icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
3. nov 2021

@leninka75 ahoj
Este napiect....a hotovka😅🤣😂......tak uz aj vy mate konecne pokoj.....uz len seba zazimovat😉🙃..........juj vy ste sa mali cez volno....nik by ma nemusel prehovarat😇.....ake ste mali auticko a co ste kupili?

leninka75
4. nov 2021

@jacka ahoj....veru hned by som sa zazimovala 😀..nemam rada zimu.....testuju novy Sportage...ale nechcel aby som ho...to zere aj travu okolo cesty 😨...v Ikea som si jednu misu kupila 😇..inak som sa len kochala........som mala hned z rana poplach...ja na cviku, mobil cink a Karolinka "mame v triede pozitivnu"...hovorim si fajn uz to zacina...za chvilku druhy cink "napis mi na Edu ospravedlnenku, aby som ohla ist domov"....co ?? kde???...odidem z cvika volam triednej co to?....tak aby bola skola kryta musi dat rodic suhlas na to aby dieta islo domov....takze su zatial doma dnes a zajtra...

jacka
4. nov 2021

@leninka75 ahoj
No pre pana.....tak si mala veselo hned z rana😱........vidis ich zatvoria a petko veslo chodil do skoly.........🤣ty si toho pokupila teda🤗........to je dnes pocasie😴🥱.....

jacka
8. nov 2021

@leninka75 ahoj
Karolinku si dala aj testovat?.........tak dalsia ockovana suseda aj s deti doma s kovidom.....muz ma smrtelnu chorobu...nadchu...idem si uzit...mohlo by nas to obist....🙏...vy ste ako vikendovali?.....my len doma....deti si vlani posadili citron a mandarinku tak som im to presadila fo vacsieho...len ta zem mi dako smrdi ako huby...brr

leninka75
8. nov 2021

@jacka ahoj.....no u nas je to tak, ze v nedelu rano prilo Laurinke na Edu, ze maju pozit spoluziaka takze tiez zostavaju na distancnom....mne v nedelu vecer volala sefka, ze mame dve pozit kolegyne, vsetci do karanteny bez ohladu na ockovanie a do prace len s negat PCR testom.....tak som si rano bola aspon pre materialy, nech mam z coho ucit....baby chcem dat v piatok otestovat AG.....v podstate budu mat 10 dnovu karantenu....tvoj muz sa ide dat pre istotu testnut?....aj suseda je pozit?.....ci len deti?...rastlinky vam uz aj kvitli?

jacka
8. nov 2021

@leninka75 u vas to inak teda funguje....ale aspon nesiria dalej....to budete vsetky doma...pekne😊...........a pcr nie je lepsi?........nie nejde sa tesnut...len nadchu ma.....ak este vobec take daco existuje......kdeze kvitli este su malicke..to si zasadili z jadierka.......

leninka75
9. nov 2021

@jacka ahoj.....prezivame take deja vu z druhej vlny..kazda vo svojej izbe na PC a makame....jasne, ze PCR je lepsi.....prislo mi zamietnutie testu..vraj osoba ked som s nou bola este nebola infekcna 🙂....a muzovi neurobis aspon ten test co dostali deti v skole?

jacka
9. nov 2021

@leninka75 ahoj
Verim neprijemne deja vu....kolko budete doma?.......ked ma len nadchu nic ine mu nie .....nahrieva sa na horskom slnku.... doma som oziarila uv lampou....uvidim ako mu bude dalej.....to je inac system a mozes prenasat dalej.....

jacka
10. nov 2021

@leninka75 ahoj
Dnes den D...prisiel mi zlty papierik...pre petka od OR PZ zvolen....no kolaps....pre pana ten daco vyviedol....rozbil okno...poskarabal auti...no fantazia pracovala ako diva.....poobede idem na postu ..vyklepana ako rezen...skoro som osedivela.....a postarka mi ..to je OP...ja ja tak nech ich slak trafi....stacilo mi....do toho auto ...aby som si dofukala gumy...aha vtipne....tak volam muzovi ci to obehnem....vraj nevie...tak bezim za susedom aby mi zachranil zivot🤭......tak som dosla s autom...pekne dofukal...kompresorom....ikonka stale svietila....parada teda....sadne matko do auta....potutuka cosi kdesi...a ikonka fuc....no co ti poviem esteze je vecer ..koncim na dnes
Vy sa ako mate?

leninka75
11. nov 2021

ahoj.....panecku OP ta takto vystrasil!!!! 😂.........a ty hned zle o detoch myslis, ty ty ty, no no no!!!!!.................u nas je celkom zaujimava situacia.....v sobotu tu mala Lauri 3 kamosky na narodeninovej oslave a jedna Katka tu aj zostala spat....v utorok mi vola Katkina mama, ze Katka je pozit....v noci z utorka na stredu uz Lauriku bolela hlava, zacala pokaslavat....v stredu teplota...vola dalsia mamina ze aj Ninka pozit....a chvilu dalsia mamina, ze aj druha Laurika pozit.....a asi to tu doniesla Katka lebo uz v sobotu ju tu bolela hlava....obe moje som hned v utorok objednala na test, zatial termin nemame....Karolinka napalena, ze ona chce ist do skoly.....som zvedava ako to cele este dopadne....

