Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Ale celkom dobre bolo...aj ked sa mi zda zeby to cchelo trosku zmenu ale pokail a detom paci..............vy ste sli do Puchova?.....a co ste si pokupili?.....ach tak uz ste same?😕.....keby sa ma vratit!...........vy ste sikulky uz napecene parada.............
A ta vcerajsia poladovica......ako skoda slov.........deti sli von a celou cestou sa klzali......som myslela ze pojdeme na plavosku ale setra mi vravela ze v BB..je tiez koniec sveta.......tak sme ostali doma.....ale ...Matkovi som obj bundu a poobede prisla sprava ze uz je v BB v mall....tak o pol 5tej som ich nahovorila na plavosku a cestu hlavne uz boli ok......no a bundicka je doma...tak sa tesim
@leninka75 ahoj
teda ale nam prituhlo...aj slniecko svieti ....paradne je dnes.......Petko sa dnes neucia maju Mikulasa .....tak sli bez skolskej tasky,.......a Matko zas v piatok idu do BB na trhy....som zvedava ake budu mat pocasie tam............a aj ku vam chodil Mikulas?....posluchali ste?
@jacka ahoj....a dnes zasa vonku hnus 😈......mam dnes dovcu...som myslela, ze co vsetko urobim....figu borovu....sa len povalujem cely den....nic sa mi nechce....deti sa neucili, mali retro vianoce...Lolka je iny nakupca..pokupila tam kadejake ozdoby 🙂
..jasne Miki chodil 😍....a stedry bol aj napriek tomu posluchaniu ....u vas chodil?
@leninka75 ahoj
Aaaaj u nas chodil a bez uhlia..........aj ked no neviem neviem............mna od piatka do nedele hlava bolela...potom to utlo....ako prislo tak odislo......a dnes som chcela cesto aspon na medovniky ale Matko zas pisal ze ho hlava boli.......tak sa mi zda ze nielen s Petkom beham este asi aj s Matkom zacnem...............juj taky nakupca by sa zisiel aj mne......aj ked Matko ma niekedy vie soknut aky ue sikovny...............v sobotu rano koolko snehu a poobede by si neverila ze tu vobec bol....vsade blato...mam pocit ze sneh pomaly len v telke bude
@leninka75 ahoj
Ach tak vas tie choroby riadne trapia......😯.......aj si ju nechala doma?........co jej davas?............o hlave mi ani nehovor.......ked neboli mna tak Matka......spomeniem dr ked tam pojdem.....ze ho aj dnes v skole bolela ale ze rychlo presla......na nerv...............a vianoce u vas ako?....napecene.....poriadene .....a darceky ako?
@jacka ..ahoj....ano, nechala som ju tri dni..zajtra už pôjde a uvidíme...už včera to bolo čosi lepšie....dávam jej len také klasiky sinupret a taký bylinkový stop kok....ja som si až do nedávna myslela, že migréna trápi len ženy, ale máme nového doktoranda a ten má tiež migrénu a asi aj tvoj Maťko....vianoce ťažko...ešte nič upečené, nedoupratované, výzdoba len v začiatkoch ach už teraz kebyže zostanem na dovolenke, tak to stihnem s odretými ušami.....
...videla si FB?.,...ide mať picnúť keď to vidím...od 1.12. sa ženské predbiehajú, ktorá dá skôr stromček....a včera to jedna zabila fotkami a že aha tento krásavec už stojí v kuchyni ešte do obývačky a mám hotovo....nie je to choré maž doma stromčeky už od začiatku decembra?....však sme na SK a opičíme sa po západe....
@leninka75 ahoj
Ja som daka domotana ani som si nevsimla ze si pisala.....ach joj......a ked sme pri hlave zas ma zacina.....uz dala aj kofolu s citr aj kavu....a to idem este piect pracliky....tak hura
Nechapem tie stromceky......my sme vzdy par dni pred vianocami.....a nemam ziadnu ujmu....aspon si myslim😂.................dovolenku mas odkedy?..........
Ja som bola zas s petkom na gastre......potom ti napisem spravu.........sa nam pridruzila dalsia choroba.....aj ked to mohlo byt horsie
Darceky pre deti vsetko ......dufam.....len pre chalapa nemam ani ň...........tvoj muz sa uz vratil?
@jacka Ahoj....ach jo zasa tá hlava ☹...už ti je lepšie?......dovolenku práve rozmýšľam či si zoberiem od štvrtku alebo až od piatku....ešte nemám upratanú obyvku a kuchyňu....aale cez víkend sme s Karolínkou dali komplet pečenie 😅....všetko suché už je v krabiciach...prvý rok čo mi Karolínka fakt, že pri pečení pomohla 👍......Majo sa zatiaľ zabavil s výzdobou, ale aj tak ešte tomu dosť chýba.....musíme si tento týždeň po večeroch máknuť....
...Majo je doma, ale ccca za mesiac ide zas 🤐😒😠😈😨👎.....
@leninka75 ahoj
Tak ty si mala aku pomocnicku.....parada bo mojich to bavilo len chvilu........neboj to date......a taky neporiadok zeby ste ho prekracovali isto nemate...............ten sa teda riadne nacestuje................a hlava uz lepsie....len vecer zas Matka bolela.....pomoc bodaj by ho uz nikdz nebolela

@jacka ..ahoj.....kino bolo fajn..taká pekná rozprávka..už s vianočným nádychom...ako sa má Maťko...lepšie?