Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj....to tak sme zasa s meninovym gulasom dopadli standardne....vsetko vonku nachystane, hostia pri stole, ze ideme nakladat a co nepride????......burka!!!!!!!!!..klasika...to sa nam takto v juni väcsinou stava stava.....v nedelu kosa jak naozaj, studene vetrisko....a od dnes zasa horucavy 😂......
@leninka75 ahoj
Krasne vam to vyslo.....vidis...tu o burke mozem len snivat....ani len hrmenie nie je......stahujem sa ku vam...............hej v nedelu bolo fajne😤...dlhy rukav.......sa tesim na to peklo co ma prist....dufam ze im nevyjde predpoved.....aspon nie tak velmi teplo.....tak akurat.......tento tyzden v skole veselo..... vraj hotova muciaren😆😄😃
@jacka ahoj....no u nas na zakladke ucky kazu detom cez hodinu dat ruska dolu....a tu v robote uz ludia nenosia vobec..kolegyna na mna minuly tyzden zazerala, ze preco som v rusku....vsak kvoli nej!!!...bola cez vikend v CR na svadbe.....jasan nase kridlo je hotove, ale vraj maju prist zasa burat kanalizaciu 😂..rozumies tomu???!!!...
@leninka75 ahoj
Ved to ze vsade upustaju od vsetkeho a moji stale maju ruska.....teraz teplo v triedach...ze sa im zle dycha.........super kolegyna celkom je chapava....😤......chystate sa aj na dovolenku?...ozaj vy ste zaockovany?...............jaaaaj...typicke slovensko...bez chyby.........
Ahoj....pr e teba nastalo peklo na zemi, ze?.........ja som bola v piatok na druhu davku Pfizera....v podstate "musime" na "odporucanie" rektora 😝....a Majo ide zajtra na druhu davku.....kolegyna hovorila, ze asi da zaockovat aj deti pred koncom prazdnin...ty si ako na tom s ockovanim?.....dovolenkovat budeme zasa na SK..uz sa tesim na oddych 😍....zahranicie mi momentalne za to nestoji...v rusku mozem behat aj doma...a tie neustale sa meniace pravidla mi tiez idu dost na nerv.... vy ako cez prazdniny, mate plany?
@leninka75 ahoj
Akurat som sla pisat ze von je neznesitelne..esteze mame bazen a mozem zasycat😆........pokial nemusim toto do mna nevpichnu....a uz vobec nie deti...a dokedy chuc ockovat kazdy rok?.....dako s tym nie som stotoznena........plany ziadne...ale istp len na sk budeme.....uz viete kam chcete ist?....mate daco zajednane?
@leninka75 ahoj
Ja som dnes ako zbity 🐶....v noci fajna burocka....akurat som letela zatvarat okna......tak som si ju vychutnala....teraz som bola este zahradu prekopkat....fajne to slo........som spokojna sama zo sebou...........matko bol dnes vybavovat OP......o chvilu bude raidny obcan zodpovedny 😂😂😂😂....tak dnes koncim som ko😤
@jacka ahoj.......presne aj my sme boli vcera vybavovat OP 😀..............tu spokojnost samej so sebou citim aj na dialku 😘...............ja som bola vcera na gynde, konecne nejake potesenie 😂.....celkom rychlo som bola spat...ooooobrovske plany som mala, ze co zameskane porobim.............ale bolo tak teplo 😅, ze v bazene bolo lepsie 😉
@leninka75 ahoj
Vazne?..super......kolko vam to trvalo....matko bol dnu 3min................to az tak daleko citit..😆........ja som bola min tyz na gyn......odtial rovno na mamograf...a sono ale to bude az na jesen kedze maju plnku......ano ano...bazen na nezaplatenie.....ruky nohy bozkavat dotycnemu vymyselnikovi.......robota nie je zajac neujde a dufam ze taketo peklo nwbude dlho trvat😨
@jacka ahoj...Karolinka odtial vysla, ze "taka bola ta zenska neprijemna"......ale inak tiez rychlo vybavena..vraj jej OP pride kurierom.....vcera som varila jahodovy dzem...si vies predstavit ako fajne mi bolo pri tom sporaku 😝....ale konecne aspon zacali rast rastliny v zahrade....
@leninka75 ahoj
Asi 13 poharikov...este chcem z malin...ak nepojeme vsetky😆.........ja som musela tekvice dosadzat.....teraz maju dva listky.....uvidim co z nich bude....... ja ti mam daco v salate...musim to x krat umyt.....asi to vysklbnem tiez..........vcera sme mali dazd .....mozem zas kopat😤........doma sme boli....v bazene a tak ....a vy?
@jacka ahoj....moje baby vcera okamzite zacali prazdninovy rezim...vstavali az okolo 9:00:grinning:...a pokracovalo to celodennym vyvalovanim sa.....vcera som sa konecne pustila pretrhat mrkvu..a vies ako ma potesila??!!! 😍..celkom pekna bude..som myslela, ze to vytrhane pojde zajkom, ale su tam pekne mrkvicky, tak budu namiesto cukrikov
@jacka ........moc sme nesolavovali, akurat v ten den bol pohreb......vyrocie mame 22 rokov..ale spolu sme dlhsie.....ano aj Karolinke prislo, ze ma hotovy a donesie kurier.....Laurinka je cele dni s kamoskou, byva tri domy od nas...tak pol dna su u nas a pol dna u nich..ale som rada aspon necumi cele dni do mobilu....Karolinka si kresli a kupe sa...vcera mala u nas spoluziacku...Karolinka uz zacina byt taka nasa partacka aj pri debatach....este buduci tyzden v praci a potom som si dala 4 tyzdne dovcu......a tvoji chlapci ako prazdninuju?
@leninka75 ahoj
Tak to ma mrzi ze to akurat tak vyslo.......☹................och moji tu nemaju nikoho sice jeden tu byva.....ale vraj si nemaju co povedat......tak chodime na bycikel......prejst sa..alebo len tak do mrsta....ale v piatok si dal petko stretko so spoluziakom,,,tak uvidim co s toho........matko chcel do mesta na bycikli to som hned zatrhla...........este dnes ciste peklo a potom hadam rozumne pocasie👏

@leninka75 ahoj
Verim ti😂😂😂😂😂😂😂😂😂od takych sa tazko odchadza😂😂😂😂😂.........chudatka deti len ich tam mucia..........mojich este len testy cakaju........aj ked tie znamky......cez distancne co ja viem....nie je to to iste............mohli by castejsie elektriku vypinat ze😉.......aj vam pekny vikendik🌞