icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
14. okt 2021

@leninka75 ahoj
Tak matko nebol ze kvoli opatreniam.....nech ich porazi....ved by bolu vonku....cele zle......juj v pondelok ideme k zubarke neviem sa dovolat ci tam treba test....toto je na nervy.....esteze vonku svieti....🌞😉

leninka75
14. okt 2021

@jacka ahoj....ty si si brala tie domace AG testy?.....a zatial funguju vsetky triedy, ci su nejake aj v karantene?....u nas maju kazdy tyzden studenti taku radost ked zistia, ze ZA je cervena a bude sa stale ucit prezencne....to teraz vidim prvykrat za 20 rokov...

jacka
14. okt 2021

@leninka75 no ano brala....ale neviem ci sa mozem nimi testnut bo musime napisat ze kedy sme dieta otestovali a vysledok...viem nepridu na to...ale ja taka poctivka🤪.......studenti sa musia kazdy tyzden tiez testovat?

leninka75
15. okt 2021

@jacka ahoj..vsak ja tiez..keby nahodou 😀......my v skole nemozeme kontrolovat testy a dokonca sa ani nemozeme opytat na ockovanie alebo prekonanie.....na intrakoch viem, ze funguju OTP.....ale zda sa, ze je celkom pokoj....snad vydrzime do konca semestra....co idete cez vikend?

jacka
15. okt 2021

@leninka75 ahoj
No pytam sa preto lebo sestrina dvsra chodi na VS..a tam sa musia testovat1x do tyzdna......jaaj aka zima zas von.....hmla ....neprijemne je.....cez vikend...muz sa rozhodol malovat hura....pekny vikendik...uzite si volno

leninka75
18. okt 2021

@jacka ahoj......kazda skola ma svoje pravidla 😠.....a tak je to vsade a vo vsetkom 😠......malujete celly dom?....farebne ci len biela?....ja som konecne vybrala mrkvu, cviklu, gladioly aj lalie....hura....este dostrihat nejake veci a mam to 🙂.....

jacka
18. okt 2021

@leninka75 ahoj
Presne vsade vsetko ine a ty sa vysomar...chore ...😡....cely spodok a na buduci rok vrch.......ako kde ....skor farebne.....napr chodbu dal na modro...som sa bala ale je celkom pekna......ja uz mam zahradu pooranu mam klud...aj pod kvetinkami som si zrylovala...tetaz zohnat cecinu a mam klud😉........o chvilu budes mat aj ty pokoj ....
....boli sme u zubarky a ta tam ma uz 5 sestricku....🤪

leninka75
19. okt 2021

@jacka ahoj..uz si aj cesnak sadila?.....malujete nejako pravidelne?...ci ako sa ti zda, ze treba? 😉...........zeby problematicka zubarka? 😂

jacka
19. okt 2021

@leninka75 ahoj

jacka
19. okt 2021

@leninka75 dobre omylom odoslala😝........ja uz som chcela davno aby to urobil ..dozila som sa.......dr je ako odbornik super..ale tazko sa a nou vychadza....pocujem ako sa k nim sprava.....vraj im neda ani zarobit ani najest ...ze az po sluzbe...a viem to lebo tam bola aj petkovej spoluziacky mama s detmi.....tak sme kecli ..ze tam robila jej kamoska.....uz som detom nakazala nech si pisu zoznam na vianoce😇🙃😉

leninka75
20. okt 2021

@jacka Ahoj.........ja som o vianocnom zozname uz davno babam hovorila...len zatial ma ignoruju..vraj co stresujem...vsak do vianoc su este 2 mesiace 😂............ale vobec neviem co kupit a tipujem, ze baby tiez nevedia co...

jacka
20. okt 2021

@leninka75 ahoj
Presne aj u nas....ze kde sa ponahlam....este nas zavru🤣🤣🤣a budu mat kolace pod 🎄......petko robil na F pokus z vodou ako du....dal do pohara vodu handricku na vrch s gumickou a prevratil...ani kvapka nespadla a ...ucka nevedela ako je to mozne....chapes fyzikarka🤣😅.....

leninka75
21. okt 2021

@jacka ahoj......vsak kvalitna handricka s pevnou vazbou...😂............ale niektore ucky akoby studovali na mesiaci.....vysvetlit neviedia, katastrofa 😠...........my sme vcera tiez bojovali s fyzikou, ale to mala Karolinka ..a nedala si vysvetlit, ze ja fyziku neznasam a ani ju neviem.....som zvedava ako tu budeme od pondelka fungovat..ZA bude bordova a vraj na rektorate sa zacal riadne sirit kovid, niektore oddelenia komplet v karantene a vraj vacsina zaockovanych....😨

jacka
21. okt 2021

@leninka75 ahoj
No co ti poviem na tu ucku....asi do rana googlila🤣🤣🤣🤣🤣🤣.........veru ja fyziku nemusim ...nikdy som nemusela...brr.....matko vcera z chemie...vraj jedine co som vedel bolo moje meno...skoro ma vystrelo..........juj tak u vas to z covidom nevyzera dobre......my sme stale cerveny....a petko mal.v triede nakazenu..ale kedze sa testovala v sobotu....nie su doma.....staci ti...ja som daka cela v tom vsetkom stratena......tvoje baby maju ruska v triede?

