Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj......my sme tento rok nasadili cibule a cibule, ale verim, ze aj tak budeme ste dokupovat 😂.......juuuuj vcera sa Megi od radosti pocikala, ked sme sa vratili domov z prace 😂....veru krasne, teplucko je len ja som bud v praci alebo varim 🙄....chalani nehovoria, ze by mali pozitivnych v triede?...u nas som uz davno o nikom nepocula
@leninka75 ahoj
Vidíš aj susedov pes to robí...od radosti....nás to nerobí.......ja tiež kupujem cibuľu.....a to deti nudajne neľúbia ani nevedia kedy zjedia 😂😂.....len táto krása vonku vonku dlho nevydrží vraj od buď týždňa zima🥺.........majú v tr ukrajinku arialu fyzikarka a dala jej ak test a na ňu pekne slovensky......nuž tá to by nič nebolo keby naučila ruštinu že 🙄............veru covid príchodom vojny zmizol..nepoznám neviem teraz o nikom....a to triedy chodia všetci žiaci...a už nemáme ani testovať 😁😝
@jacka ahoj......vcera zasa poobedie v kuchyni 🙄....snazila som sa navarit tak, aby bolo aj na vikend...nech mozem byt trochu viac vonku....a este som Majovi na dnes piekla do prace pizzove slimaky....kolegyna hovorila, ze v ZA su tiez ukrajinske deti....s jej dcerami zacal chodit chlapec a Sk chalkani ho hned zacali volat Cernobyl 😠......pekny vikendik 😎
@leninka75 ahoj
Čo fajné si varila?.....mne uz dochádzajú nápady dooookola stále to isté......k meninám si mu piekla?......no vieš čo tie decká nemám slov.......dosť to majú ťažké........a čo sa chystáte robiť cez víkend?..........dúfam že ešte vydrží takýto pekný víkend....užite si slniečko ☀️
@jacka ahoj....hrniec kapustnice som urobila 😀....ja tiez varim stale to iste 🙄.....a uz sa obcas uchylujem k polotovarom...hlavne na veceru ked fakt neviem co hodim upiect mrazenu pizzu 😇....a teraz nedeln yobed nemal chybu....bola este kapustica, uvarila som zemiaky a u nas v masiarstve robia n aobjednavku grilovane veci, tak sme objednali grilovanu panenku v slaninke, mnamka 😝..mala som rychlo navarene.....vikend bol super!!!....vonku sme co to porobili....len cakam na trochu dazda, aby som precistila kvetinove zahony....a uz mi v parenisku schadzaju priesady, tak sa tesim 😍...vy ste ako vikendovali?
@leninka75 ahoj
No mňam kapustnica👍☺️to môžem......keby som aj ja mohla sem tam polotovar ak zmenu.......a vidíš ako rýchlo si navarila v nedeľu...to mohlo byť fajné....☺️nabudúce sa pozývam😉🙃............chlapi boli na Slovakia ring ..škola šmyku z roboty..takmsom bola v sobotu sama..som si porobila konečne maliny a černice.,......aaa bola som so sebou spokojná 😝😂😂😂...........tak už ti schádza úroda....teším a s tebou...dobrý pocit......
@leninka75 ahoj
Bláznivý apríl hody nevieš čo od neho čakať 😝..........veru iný hnus nás čaká...ani si nemala kukať 🤭............trošku som ich predstihla.....výhonky rozsadila.......a suché zahodila 🤫......vlani som to tiež a mala som ich toľko že lekvár som robila a ESET aj do mrazáku dala...?a to sa mi teraz hodí robím petkovi so sušeného mlieka čo dala dr koktail...lebo ináč to nevypije🤢.....musím to precedit......bez jadierok všetko.........ha matkovi učitelia povedali že ich skúšať nebudú pokiaľ nebude monitor😂😂tak vraj načo sa bude učiť...no chápeš 🙄😱😂😂😂
@jacka ahoj,.....nam vyschla cierna malina....tiez sme z nej mavali bohatu urodu...ale uz mame slubenu od uja novu.....to je dobra blbost s tym skusanim.....a po monitore im nedaju vydychnut, aby im mali z coho urobit vysvecko......Karolinka ma od dnes v triede ukrajinsku spoluziacku...
@leninka75 ahoj
Nám sa rozmnožuje malina😂😂kade tade až do susedov sa rozrastá......škoda že si tak ďaleko ....keby si bola suseda máš zadarmo...odomna............tiež som nie nadšená tým že ich takto odstrihli od iných predmetov.........tak už aj u nej v triede je?.... nezávidím.....
@jacka ahoj.....vsak porozmyslam nad prestahovanim 😉......vsak dobra suseda je na nezaplatenie 😍.......chalani nemaju ukrajinskych spoluziakov?.....Majo sa nad tym trochu rozculoval, ze nase deti musia robit primacky na stredne skoly a oni pridu a su hned zaradeni.....to dievca u Karolinky sa vola Anna a je tam z tej donecko-luhanskej oblasti...
@leninka75 ahoj
Si pis takú susedu..ešte aj maliny zadarmo🤣🤣🤣🤣................Maťko má Viktoriu....majú zakázané sa jej vypytovať sa čokoľvek čo sa tam deje......ako človek im fakt nemá čo závidieť....ale ocino siel do lekarni dačo ...a lekárnička vraj nemajú že veľa liekov ide ukrajincom.....co k tomu dodať....a súhlasím s tvojim mužom ☺️.....my tu už dve ukrajinku s deti a do DK majú prísť dalsi 30.....ako pekne sa táto dedina ide rozrásť 🙄🤫

@jacka ....veru super pocasicko 😎....vcera som nasadila cibulu, hrach, mrkvu, pretrzlen, cvilku a redkovku .........vynimocne som nemusela varit, ani baby nepotrebovali nic kontrolovat do skoly......ty si uz sadila?