiť .....ako idete víkendovať?

jacka
12. okt 2018

@leninka75 ahoj
Ze ponuknut😂😂😂😂😂😂pomoc........aspon niekde jej nieco najdu.........😂😂😂.......moze byt rada........😉.......
Juj tak u vas zas choroby.....😔.............a keby jej urobili dake lepsie vysetrenie ci nemana daco alergiu.........vikendovat..netusim...asi len doma..neviem kde by sme sli..daka som vygumovana

leninka75
15. okt 2018

@jacka ..ahoj.....juj také krásne dni sú teraz 😎....aj do vianoc by som vydžala.....tiež som už rozmýšľala nad Lolkou, že je možno na niečo alergická, ale pravdu ti poviem nechce sa mi s ňou chodiť po vyšetreniach ....skúšame saunu, babské recepty a uvidíme....

jacka
15. okt 2018

@leninka75 ahoj
ako ste vikendovali,....chlapi sa rozhodli do Nr na vystavu aut........no co ti poviem....👎...........tak nech ste rychlo fit........................konecne aj tu je od rana slnicko ..hned je lepsie😍

leninka75
16. okt 2018

@jacka ..ahoj....už ti chlapi aspoň nového tátoša kúpili? 😉.......víkend rýchlo ubehol...ešte sa robilo po vonku....ovocie už je na šťastie spratané, ale lístia je stále všade moc, Majo kosil, nejaké polámané konáre rezal a tak, ako na dome stále je niečo.......a v nedeľu sme boli plávať a v saune....

leninka75
18. okt 2018

@jacka ..ahoj.....nejako sa nám kazí počasie...

jacka
18. okt 2018

@leninka75 ahoj
No to listie.....keby aspon riadne zafukalonech je ti uz dole a mam aj ja pokoj.......pokial toho nie je vela....tak to berem ako relax😁.........kazi kazi......ale treba aby trochu sprchlo........ked susede boli orat tak len taky prach vsade......dnes obaja kruzok tak idme behat hore dole.........

jacka
19. okt 2018

@leninka75 ahoj
ako idete vikendovat?......ja som pomalicky zacala s vianocnym upratovanim...bleee😝.............

leninka75
19. okt 2018

@jacka ...Ahoj,........asi budeme len doma..Majo ide zajtra do práce......veru ani mi nespomínaj vianočné upratovanie.....na šatník sa chystám už 3 týždne....fuj sa mi nechce do ničoho veľkého púšťať....vy čo idete cez víkend?

jacka
19. okt 2018

@leninka75 o handrach mi ani nehovor........nocna mora......fuj......a potom este to vypekanie.......no nic budem musiet z laskou aby chutilo😅.......chlopi idu na rybacku a ja ostavam doma.....daco poriadim ked budem mat klud ........

leninka75
22. okt 2018

@jacka Ahoj Jani, veru kopec lásky do koláčikov treba dať 😍....ja sa celkom teším na vianočné pečenie...celkovo mám rada to adventné obdobie, aj keď je náročné a Majo tento rok ide prvý decembrový týždeň do Kórei, aj tak sa na to teším .... ja som cez víkend neurobila nič naviac, len klasické upratovanie a hrala som sa s babami spoločenské hry....

leninka75
22. okt 2018

@jacka ..a tvoji chlapi aj niečo chytili?

jacka
22. okt 2018

@leninka75 ahoj
Veru ved davam...preto im aj chuti😍............aj ja zboznujem vianoce ..len skoda ze vzdy je zhon okolo toho..........ale ten vecer vzdy stoji za to........aaach uz aby to bolo.............neja casto chodi do korei......nie je ti smutno?.....ci uz zvyk😉............to ste mali super vikend....ja mam rada take kludne..........no najprv som myslela ze chytia daku chorobu.....ale ze tam bolo pekne slnecno .....len tu hmla cely den......fuj........spokojny a vraj este pojdu......inac chytili dve ale museli hodit bo vraj boli male kapre......nevadi na vianoce kupim😉

leninka75
23. okt 2018

@jacka .....ahoj......ja už pozerám ako by som inovovala vianočné pečenie....asi narobím kopu suchého, krémové aj tak nikto nechce a keď urobím, zožereme to s Majom sami a potom to tak aj vypadá ....veru chodí často..nepáči sa mi to ani trošku....