jacka
11. nov 2021

@leninka75 ahoj
My hovor...dostala som riadnu "facku"...chudatko moje....ale ten balvan co mi spadol si musela pocut...
No pre pana😱....dufam ze dobre dopadnete.... .doma si ju neskusila otestovat?.....to som aj ja zvedko ako dopadnete....a mas aj muza doma?....Karolinka bude mat co dobiehat...juj cele zle😔..drzte sa

leninka75
12. nov 2021

@jacka ahoj.....jasne, ze som hned doma testovala...to vysla negat.....muz chodi normlane do roboty....Karolinka ma plny rozvrh distancne...takze celkom im to slape......dufam, ze sa nam cez vikend podari nasadit cesnak a cibulu....pekny vikend

jacka
12. nov 2021

@leninka75 ahoj
Teda tie testy du fakt super....uplny spolah.......a ako jej je......ja cesnak nesadim..nemam uz kde🙃......a cibulku skoro z jari....drzkajte sa...pekny vikend

leninka75
15. nov 2021

Ahoj...ako po vikende?....u nas v ZS sa to zacina pekne sypat ...je 5 tried z 9 na distancnom.....my stale cakame na vysledok testu....a co ste urobili s pozemkom ked nemas kde sadit cesnak?...ak si dobre pamatam ste mali kus zahrady.....my ideme testovat, ze ktora cibula bude lespia....ci ta nasadena na jesen alebo ta nasadena na jar....tak sme v sobotu nasadili a prekvapili sme svokru, ale sme to nezakryli cecinou ale pohrabanym listim 😂.....taka bola nesvoja....

jacka
15. nov 2021

@leninka75 ahoj
No zahradu mame ...ale kedze nam sused chodi orat a tak tam sa mi neda posadit....neviem ci som dobre napisala ci chapes🙃.....mne teraz prisiel edu ze maju pozitvnu spoluziacku...mame ho sledovat....dokonca aj jedna ucka uz je a ucia sa dalej....urcite bude dobra cibulka....dade som citala ze sa moze aj hrasok posadit ale pokial pridu mrazy musi mat adpob 10cm....neviem ...nemam ako vyskusat..akurat do kvetov by som zasadila🤣......raz som listie dala na kvety...a na jar som nadavala musela som ho vyhrabat😱.....babam je ako...zdrave su?

leninka75
16. nov 2021

@jacka ahoj....no moc nechapem s tou zahradou , ale neva.....a to normalne teda chodia aj ked maju pozit spoluziacku?.....u Laurinky jeden pozitivny nakazil 8 dalsich .....v noci nam prisli vysledky...ja a Karolinka negat a Lauri pozit.....ano to s tym hraskom som aj ja citala...co idete cez volny den?

jacka
16. nov 2021

@leninka75 ahoj
Juj minuli sme sa😇.........ked tam posafim cesnak na jar mi nebude mat ako spravit zahradu....akurat zeby mi ho presiel traktorom....musela by som urobit dalej dake policko..........dnes mi petko ze dalsia pozitivna je doma ..ja uz ani neviem kolko ich je......juj a ako je Laurinke.....a vy ostavate v karantene dalej?........som myslela ze este listie pohrabem i ked ho nie je uz vela.....ale dalsi den bez slnko sama hmla zima ako v ruskom filme....ked som bola chvilu von hned som mala mokre vlasy......tak na to kaslem niekto to vobec nerobi....a vy?

leninka75
19. nov 2021

@jacka ahoj......ah auz mi je to jasne s tou zahradou....ako chlapci chodia do skoly?....Karolinka uz chodi a Lauri je este do pondelka doma...nastastie uz je fit...som rada, ze to tak celkom lahko preslo.....tento tyzden sa mi paci len dva dni v praci a uz je vikend 😍.......chystam sa umyt okna, ma byt celkom fajn sobota, tak hadam to dam....este chcem postahovat jesenne dekoracie a uz robit miesto pomaly na vianocne ...juj tesim na vianoce 😍.....pekn yvikend!

jacka
19. nov 2021

@leninka75 ahoj
Som rada ze Karolinka to super zvladla.....aj to ze nikto horsie neskoncil......chodia obaja....i ked v matkovej triede sedi doma jeden v karantene........eej ty budes mat super vikend😔........aj my sa tesime na vianoce petko uz odratava....aj vam pekny vikendik

leninka75
22. nov 2021

@jacka Ahoj..tak okna umyte...kupelka vyglancena 😅.....Karolinka uz je zasa doma...bola v skole len dva dni a v nedelu vecer cink Edu, ze zasa mali v triede pozit, tak opat 10 dni doma....a Lauriku mi Dr. este nechala doma do stredy aj ked uz od minuleho piatku nema ziaden priznak......

