icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
6. nov 2018

@jacka ahoj.....jasnacka oslavovala 3 dni....tortu som jej upiekla....oblečko, knižku, zimné topánky.....aj my ešte mame tramposku....ale poobede už baby kričali že im je zima na nohy....Majo ma v pláne ešte opekačku, tak som zvedavá či stihneme....no veru to presne tak bude z tepla do mrazov ☹️

jacka
6. nov 2018

@leninka75 ahoj
fiha to ste riadne oslavili....🙂👍....aku trotu si pikela?..das aj fotocku?...........aj moji tak ze je im zima na nohy.........ale aspon tzch 5min co su tam sa hzbu😝😂.......................neboj este stihnete.....uuudajne az do 20,nov ma byt takto potom ze nastupuje jesen....tak uvidime😝...............................Matko maju tento tyzden plavecky tak Petko hned aka nespravodlivost😅.....hlavne za aj on pojde..ale az v juni😝

jacka
7. nov 2018

@leninka75 ahoj
Nooo tak dnes to vonku nevyzera na 🌞........ach jo ja raz neviem co detom na vianoce...normalne ma chyta panika

jacka
8. nov 2018

@leninka75 ahoj🙂

leninka75
8. nov 2018

@jacka Ahoj...nestíhačka...pomóc.....veru vianoce = nočná mora..teda aspoň darčeky......ja to mám s babami trošken ľahšie....nakúpim laky, maľovačky, voňavky a sú šťastné jak blchy 🙂...len horšie je to a mužom a babkami a dedkami.....to som v koncoch....

jacka
9. nov 2018

@leninka75 ahoj
Presne darceky .....ach jo😢...........ked uz maju skoro vsetko to bude boj...............no o muzovi ani nehovorim ten asi nedostane nic😉😝.........inac konecne piatok....👏...musim chalan pokupit aspon zimne topanky mozno zima pride ci co

leninka75
9. nov 2018

@jacka ahoj.....ja som zimné za celkom dobrú cenu kúpila v Decathlone....u nás to ešte celkom istia lega.....zatiaľ.....ani nevieš aká som rada, že je piatok!!!!!!.....toto bol tak sprostý týždeň....a budúci bude podobný.....

jacka
12. nov 2018

@leninka75 ahoj
Juj tam sme boli v sobotu.....a sklamana....nic len rukavice som tam kupila.....tak som skoncila v dechmane......este zhnama Matkovi oteplovacky len ked on ma take brusko ze noc nezapne...ach jo..........mi hovor o minulom tyzdni...brr......
Ako ste vikenodvali?......

leninka75
12. nov 2018

@jacka ..ahoj......vieš to tak býva, potrebuješ niečo kúpiť za toho svätého nezoženieš....ale keď nepotrebuješ, nájdeš na prvý šup 😂.....víkend len doma..Laurinka už zasa začala kašlať ☹😢......a Majo ešte otriasol dva posledné stromy, tak som robila mušt.....zajtra idem na služobku do BA....

jacka
13. nov 2018

@leninka75 ahoj
ved prave...a potom bude toho plna......vies co..........juj tak za uz hlasia choroby,?.............ze otriasol.....dobre😅.......mna lubim must.......posles😉........a ty ako s robotou ...co si pisala ze robia konkurz..........................no tak ja som k vianociam uz detom kupila pyzamo...tot vsio🤐....a Petkovi knizku......ty si na tom ako?

leninka75
13. nov 2018

@jacka ahoj.....u nás sa ten kašeľ točí od septembra ☹️......a neprídeš si dať a aj domov ti zabalím 😘......Majo objednal z ebuy babám smart hodinky a tiež mám pre každú knižku....pre Karolinku mám vyhliadnuté krém na akné a Lolka chce špirálu 😂....tak kúpim bezfarebnu ....konkurz mám budúci piatok a tu druhu nepozvali, vraj niečo nespĺňala....balvan mi spadol zo srdca..... zajtra idem zasa so študentami na exkurziu ....

jacka
14. nov 2018

@leninka75 ahoj
veru .. ...kasel sa ku vam prestahoval☹😒..............rada by som prisla🙂.......................jeda tak ty si na to lepsie ako ja😲....nuz musim sa cinit s darcekami aby som do novembra stihla👎...........................jeda parada tak to dobra sprava......asi si najlepsia😍😍😍............................ale ty sa ako peken taras ..kde si sla len na SK?👍

leninka75
14. nov 2018

@jacka ahoj....posim ta uz je Majo nascipany....super a to ma o dva tyzdne ist do Korei...☹.....Karolinka je zajtra doma....nejaky rocnik ma testovanie...si mala pocut jak Lolka frfotala 😀.....boli sme na exkurzii len v Ziine, takze po exkurzii pekne spat do prace...a zajtra mame katedrovicu...organizuju studenti...bude nas okolo 50..len je to neskoro az o 18:00..tak pojdem len na hodinku....

leninka75
16. nov 2018

@jacka ahoj...prežiť dnešok a je piatok..jupiii

jacka
16. nov 2018

@leninka75 ahoj
Veru hura piatok.......
Jeda tak u vas zuri riadny bacil.....juj tak sa rychlo vyliecte..................tak to bola rychla exkurzia.........................to poznam kec mal Matko plavecky 😅😅😅petko odmietal chodit do skoly😅

jacka
19. nov 2018

@leninka75 ahoj
u vas uz cosi nasnezilo?....ci len bububu🙂........ako ste vikendovali?.............................ako choroba je uz na ustupe?