leninka75
24. okt 2018

@jacka ..ahoj...rozpršalo sa nám...

jacka
24. okt 2018

@leninka75 ahoj
No ved konecne prsalo....aj ked nie vela.......teraz uz svieti a fuka..........u nas skostia vsetko.....len nesmie byt toho az az...........a velmi menit nechcem .....bo aby to aj mlstne jazyky zjedli........no a horsie to bude s darcekami.....pomoooc

leninka75
25. okt 2018

@jacka ..ahoj..a máš aspoň predstavu čo ideš deťom kúpiť na vianoce?....ja zatiaľ viem, že Karolínka potrebuje lyžiarske nohavice a tam som aj skončila.....už aby prišlo obdobie, že im dám nejakú poukážku a kúpte si čo chcete ...

jacka
25. okt 2018

@leninka75 ahoj
Nemam ani paru co im kupit.......oni chcu lietajuceho drona.....no man skoro piclo.........ta pukazka mi mi viac paci..............😉..........................a baby ako v skole?....ucite sa v pondelok..........moji ano...teda Petko idu na Viglassky zamok...ale do 11tej..a potom sa ucoa podla rozvrhu.....to ako fakt im mohli dat volno......ach jo

leninka75
26. okt 2018

@jacka ....ahoj.....to ako prišli na drona? .....u nás riaditeľka dala voľno, vraj sa ide opravovať kúrenie......ja som v pondelok v práci a potom beriem dovcu....hádam sa mi podarí čo to porobiť....

leninka75
29. okt 2018

@jacka ..ahoj..ako ste víkendovali?

jacka
29. okt 2018

@leninka75 ahoj
Na drona netusim.....len ten sok som zazila po oznameni😂............mate super ze mate volno.......mojim sa nechce ze ich mam doma nechat.......ach jo........vikend doma ...v sob bol muz na fuske ....a ned sme sli na plavosku............a vy?.....aj niekam idete cez tyzden?

leninka75
1. nov 2018

@jacka ahoj....nejako rýchlo utekajú tie voľne dni.....včera sme boli v kine na transylvaniu.....celkom sranda to bola.....idem ešte rýchlo pohrabať lístie a hor sa na cintoríny...

jacka
2. nov 2018

@leninka75 ahoj
Laurinke prajem vsetuuucko najlepsie k dnesnemu sviatku-...veela lasky a a hlavne aby zdravie posluchalo......❤❤❤

veru hrozne rychlo uletel tenot tyzden a tolko som mala na plane..ach jo..............sa mi zda ze aj moji chalani na transylvanii boli....len tak matne spominma ci najozaj......😔...............ja som asi divna ale mne hrabanie listia robi celkom dobre taky relax ci 😝co😝

leninka75
5. nov 2018

@jacka ahoj Jani, ďakujeme z prianie 🙂....Laurinka sa nevedela dočkať oslavy 😍......
...tak mi rýchlo celý týždeň ubehol....des...ale aspoň šatník som dala do poriadku..aj keď som chcela ešte aj iné urobiť...nevadí však mi to neutečie...čo ste robili cez víkend?

jacka
5. nov 2018

@leninka75 ahoj
Tak dufam ze ste poriadne oslavili😚........co Laurinka dostala.?
Nijak doma sme boli.......este zahardu som davala donkopy a koniec konecne......deti este na tramposke skacu...som zvedava dokedy takto pocasie vydrzi......sa bojim ze bude zo dna na den -10😅