Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj..vsak ja tiez..keby nahodou 😀......my v skole nemozeme kontrolovat testy a dokonca sa ani nemozeme opytat na ockovanie alebo prekonanie.....na intrakoch viem, ze funguju OTP.....ale zda sa, ze je celkom pokoj....snad vydrzime do konca semestra....co idete cez vikend?
@leninka75 ahoj
Presne vsade vsetko ine a ty sa vysomar...chore ...😡....cely spodok a na buduci rok vrch.......ako kde ....skor farebne.....napr chodbu dal na modro...som sa bala ale je celkom pekna......ja uz mam zahradu pooranu mam klud...aj pod kvetinkami som si zrylovala...tetaz zohnat cecinu a mam klud😉........o chvilu budes mat aj ty pokoj ....
....boli sme u zubarky a ta tam ma uz 5 sestricku....🤪
@leninka75 dobre omylom odoslala😝........ja uz som chcela davno aby to urobil ..dozila som sa.......dr je ako odbornik super..ale tazko sa a nou vychadza....pocujem ako sa k nim sprava.....vraj im neda ani zarobit ani najest ...ze az po sluzbe...a viem to lebo tam bola aj petkovej spoluziacky mama s detmi.....tak sme kecli ..ze tam robila jej kamoska.....uz som detom nakazala nech si pisu zoznam na vianoce😇🙃😉
@leninka75 ahoj
Presne aj u nas....ze kde sa ponahlam....este nas zavru🤣🤣🤣a budu mat kolace pod 🎄......petko robil na F pokus z vodou ako du....dal do pohara vodu handricku na vrch s gumickou a prevratil...ani kvapka nespadla a ...ucka nevedela ako je to mozne....chapes fyzikarka🤣😅.....
@jacka ahoj......vsak kvalitna handricka s pevnou vazbou...😂............ale niektore ucky akoby studovali na mesiaci.....vysvetlit neviedia, katastrofa 😠...........my sme vcera tiez bojovali s fyzikou, ale to mala Karolinka ..a nedala si vysvetlit, ze ja fyziku neznasam a ani ju neviem.....som zvedava ako tu budeme od pondelka fungovat..ZA bude bordova a vraj na rektorate sa zacal riadne sirit kovid, niektore oddelenia komplet v karantene a vraj vacsina zaockovanych....😨
@leninka75 ahoj
No co ti poviem na tu ucku....asi do rana googlila🤣🤣🤣🤣🤣🤣.........veru ja fyziku nemusim ...nikdy som nemusela...brr.....matko vcera z chemie...vraj jedine co som vedel bolo moje meno...skoro ma vystrelo..........juj tak u vas to z covidom nevyzera dobre......my sme stale cerveny....a petko mal.v triede nakazenu..ale kedze sa testovala v sobotu....nie su doma.....staci ti...ja som daka cela v tom vsetkom stratena......tvoje baby maju ruska v triede?
@jacka Ahoj....Maťko bohovsky, ze vedel len meno 😂.........to je sila, ze trieda nezostala aspon 5 dni v karante.... tie pravidla si fakt kazdy vysvetluje ako sa mu zapaci...my by sme mali od pondelka byt v skole v rezime OTP....takze najskor budem policajt a kontrolovat doklady a potom mozem byt ucka..a v podstate to nahrava studentom, komu sa nebude chciet chodit zostane doma......Karolinka na gymli maju ruska stale a Laurinka v triede nie, len ked idu mimo triedy......chlapci maju v triede ruska?.....pekny vikendik 😍
ahoj...zasa bol ten vikend nejaky kratsi 😠...ale konecne splnena misia Satnik...komplet upratany, vytriedeny, zimne veci pripravene 😅.....veru zima rano, urobila som chybu, ze som si nezobrala ciapku alebo aspon celenku...hlavne, ze som mala rukavice 😂.....Laurinka maju dnes nejaky projektovy den.......som zvedava ako u psycho 😀....potom nezabudni napisat, ze na aku skolu je Matko vhodny .....co ste robili cez vikend?
@leninka75 jej pridi aj ku mne upratat uz sa mesiac chystam.....a robim hoc co ine len to nie🙈........ja sa i tak tym psycho nebudem riadit..matko chce na elektrotechnicku v bb😊🤗.....druhu na obchodnu akademiu...no uvidim tu vo zv ani omylom....este petka tam vopcham o par rokov ...🤗.......aky to mali projekt?
@jacka ahoj..jaaaj tak vy mate v skole jasno 🙂..to je super!!!....ale tak zo srandy som na psycho zvedava........Laurinka mali nieco s knihami, ale vraj nuda 😂....to keby mali den yuotuberov to by bola Laurika vo svojom zivle 😂.......vcera som bola normalne prekvapena...Karolinke na Edu priletela znamka, ze 0 😂........
@leninka75 ahoj
Tak psycho dopadlo fakt teda ze sa ma uberat humanitarnou cestou alebo technickou alebo pracovat z ludmi......no co ti poviem🤭🤣.... .....neboj v pondelok budes doma😉.....chodia busom...vyzera to ja ich skole biedne s covidom....dalsie triedy zavrete....aspon ze su uz prazdniny
@jacka ahoj....no to je pecka!!!!..aby im nieco vyslo, tak dali vsetky smery😂....aby skoly zasa nakoniec neskoncili zasa zatvorene!...kovid bude skakat na nezaockovane deti 😠.....ty mas teda uz inu pohodu ked su chalani samostatni 😍.....robota uz je asi u teba kapitola uzavreta, ci?....ako inak prazdninujete?..pekne pocasicko stale 😎
@leninka75 ahoj
Ved cele psycho..my sme prezili aj bez nich..........hladam si robotu...len to nic..viac menej chlapom.......raz to pride...... .ked ti poviem ze petko ma uz 3 spoluziacky pozitivne a chodili do skoly....kazdy si robi ako jemu vyhovuje.........u vas to v skolach ako vyzera?......doma prazdninuju....i ked slnka je tu ako safranu len teraz vyslo o chvilu zajde... ..sme boli v hmle von a ja som prisla z mokrymi vlasmi
@jacka ahoj.....to vedeli, ze su pozit a aj tak chodili?😲....u Laurinky zatial v pohode...ziadna trieda nebola v karantene a u Karolinky presne neviem, lebo gympel ma viac budov, tak neviem...ale nase susedy cez cestu su vraj pozit ....chodia na gympel, jedna je stvrtacka - maturantka a druha je v sekunde..........pekny vikendik vam prajem!😎
ahoj....juj ty sa mas uz vyupratovane 😍....my sme cez volne dni konecne vsetko zazimovali, bonsaje a ine rastlinky sme zakopali az nam nevymrznu.......vcera som mala dovolenku...Majo mal testovacie auto, tak sme jazdili 😉....skoncili sme v Ikea.....

@leninka75 ahoj
Tak matko nebol ze kvoli opatreniam.....nech ich porazi....ved by bolu vonku....cele zle......juj v pondelok ideme k zubarke neviem sa dovolat ci tam treba test....toto je na nervy.....esteze vonku svieti....🌞😉