Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Aj tak len vy dvaja ste?....dáš ju?........ Peťko už ide v pondelok.....dúfam že v utorok ostane už doma🤣🤣🤣🤣🤣.........ide si všetko požičať.....nemáme nič keďže nelyzujeme........v nedeľu ráno odchádza.....má malé vianoce 😂😂😂......vy idete ako vikendovat?....pekný víkendik
@leninka75 ahoj
Skoro sme sa stretli 😉.......ten bol nadšený hneď ako sa to dozvedel že ide.........zato Peťko že aká musím do školy.......i keď pol učiteľov doma...........dúfam aj ja že sa to raz skončí a bude ako bolo pred týmto.........u vás dačo aj vietor spáchal?........síce aj tu dulo.....ale dalo sa vydržať
@jacka ahoj....Maťko je bohovsky 😂.....tak Karolinka pojdu asi do Oščadnice na Raču....mali by ist 17.2....tak som zvedava ci sa podari.....v robote stale bojujem a hladam chur do prace 😂...ale beriem si v piatok dovolenku a pojdeme na Makov lyzovat..teda ja nie, len moje 3 kusy..
@jacka ahojjjj ...................😂 ty si bohovska, ze zabijam cas 😂.....no pekne, ze pozitivne dieta 😠....to ich tam priebezne testuju?....ja som mala Karolinku v skole 1 den...vcera rano mi volala, ze cely gympel ide do karanteny, tak ich hned poslali domov.... nie ja nelyzujem...bezky by som dala, ale len po rovine😂
@leninka75 ahoj
Netestuju.......asi im dali vedieť keď prišlo dieťa domov........vidíš ich poslali hneď...Peťko ostal v triede celý deň 🤣 i keď tam bol jeden pozitívny......celkom jej to zle vyšlo keď sú zajtra prázdniny...........prečo som myslela že aj ty lyzujes..... bežky.....tie milujem....v škole sme cez tv bezkovali......to som zbožňovala......☺️
@leninka75 ahoj
Tak Maťko je doma pozitívny.......jeho spolubývajúci tiež........v buse nemali ruska....trieda v karanténe do stredy.......dokonca aj tá učka čo chcela silou mocou ísť......je doma pozitívna......takže ich mám zas doma.........vonku čistý hnus.....vraj !a ešte do toho aj fúkať........vy ste ako vikendovali?...... Karolinka je dokedy doma?
@jacka ahoj......to ste mali super, ze ste v skole bezkovali 🙂....to na zs ci ss?.....no pekne Maťko..ale asi sa to dalo cakat....a ako sa ma?....robila si mu AG, ci ste boli na PCR?...aj ostatni ste sa testovali?......u nas vcera vecer aj elektrina vypadavala....dvor uplna katastrofa, psi spinavi..no des...
@leninka75 som iné ani nečakala......že ostane doma........robila domáci AG neviem či ho obj aj na pcr.....teplotu mal jeden deň ..odvtedy kašeľ...inak je v pohode........Peťko negatívny...my dvaja nie....čakám na príznaky😂.......o blate ani nehovor.....jedna hrôza .....všade kde sa kuknem ma chytá depka s tohoto počasia
@jacka ahoj...jasne, ze ho objednaj na PCR aspon bude mat vyhodu, ze prekonany......nevahaj....ja by som objednala celu rodinu......😀 .....aj tu u na sv robote to kruzi a kruzi....dekan poctivo nosil respirator...teraz trochu polavil a hned to chytil 😂.......gympel este aj tento tyzden pokracuje v distancnom..
@leninka75 ahoj
Už sme objednaný....na štvrtok ráno.......aj tak idú uvoľňovať všetko...ale nech....aspoň zistím či to nemá v sebe aj Peťko....akurát nepotrebujem aby ochorel keď pôjdeme o 2tyzdne na gastro....som ho chcela nechať budúci týždeň doma.....teraz neviem čo mám urobiť....či ho na jeden deň pošlem a potom zas doma....toľko vymeska...............tak dekan mal pech..... chudák....vidíš niekoho to obchádza niekto len kuk a hned chytí......tak Laurinka radosť že musí do školy 😁
@leninka75 ahoj
Nie....ideme na kolonoskopiu a GFS....musí byť úplne zdravý...lebo ho budú uspavat....... ešteže je Karolinka doma....prelieči sa.....už som myslela že ideš napísať viac a viac svetla......😉......blata je tu ako zadarmo keby hádzali....a to nemáme ani sneh........zato fúka a nevie kedy prestať.......
