Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka Ahoj, a neuvažuješ niekedy tak ďalej aspoň jednu noc prespať?...viac a v kľude by ste toho stihli 🙂....baby s kamoškami zasa riešia prespávačky, tak uvidím kto a kedy 😀...na Oravu ideme 28.8....
..milá oslávenkyňa k dnešným meninkám Ti prajem len to najlepšie čo sa priať dá, nech si šťastná!!! 🌹
@leninka75 ahoj
No to uz len o rok.........velmi meniny neslavime dali kvietok sladke pusinku a bolo........ako dete vikendovat.......my musime drevo pochystat ...aby nam rite nezamrzli o mesiac....😅😅😅.......a mam tu sestrinu dceru....tak tu pojdeme vratit rodicom😄😂..........dnes som uplne ko....ako nevyspata ci co
@leninka75 ahoj
Ni kupujeme...no este chytat...brrr....ked vidim susedov ako volacia drevo....cely spoteny ..unaveny.....ale som rozmyslala ze obj uz take narezane a nastiepene......bo s tymto vela roboty.......a cely den pilil aj tak nedorobil.............v sob to drevo......a v ned sme boli vratit neter tak sme si hodili speky na ohen......trosku sme mali zmenu...............super ze choidte na hriby......moj muz nepozna...bo na juhu aai nerastu .......a ja sa bojim ze oddtrhnem co nemam.........a s bedlami co ides ...vysusit?
@leninka75 ahoj
Juj tazke vstavanie dnes.....no somrali ze nejdu....ze naco aj tak uz vsetko vedia....ach jaj😕......som zvedko na petkovu triednu maju mat novu...sa mu vcera nepacilo ze tam nebude ta ich.....nuz na 2st bude mat na kazde ucivo inu.......aj moji na 8h.....a tu svietilo slnko prideme do zv a tam burka....uzas ....a pridem domov a mokro aj tu...
Kedy ste prisli z oravy?......oddychnuty?...
@jacka ahoj...fuuu to leti, tak uz aj Petko na druhom stupni.......nasim zostali triedne, co s amoc tesim..obe su fajn.....baby maju dnes teoreticke branne a zajtra by mali ist do terenu...som zvedava ci pojdu, lebo od vcera prsi...vsade mokro a blato...z Oravy sme sa vratili v sobotu a rovno sme isli na oslavu 60-tky....oddychli sme si super..este by som isla....inak fajn hotel....rodinna izba (obyvacka + 2 spalne) + polpenzia na tri noci 250 E....
@leninka75 ahoj
Nie petko he stale na 1st..len ucka odisla...a maju novu...zatial spokojny.....ze pekna vysoka..........nasim dnes davaju knihy a zajtra branne.....no fakt ze prsi zajtra budu ako 🐖🐷.......to ste ked mali hotel na slovensku?......dobra cena.....👍...........vy ste riadne vyuzili posledne dni prazdnin...super
@leninka75 ahoj
Dnes mal petko telesnu.....😮......matkovi sa lytka zapaluju ..este nie je doma....ved pockaj ked sa zacnu ucit😂😂😂...........podla mna sa tam i tak riadne nenajedia.....ale pokial nevyskusaju.............🌻tam ostane pokial nam nepridu orat......ale krasne su mam ich kopec vtaciky mi vlani s mi pomohli.....tak som ich mala vsade😂😂😂........fakt teda ty este prazdninujes😍.............inak mam pocit...klop klop...ze nechodi taky vystresovany do skoly..uvidime ked zacnu riadne makat
@leninka75 ahoj
Ma veru mlady tulave topanky......busom pride dom....ale pomalicky mu to zatrhnem bo skola vola😂😂😂😂.........parada aj mne sa v tatrach paci........my sme zemiaky v snp vyberali....ale toez nic moc..ani nas to nebavilo....zato paprik na rozdavanie...........baby ako zacali v skole?
@jacka ahoj.....slniečkooo 😎..teším sa po tom upršanom pondelku.......škola volá len deti sú hluché 😂..........my sme už aj rodičko včera mali u Laurinky...pôjdu do školy v prírode do Tatier + 1. sväté prijímanie a mali mať ešte aj plavecký, ale to už triedna zatrhla, že stačí na tento rok a plavecký budú mať v štvrtej triede....Karolínka už aj nejaké opakovacie písomky písali....úlohy nosia už od minulého týždňa....u vás ako?
@leninka75 ahoj
Veru aj tu konecne hmla zmizla a svieti.....krasa.....len chladno este...nevadi..........hluche totalne😂😂😂😂😂😂😂...my mame rodicko stvrtok.....ale viem ze idu do SvP....na donovaly....aspon nie daleko a tam je tiez pekne.....a hlavne uz tento rok neplatime😂😂😂😂😂.........moji maju ulohy uz od piatku....ale daky bordel mau v skole bo im dako hodiny odpadavaju.....dnes obaja posledne hodiny idu domov......ten vcerajsi lejak a burka....mi polamali 🌻.....skoda ich....len musim este semiacka pobrat bo tie vtaky su dake rychlejsie ako ja😂😂
ahoj...stale funguje ten príspevok od štátu na školy v prírode a lyžiarske?...lebo naša triedna si nebola istá.....chalani si dali aj nejaké krúžky?...u nás si Laurinka dala tri - poľovnícky, výtvarný a tanečný...a Katrolínka na môj nátlak si špekulatívne vybrala nemecký krúžok, lebo vraj možno ani nebude ak nebude záujem 😂😂😂.......tak už máš po slnečniciach 😲, škoda 😔......
@leninka75 ahoj
Ano funguje.......ale len raz aj to 100e....tzn ze ked bol v 2r sme platili celu ciastku a teraz len doplatime dakych 20e......ale je dost mozne ze sa cena zmeni........cosi ...skola ma este prazdniny😨...........akurat viem matko chce biologicky kruzok...vlani mal slovencinu...ale vrajnucka uz nechce😳........a petko asi na minifutbal.......ale este nevieme nic co ako kedy.......a zajtra ide reprezentovat troedu v behu na namestie..tesi sa ze sa uleje😂😂😂😂😂...............ten nemecky kruzok by sa aj nam hodil....ale tam take nemaju......turisticky...zdravotny..sportovych kopec.....nic normalne
@leninka75 ahoj
Ha..petko prisiel zo zlatou medailov.....prvy ...za prvy stupen zo vsetkych skol vo zv......rastiem😂😂😂😂..........podla poslednych info o SvP......tak jednu si plati rodic celu a druhy krat uz stat dava 100e............to vasi hadam nebudu mat ubytko...ci?............ano chodil...jasne ze dobrovolne...osobne som ho viezla tam😂😂😂....ale vies ze mu to velmi pomohlo,.....skoda ze uz nebude.....aj matika by mohla i ked tu vie vyborne....nie je na skodu😉.........no nic padam na zrps....uvidim ako sa idem vyklonovat kedze maju obaja....ale som zvedko na novu petkovu ucku😂😂😂...tajne ju cvaknem😁😂😂😂😂😂
@leninka75 ahoj
Nadherne pocasie....som spokojna.........ako bolo ja svadbe?..........zajtra nas caka gastro....neviem ci matka nevratim do skoly kedze maju 7h...........v piatok pisal diktat ...petko.....no vidim to peknu 5😢😢😢😢....👎aj matko za angliny....ze nestihol vsetko...tak asi dalsia pekna znamka nas caka

@jacka ahoj...Smolenice pekný zámok, ale vnútri nič moc...ľudí prevedú cez vstupnú halu a schodišťom do veže...to je všetko...už zasa máme leto 😎