jacka
22. nov 2021

@leninka75 ahoj
Pekne vy ste v zacarovanom kruhu.......Laurinke je uz v poriadku?.....preco ju dr nechala doma?.....a tu chodis do roboty ci si este dina......sikulka aj pocasie si mala super.....este mas daco riadit?......

leninka75
23. nov 2021

@jacka ahoj.....Lauri uz v pohode...vsak napriek Dr. isla dnes do skoly....v karantene bola viac ako 10 dni, nema ziadne priznaky, takze j ezbytocne ju drzat doma a hlavne sama sa pytala do skoly 😂.......my chodime do roboty normalne....aj ked s mi uz tak nechce...uz by som rada mala vianoce a dovolenku 😍.......jasne este len zacinam s upartovanim 😇.....a co ti vasi susedia co boli chori, ako zvladli?.....

jacka
23. nov 2021

@leninka75 ahoj
To je super ze sa tesila do skoly....to my sa nevedia dockat kedy ich zavru🤣🤣🤣🤣........ale zvladli ste to teda 👍......tak teraz neviem ktoru myslis...jedna bola asi pre 2mes v nemocke tam bola 3t.....a presla si tym cela rodina......a dalsia sa este s toho lize.....
tiez vsetci pozitivny a zaockovany......ze nic nevladze...unavena je......este aj matkova spoluziacka ta byva dalej tiez v poho.......a potom tu byvaju dve slobodne sestry....maju asi 60r....neverili na kovid...ich sliva ze ved iba kasel ten ma kazdy......a obe skoncili v nemocke.....
Tak ked doriadis rovno mozes piect.......ja padam do tesca pokial ma tam este pustia. .....🤣musim im aspon ponozky a spodne pradlo pokupit....

leninka75
24. nov 2021

@jacka ahoj....no pekne sa to vo vasom okoli tocilo.....chalani sa asi nedockaju...sice planuju lockdown, ale taky strandovny, ze vsetko bude fungovat normalne 😂.....naco ty chodis do tesca?!...objednaj cez net a mas doma kuriera, nech nosi 😀....darceky uz mas vsetky?

jacka
24. nov 2021

@leninka75 ahoj
Celkom to tu bolo rusne tak hadam ze bude vsetko ok.....moji nedockaju ..este aj do skoly budu chodit i ked bude lockdown...tak nestastny.....i ked si myslim o tomto vsetkom svoje....presne ako pises...vsade mozes

jacka
24. nov 2021

@leninka75 do tesca muz nechodi nema ho rad🤣🤣🤣🤣

leninka75
26. nov 2021

@jacka Ahoj...vcera som bola pozriet, ze ako teda funguje lockdown....isla do nakupaku....vsade vymrete..minimum ludi...ale co som bola prekvapena, tak otvorene bolo papiernictvo aj orion a tescoma.....v Obi fungovala iba zahrada...tak sme neodolali a kupili sme vianocny stromcek 😍....inak aj na cestach menej aut..bezne byva okolo 16:00 Zilina zapchata a vcera v poho......vecer dorazila rektorska smernica, za od pondelka prechadzame na distancne...celkomv pohode uz len tri tyzdne..vacsinu dolezitych veci som stihla so studentami prezencne.....trosku som dufala, ze dostaneme home office, ale asi sme tak dolezity pre chod univerzity, ze tu musime byt 😂......a rano som pocula, ze sa detom posuvaju vianocne prazdniny..moje su v siedmom nebi 😂......

leninka75
26. nov 2021

@jacka ...a tie darceky uz mas?...coze sa muzovi nepaci na Tescu?..

jacka
26. nov 2021

@leninka75 ahoj
No ja neviem u nas stale kopec aut....aj v obchode...kopec ludi....a vcera cesta cisty lad....lietali ako blbci a len u nas dve havarky........jeeej 🥰tak uz aj vy mate stromcek...parada.....hej aj ja som rano pocula...dobre ze lockdowne ich zavrtu a rodicia sup sup do robotky😁😁trosku a vymenia🤣.........neboj este mozno budes home🤫..........neviem neznasa tesco...ked daco idem tam ja....hlavne ze kazdy den chodi okolo neho.......pekny vikndik😊

leninka75
29. nov 2021

@jacka ahoj....som zvedava kolko bude Karolinka v skole, ci zasa nebude nejaky pozit spoluziak.....a myslim si, ze asi zavru druhy stupen a stredne skoly....mozno od pondelka..ci co myslis ty?