leninka75
22. okt 2021

@jacka Ahoj....Maťko bohovsky, ze vedel len meno 😂.........to je sila, ze trieda nezostala aspon 5 dni v karante.... tie pravidla si fakt kazdy vysvetluje ako sa mu zapaci...my by sme mali od pondelka byt v skole v rezime OTP....takze najskor budem policajt a kontrolovat doklady a potom mozem byt ucka..a v podstate to nahrava studentom, komu sa nebude chciet chodit zostane doma......Karolinka na gymli maju ruska stale a Laurinka v triede nie, len ked idu mimo triedy......chlapci maju v triede ruska?.....pekny vikendik 😍

jacka
22. okt 2021

@leninka75 ahoj
Presne kazdy si robi ako jemu vyhovuje......to budete mat v pondelok veselo pokial ich skontrolujete..nadhera......matko v triede maju rusko a petko po 4h vraj dole......aj idete daco robit cez vikend?.....aj vam pekny slnecny vikend🤗

jacka
25. okt 2021

@leninka75 ahoj
Noo rana su celkom slusne studene....este ze cez den slniecko vykukne....chalani maju utorok a stredu skratene vyucko...len 4h....vyteseny.....v stredu ideme k tej psycho co s 9takmi robili testy kam do skoly....som cela bez seba...👎👏

leninka75
25. okt 2021

ahoj...zasa bol ten vikend nejaky kratsi 😠...ale konecne splnena misia Satnik...komplet upratany, vytriedeny, zimne veci pripravene 😅.....veru zima rano, urobila som chybu, ze som si nezobrala ciapku alebo aspon celenku...hlavne, ze som mala rukavice 😂.....Laurinka maju dnes nejaky projektovy den.......som zvedava ako u psycho 😀....potom nezabudni napisat, ze na aku skolu je Matko vhodny .....co ste robili cez vikend?

jacka
25. okt 2021

@leninka75 jej pridi aj ku mne upratat uz sa mesiac chystam.....a robim hoc co ine len to nie🙈........ja sa i tak tym psycho nebudem riadit..matko chce na elektrotechnicku v bb😊🤗.....druhu na obchodnu akademiu...no uvidim tu vo zv ani omylom....este petka tam vopcham o par rokov ...🤗.......aky to mali projekt?

leninka75
26. okt 2021

@jacka ahoj..jaaaj tak vy mate v skole jasno 🙂..to je super!!!....ale tak zo srandy som na psycho zvedava........Laurinka mali nieco s knihami, ale vraj nuda 😂....to keby mali den yuotuberov to by bola Laurika vo svojom zivle 😂.......vcera som bola normalne prekvapena...Karolinke na Edu priletela znamka, ze 0 😂........

jacka
26. okt 2021

@leninka75 ahoj
Ved ja som tiez zvedko co mu vyslo....len aby som tam nevybuchla smiechom🤣ked daco zapotia🙃......tak nula prisla parada🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....to bol aky predmet....

leninka75
27. okt 2021

@jacka ahoj.... to z fyziky dostala.....normalne tym detom zavidim..dnes uz maju piatok😍....sa mi zda, ze uz nejako dlho chodim do roboty bez volna .....😢.....ty stale vozis deti do a zo skoly?

jacka
27. okt 2021

@leninka75 ahoj
Tak psycho dopadlo fakt teda ze sa ma uberat humanitarnou cestou alebo technickou alebo pracovat z ludmi......no co ti poviem🤭🤣.... .....neboj v pondelok budes doma😉.....chodia busom...vyzera to ja ich skole biedne s covidom....dalsie triedy zavrete....aspon ze su uz prazdniny

leninka75
28. okt 2021

@jacka ahoj....no to je pecka!!!!..aby im nieco vyslo, tak dali vsetky smery😂....aby skoly zasa nakoniec neskoncili zasa zatvorene!...kovid bude skakat na nezaockovane deti 😠.....ty mas teda uz inu pohodu ked su chalani samostatni 😍.....robota uz je asi u teba kapitola uzavreta, ci?....ako inak prazdninujete?..pekne pocasicko stale 😎

jacka
28. okt 2021

@leninka75 ahoj
Ved cele psycho..my sme prezili aj bez nich..........hladam si robotu...len to nic..viac menej chlapom.......raz to pride...... .ked ti poviem ze petko ma uz 3 spoluziacky pozitivne a chodili do skoly....kazdy si robi ako jemu vyhovuje.........u vas to v skolach ako vyzera?......doma prazdninuju....i ked slnka je tu ako safranu len teraz vyslo o chvilu zajde... ..sme boli v hmle von a ja som prisla z mokrymi vlasmi

leninka75
29. okt 2021

@jacka ahoj.....to vedeli, ze su pozit a aj tak chodili?😲....u Laurinky zatial v pohode...ziadna trieda nebola v karantene a u Karolinky presne neviem, lebo gympel ma viac budov, tak neviem...ale nase susedy cez cestu su vraj pozit ....chodia na gympel, jedna je stvrtacka - maturantka a druha je v sekunde..........pekny vikendik vam prajem!😎

jacka
29. okt 2021

@leninka75 ahoj
Nie tie baby ostali doma...deti boli v skole... asi som to na prd napisala..........ved uvidime co bude dalej 🙃.......tesila som sa ze zahrada spinka .....a zacalo padat🍂🍁🍃

jacka
29. okt 2021

@leninka75 aj vam pekny predlzeny vikendik pa

jacka
2. nov 2021

@leninka75 ahoj
Hotovo vdaka malovaniu mam vyriadene k vianociam🤣🤣🤣.. ..chalanom sa po prazdninach ani do skoly nechcelo...u vas ako?......vonku nadhera ide mi hlavu roztrhnut....och.....ako ste vikendovali?

leninka75
3. nov 2021

ahoj....juj ty sa mas uz vyupratovane 😍....my sme cez volne dni konecne vsetko zazimovali, bonsaje a ine rastlinky sme zakopali az nam nevymrznu.......vcera som mala dovolenku...Majo mal testovacie auto, tak sme jazdili 😉....skoncili sme v Ikea.....