Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Ved ani sa mi na zrps nechce....blee.....jaaj tak 2mes je dist dlha doba...ty si sikulka ty to das🥰..... nam treba este 40km a mame to..a bike moze ist na zimny spanok......rano som bola s hafanom ...trosku dalej za dedinou.....a stretla som dake lesnika ci ci...vraj ci sa nebojim🐻...vraj ho videl motat sa v kukurici...taaaak som sa zvrtla na pate ..a tak rychlo som asi nikdy nesla....
@jacka ahoj.......konecne piatok...ako nasekali studentom cvika do troch dni, tak sa nestiham ani v klude najest.....ale vsetci su taki spokojni, ze su v skole 😂.....pred dvoma rokmi by hladali moznosti ako byt v skole co najmenej 😂....Karolinka uz zacina pomaly zberat znamky, zatial je spokojna....chlapci ako?...pekny vikendik 🙂
@leninka75 ahoj..aj
Veru tento tyzden dako dlho trval....to vazne ..spokojny? Nie su chory🤣🤣🤣.........neverim ze je dnes slnko........petko mal ist na plavecky...zrusene...neviem preco im to vobec vraveli...to bolo jasne hned.......matko pohodak.....a Laurinka?.......aj vam pekny vikendik....vyzera na slnecny
ahoj....juj krasne dni 😎..my vcera pracovne 1400 kg uhlia mi preslo rukami 2x 😨..najskor nalozit na vozik a potom doma zlozit do pivnice ......vcera KIA nerobila a Karolinka mala HPVV preockovanie, tak sme vyuzili pekny den...zahradu mi ani nespominaj...mrkva aj petrzlen este v zemi, cvikla detto....aj gladioly..proste vsetko...nestiham ....zajtra zasa doma, idem s Laurinkou na kontrolne kardio po 5 rokoch....Laurinkina trieda prisla o plavecky aj o skolu v prirode 😢
@leninka75 ahoj
Parada si mala riadny trening...my sme uz nastastie s tymto skoncili....hadam aj svalovicu budes mat.......aj petko prisiel aj o skolu v prirode .....mali ist v 4r...potom v 5r.....a napokon nic ani plavecky....ktovie ako matko dopadne z lyziarskym..........neboj este mas na zahradu cas..to das🤗
@leninka75 ahoj
Juj ako som zas upalovala domov...v dialke ...cosi hnede 4nohe....daleko nevidela som co to..ci jelen ci macko....ale teplo mi ostalo 😅🤪... vcera matko robil bobra cez pc....vzdy to robili v skole aka zmena....vyzera to tak ze teplo uz asi nadobro dalo papa....petko je daky prechladny ..teraz neviem ci ho nechat doma ci co.....🙃
ahoj.....no tak o rok zasa 😠......nejake mam behacie dni...taka nahustena vyuka nic moc, nestiham poriadne ani na vecko 😠.....to by bolo take stretko s macko, brrr....a havina mavas na voditku?....Petka davas do skoly, ci bude doma?
@leninka75 ahoj
Vazne a to preco ? Daco nie je ok?.......esteze ide vikend trochu si oddychnes🤗......havino vzdy na vodiku..bojim sa ked sa rozbehne nepride.........ked ja neviem co to bolo...len to bola taka tmava bodka....ale nebolo mi to jedno......petko siel dnes..dako sa mu to nezhorsuje....uvidim aky bude vikend....ozaj..dostali sme dalsie 2ks testov....ja umrem teda....🤣🤣🤣pekny vikendik ..oddychni si
@jacka ahoj.....Laurinka ma selest..dufala som, ze uz to bude OK, ale vraj este malinka strbinka tam je, tak o rok znova......ja sa tiez bojim pustit velkeho na volno, ale malu Meginu teraz ucime chodit bez voditka.....to vam naco dali 2 testy 😂....vsak to je vysmech.....nebola to srnka? 😇......pekny vikendik aj vam 😎
@leninka75 a to jej samo prejde ci bere lieky?.......a ako ju ucis bez voditka?...lebo ked ho pustim tu u nas tak sa vkuse obzera ci ideme ..taka mala kontrola...ale v lese....kopec zvery........trapne dva testy co ti poviem😅😅....ked som si foto priblizila tak to vyzeta na srnku...ale v tedy som nemala cas......lebo ja ked chodim tak mobil v ruke keby daco🤣🤣🤣a hudba na plno....
@jacka ahoj....nie neberie nic, ani ziadne obmedzenia nema.....to sa vraj samo zatvori, tak uvidime...........s Megi mame vyhodu, ze ide len tam kde Trix....takze Trixa mam na stopovacom voditku a Megi na volno pri nom.....vo vrecku mam kocky syra a obcas ju privolam a dostane odmenu....ale vcera ked sme boli s nimi na prechadzke....Trix nejako moc tahal a vbehol do elektrickeho ohradnika....asi ho dobre potriaslo lebo zaknucal a zrazu nebol problem, aby isiel kludne pri mne 😀..som skodoradostna, ale taka priucka mu nezaskodi......my sme vcera videli srnku, ale psi si ju ani nevsimli.....musis byt bohovska, jak teenagerka s hudbou na prechadzke 😂
@leninka75 ahoj
Tak super...aspon ste pod drobnohladom u dr........taka ohrada s miernym sokom by sa aj mojmu zisla..........ja odmenu nedavam i ked mam doma smrdi mi to vo vrecku......sme boli v sobotu s petkom....tam kde som aj fotila.......a tam normalne stopy 🐻......mohli by sme ho stopovat ....len mi ritku stahovalo a petko ze podme prec.....uz mu aj kukuricu zozali a furt sa tam moce.......inac aj moj nevidi neciti srnku...pokial nezacne utekat....🤪......to vies vecne mlada som....musim ist z dobou🙃🤣

@leninka75 ahoj
Ved ja som rada ze menime farbu....len clovek aby v kuse sledoval kde co.......odkedy zacinate v skole?..........
Aaa vsetucko najlepsie🥀🌹