@jacka ahoj..juj ake hnusne vysetrenie ho caka..esteze to prespi........tak zasa svetla je viac a viac..konecne uz tie dni nie su take kratucke..len keby sa uz dalo byt viac vonku....Majo nasial zeler so kvetinaca, tak som zvedava...my sme si zatial nikdy nesiali..vzdy sme mavali sadenicky od svokrovho bratranca.....
@leninka75 ahoj
Veru..chudatko moje.....aj mi je ho ľúto.....si užíva...........von sa nedá byť...akurát len v rybárskych gatiach a gumakoch.........ja som si papriky....a chili papričky vlani....??alebo tie kúpené papriky sú oveľa krajšie..na to sa nechystám....ale rozmýšľam aj ja nad zelerom........uvidim....možno ešte cherry paradajky.....tie som mala tiež vlani...
@leninka75 ahoj
No a máme po jari.......som zvedko aký nás čaká víkend......no my budeme asi len doma....ale hroznú chuť mám na ostrokyslu polievku......asi vyšlem muža zajtra 😂😂😂😂........akurát mi pipli smsky......tak len Maťko je pozitívny....a to už pomaličky týždeň ....pekný víkendik
@leninka75 ahoj
No doma.....volali z úradu že karantena do utorka....od pcr testu sa to ráta....takže v stredu Maťko......a Peťko tento týždeň ostáva doma....potrebujem ho zdravého........no kuknem fotky teším sa☺️.......polievka výborná....od rána do večera....keď som goglila recept tak to sa na to nechystám....toooolko vecí že ani nemá chuť to robiť........podľa ktorého si ju robila?
@jacka ahoooj.......https://recepty.aktuality.sk/recept/7329/rychla... som podla tohoto.....jedine co som nemala je ryzovy ocot...to som dala obycajny......zeleninu som si kupila hotovu...kupujem v Lidli zmes na cinu, za je super....tiez som si najskor myslela, ze aka tazka polievka....ale skusila som a v pohode....mama mi kupila nejake paradajky odolne voci plesni, vraj ludia chvalia.....som zvedava
@leninka75 ahoj
Teraz čítam 🤣🤣čo mi to tam napísala že blbosť....takže preklad......či bola taká fajna ako kúpená či ešte lepšia.........no tak mne bude Tesco stačiť..hlavne odvaha 🙃.........žeby už do skleníka?..??nie je to skoro?..... Ja som raz semiačka z paradajky dala v rovno do foliovnika.....a celkom sa spamätala...len jej to dlho trvalo.....pokiaľ vyrástla..takže to bolo už neskoro......
@leninka75 ahoj
No konečne to blato preschlo aspoň trošku.....a už je to tu zas👎......čo som ja v včera mala za deň....boli sme na preoperacnom.....všetko ok....a dr treba na test....stačí len Peťko...dala papier vraj sa nemusím obj keďze ideme na hospitalizáciu.....3x som sa jej opýtala či sa netreba obj....3x nie už chytala nerv.....prídem domov hladam x čísel kam sa dovolať a zistiť....nezvoni....linka preťažená..ďalšia nedvíha.....hlava ako bomba.....tak sa registrujem nedá sa.....x krát som to vypisovala ......tak zas volám.....dvíhajú zisťujem ......musím mať test a pani nás zaregistrovala.....test 72h pred zákrokom...ok.,...príde sms že v piatok 7.10test....infarkt.....to mi do pondelka nesedí.... volám....vraj keď pôjdeme v sob nemusí mi prisť výsledok....tak to dala na piatok okolo obeda......som si musela hodiť do seba frtana......

@jacka ahoj..no uz mi Karolinka prave pisala, ze maju v triede pozitivku..zacina s ato kaslat...