leninka75
19. nov 2018

@jacka ahoj......aaaale, len postrašilo....deti sa vytešovali, že bude sneh.....mne sa to moc nepáči, ale však vydržím....víkend len doma....svokor mal meniny a nám potom prišli známi.....vy ako?

jacka
20. nov 2018

@leninka75 ahoj
aspon ste videli sneh......😉..................tak vma vikend rychlo ubehol.....no my sme boli pozret strigu a vcera som prerevala ...ale uz je dobre...........a dnes zdruzenie ,matko zajtra petko.......no hura....teraz zas same pisomky......😝

leninka75
20. nov 2018

@jacka ahoj......zle obdobie? 😢.......

jacka
20. nov 2018

@leninka75 mam pocit ze u strigy bola posledna kvapka.......nieco neskutocne.........
Toto zdruzenie jedna hroza......riesili tam sikanu dievact.....tiez mohla dat uvka vediet aby vhlapvi ani nesli........ach joj

leninka75
21. nov 2018

@jacka ahoj....šikana dievčat?...a to čo?...baby si robia navzájom zle?

jacka
21. nov 2018

@leninka75 ahoj
hej ze cez mesenger si vypislovali a ohovarali sa medzi sebou a odstruju jedna druhu..urazaju sa ze jedna je tucna a preco jej mama dava buchty............no proste veci ktore su hodne prveho stupna......tie silnejsie osobnosti su vzdy na vrch.................to mali zavolat aj baby do triedy a rodicov a riesit...takto aj tak nic neurobia
ach a dnes znova Petkovi......pomoooc.................................pochval sa ako baby v skole🙂👍

leninka75
22. nov 2018

@jacka ahoj.....toto sa dialo aj keď som ja chodila do školy...len vtedy neboli sociálne siete....tuším sa vtedy okolo toho nerobilo také haló ako dnes.....decko schytalo poza uši a bolo vybavené....
....juj Laurinka dostala z telocviku dvojku - skok do diaľky z miesta....chúďatko bola z toho hotová, že dostala zlú známku 😂 .....včera čítali na čas a zatiaľ má najlepší a zasa sa stresuje, že čo ak bude niekto rýchlejší....zlatá moja 😍
....Karolínka zvyčajne, že "čo v škole?"...odpovie "nič"...😝....ale ide jej to...až na diktáty...pokiaľ píšu nácvičný je to OK...keď píšu na ostro schytá trojku😲.....teraz chystajú výrobky na retro vianoce..to je taký vianočný jarmok, čo organizuje škola....

jacka
22. nov 2018

@leninka75 ahoj
ano dialo......ved aj ucka ostala zhorzena ze za nou chodia baby ako keby boli v skolke......a chalni sa vyplieskaju a je dobre........presne teraz len na niekoho nikeot krivo kukne a zle je.....ach cele zle

no moji z TV nedostavaju znamky......Matko z HV pisali pisomku z nôt a chystal 2....ako fakt to sa mu zide v zivote.............je retro vianoce to by sa mi pacilo......👍🙂😉.................moji budu mat trhy zas....stale dookla to iste kazdy predava.....nuz co narobim..............
jaaaj na rodicku mi ucka ze Petko a zacal odpisovat......pisali diktat a oci mu utekali k susede........ale vraj to nielen moj ale ze vsetci zdvihli ruky ked sa pytala deti....no koniec totok👏

leninka75
23. nov 2018

@jacka ..ahoj....to máte super, že TV neznámkujú.....pochválim sa ti už máme kúpený stromček 😍..včera začal predávať Montfield, tak Majo ja utrhnutý z reťaze...museli sme a museli 😂....tak už je fešák v šope vo vode......
...juj Jani o pol hoďku mám pracovný pohovor 😨

jacka
23. nov 2018

@leninka75 ahoj
No aj HV by nemusela by.........................wow tak to je super ved vianoce klop klop........hlavne dolievat vodu😂😂😂😂😂😂...........ako dopadol pohovor?.......som dnes nestihala ani dychat......neznasam taketo dni ked neviem kde je sever...........

jacka
26. nov 2018

@leninka75 ahoj
teda ten vikend vzdy tak rychlo prejde......,,,,,,sme boli vcera na plavoske som prisla taka unavena ako davno nie.............v sob maju chalani tu mikulasa.....tak som zvedko na program🙄

leninka75
26. nov 2018

@jacka ..ahoj...my máme taký frmol v robote, že to už je neskutočné....nič nestíham a stále len pridávajú a pridávajú....pomóc kedy to skončí..
,....my sme boli v nedeľu v kine na Luskáčikovi a potom sme boli na vianočných trhoch....a stihla som umyť okná a vydrhnúť kúpeľňu.....
..koľko dĺžok si dala? 😉

jacka
26. nov 2018

@leninka75 ahoj
Ach jo to ti teda nezavidim...........asi potrebujes oddych....................ake bolo kino?........ja som okna umyvala v oktobri ked bolo teplo......aj tak mi to auta oplieskaju kedze cestu mam rovno pod oknom........a o stresnych .....skoda slov......tie by sa mali same umyvat........................dlzok.....veeeelaaaaa.....som vysla z vody taka tazka......mam teda co nosit😅😆

jacka
27. nov 2018

@leninka75 ahoj
Konecne hlasia trochu chladnejsie nech to blato primrzne......ach Matka uz druhy den boli hlava....Matko.do spoluziaka sotila a ten mu tresol hlavu o stenu....tak ako ozas ..chlapi😕