Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka Ahoj, jasné má....už pobehala rôzne oddelenia, nikde jej nechcú nič kvalitné nájsť..zo všadiaľ ide s výsledkom zdravá ako ryba....už dlhšie ma cuká ponúknuť jej psychiatriu 😂😂😂....že tam by jej isto niečo našli 😂😂😂😂.....
....juj to máte teda na figu zo slniečkom....u nás teraz zapadá tak okolo 18:00....keby nebol orech v strede dvora, tak by bolo aj dlhšie....Lolke sa zasa vracia kašeľ ☹....už neviem čo s tým mám robiť .....ako idete víkendovať?
@leninka75 ahoj
Ze ponuknut😂😂😂😂😂😂pomoc........aspon niekde jej nieco najdu.........😂😂😂.......moze byt rada........😉.......
Juj tak u vas zas choroby.....😔.............a keby jej urobili dake lepsie vysetrenie ci nemana daco alergiu.........vikendovat..netusim...asi len doma..neviem kde by sme sli..daka som vygumovana
@jacka ..ahoj....už ti chlapi aspoň nového tátoša kúpili? 😉.......víkend rýchlo ubehol...ešte sa robilo po vonku....ovocie už je na šťastie spratané, ale lístia je stále všade moc, Majo kosil, nejaké polámané konáre rezal a tak, ako na dome stále je niečo.......a v nedeľu sme boli plávať a v saune....
@leninka75 ahoj
No to listie.....keby aspon riadne zafukalonech je ti uz dole a mam aj ja pokoj.......pokial toho nie je vela....tak to berem ako relax😁.........kazi kazi......ale treba aby trochu sprchlo........ked susede boli orat tak len taky prach vsade......dnes obaja kruzok tak idme behat hore dole.........
@jacka Ahoj Jani, veru kopec lásky do koláčikov treba dať 😍....ja sa celkom teším na vianočné pečenie...celkovo mám rada to adventné obdobie, aj keď je náročné a Majo tento rok ide prvý decembrový týždeň do Kórei, aj tak sa na to teším .... ja som cez víkend neurobila nič naviac, len klasické upratovanie a hrala som sa s babami spoločenské hry....
@leninka75 ahoj
Veru ved davam...preto im aj chuti😍............aj ja zboznujem vianoce ..len skoda ze vzdy je zhon okolo toho..........ale ten vecer vzdy stoji za to........aaach uz aby to bolo.............neja casto chodi do korei......nie je ti smutno?.....ci uz zvyk😉............to ste mali super vikend....ja mam rada take kludne..........no najprv som myslela ze chytia daku chorobu.....ale ze tam bolo pekne slnecno .....len tu hmla cely den......fuj........spokojny a vraj este pojdu......inac chytili dve ale museli hodit bo vraj boli male kapre......nevadi na vianoce kupim😉
@leninka75 ahoj
Nemam ani paru co im kupit.......oni chcu lietajuceho drona.....no man skoro piclo.........ta pukazka mi mi viac paci..............😉..........................a baby ako v skole?....ucite sa v pondelok..........moji ano...teda Petko idu na Viglassky zamok...ale do 11tej..a potom sa ucoa podla rozvrhu.....to ako fakt im mohli dat volno......ach jo
@leninka75 ahoj
Na drona netusim.....len ten sok som zazila po oznameni😂............mate super ze mate volno.......mojim sa nechce ze ich mam doma nechat.......ach jo........vikend doma ...v sob bol muz na fuske ....a ned sme sli na plavosku............a vy?.....aj niekam idete cez tyzden?
@leninka75 ahoj
Laurinke prajem vsetuuucko najlepsie k dnesnemu sviatku-...veela lasky a a hlavne aby zdravie posluchalo......❤❤❤
veru hrozne rychlo uletel tenot tyzden a tolko som mala na plane..ach jo..............sa mi zda ze aj moji chalani na transylvanii boli....len tak matne spominma ci najozaj......😔...............ja som asi divna ale mne hrabanie listia robi celkom dobre taky relax ci 😝co😝

@jacka ahoj.....také ti mám zasa na prd obdobie 😢😒......svokra má zasa "tour de nemocnice" a neskutočne ma tie je nemocničné monológy vycucávajú 😲😠......ble ešte aj konkurz v robote, končí mi zmluva...a po rokoch sa prihlásil aj niekto cudzí..tak bojim bojim...