icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
22. mar 2022

@jacka ....veru super pocasicko 😎....vcera som nasadila cibulu, hrach, mrkvu, pretrzlen, cvilku a redkovku .........vynimocne som nemusela varit, ani baby nepotrebovali nic kontrolovat do skoly......ty si uz sadila?

jacka
22. mar 2022

@leninka75 ahoj
Nič som nesadila ....najprv nám musia urobiť záhradu......ale som si ukradla kúsok z miesta kde dávam kvietky a tam som pár cibuliek dala nech žujeme......to ti bolo keď si nevarila👍☺️.......

leninka75
23. mar 2022

@jacka ahoj...co potrebujes robit so zahradou, poorat?....a kde das teraz kvietky?.....ja tento rok asi kvietky len tak jemne lebo Megina je zatial strasny nicitel

jacka
23. mar 2022

@leninka75 ahoj
Kvietky tam kde boli..ja som len kúsok ukradla a pokiaľ posadim do zeme toto zjeme☺️.........nie poorane máme....zrotorovat......a to chodí traktor a keď tam teraz dačo dám tak mi to zničí...........meginka sa nezda🤭......normálne neverím ako je vonku teplo.....🤩

leninka75
24. mar 2022

@jacka ahoj......my sme tento rok nasadili cibule a cibule, ale verim, ze aj tak budeme ste dokupovat 😂.......juuuuj vcera sa Megi od radosti pocikala, ked sme sa vratili domov z prace 😂....veru krasne, teplucko je len ja som bud v praci alebo varim 🙄....chalani nehovoria, ze by mali pozitivnych v triede?...u nas som uz davno o nikom nepocula

jacka
24. mar 2022

@leninka75 ahoj
Vidíš aj susedov pes to robí...od radosti....nás to nerobí.......ja tiež kupujem cibuľu.....a to deti nudajne neľúbia ani nevedia kedy zjedia 😂😂.....len táto krása vonku vonku dlho nevydrží vraj od buď týždňa zima🥺.........majú v tr ukrajinku arialu fyzikarka a dala jej ak test a na ňu pekne slovensky......nuž tá to by nič nebolo keby naučila ruštinu že 🙄............veru covid príchodom vojny zmizol..nepoznám neviem teraz o nikom....a to triedy chodia všetci žiaci...a už nemáme ani testovať 😁😝

leninka75
25. mar 2022

@jacka ahoj......vcera zasa poobedie v kuchyni 🙄....snazila som sa navarit tak, aby bolo aj na vikend...nech mozem byt trochu viac vonku....a este som Majovi na dnes piekla do prace pizzove slimaky....kolegyna hovorila, ze v ZA su tiez ukrajinske deti....s jej dcerami zacal chodit chlapec a Sk chalkani ho hned zacali volat Cernobyl 😠......pekny vikendik 😎

jacka
25. mar 2022

@leninka75 ahoj
Čo fajné si varila?.....mne uz dochádzajú nápady dooookola stále to isté......k meninám si mu piekla?......no vieš čo tie decká nemám slov.......dosť to majú ťažké........a čo sa chystáte robiť cez víkend?..........dúfam že ešte vydrží takýto pekný víkend....užite si slniečko ☀️

leninka75
28. mar 2022

@jacka ahoj....hrniec kapustnice som urobila 😀....ja tiez varim stale to iste 🙄.....a uz sa obcas uchylujem k polotovarom...hlavne na veceru ked fakt neviem co hodim upiect mrazenu pizzu 😇....a teraz nedeln yobed nemal chybu....bola este kapustica, uvarila som zemiaky a u nas v masiarstve robia n aobjednavku grilovane veci, tak sme objednali grilovanu panenku v slaninke, mnamka 😝..mala som rychlo navarene.....vikend bol super!!!....vonku sme co to porobili....len cakam na trochu dazda, aby som precistila kvetinove zahony....a uz mi v parenisku schadzaju priesady, tak sa tesim 😍...vy ste ako vikendovali?

jacka
28. mar 2022

@leninka75 ahoj
No mňam kapustnica👍☺️to môžem......keby som aj ja mohla sem tam polotovar ak zmenu.......a vidíš ako rýchlo si navarila v nedeľu...to mohlo byť fajné....☺️nabudúce sa pozývam😉🙃............chlapi boli na Slovakia ring ..škola šmyku z roboty..takmsom bola v sobotu sama..som si porobila konečne maliny a černice.,......aaa bola som so sebou spokojná 😝😂😂😂...........tak už ti schádza úroda....teším a s tebou...dobrý pocit......

leninka75
29. mar 2022

@jacka ahoj.....no uz sme sa dotesili z jarneho pocasia...pozerala si co sa chysta cez vikend?....brrrr....al evsak co by sme chceli, je april.....maliny a černice si strihala?.....

jacka
29. mar 2022

@leninka75 ahoj
Bláznivý apríl hody nevieš čo od neho čakať 😝..........veru iný hnus nás čaká...ani si nemala kukať 🤭............trošku som ich predstihla.....výhonky rozsadila.......a suché zahodila 🤫......vlani som to tiež a mala som ich toľko že lekvár som robila a ESET aj do mrazáku dala...?a to sa mi teraz hodí robím petkovi so sušeného mlieka čo dala dr koktail...lebo ináč to nevypije🤢.....musím to precedit......bez jadierok všetko.........ha matkovi učitelia povedali že ich skúšať nebudú pokiaľ nebude monitor😂😂tak vraj načo sa bude učiť...no chápeš 🙄😱😂😂😂

leninka75
30. mar 2022

@jacka ahoj,.....nam vyschla cierna malina....tiez sme z nej mavali bohatu urodu...ale uz mame slubenu od uja novu.....to je dobra blbost s tym skusanim.....a po monitore im nedaju vydychnut, aby im mali z coho urobit vysvecko......Karolinka ma od dnes v triede ukrajinsku spoluziacku...

jacka
30. mar 2022

@leninka75 ahoj
Nám sa rozmnožuje malina😂😂kade tade až do susedov sa rozrastá......škoda že si tak ďaleko ....keby si bola suseda máš zadarmo...odomna............tiež som nie nadšená tým že ich takto odstrihli od iných predmetov.........tak už aj u nej v triede je?.... nezávidím.....

leninka75
31. mar 2022

@jacka ahoj.....vsak porozmyslam nad prestahovanim 😉......vsak dobra suseda je na nezaplatenie 😍.......chalani nemaju ukrajinskych spoluziakov?.....Majo sa nad tym trochu rozculoval, ze nase deti musia robit primacky na stredne skoly a oni pridu a su hned zaradeni.....to dievca u Karolinky sa vola Anna a je tam z tej donecko-luhanskej oblasti...

jacka
31. mar 2022

@leninka75 ahoj
Si pis takú susedu..ešte aj maliny zadarmo🤣🤣🤣🤣................Maťko má Viktoriu....majú zakázané sa jej vypytovať sa čokoľvek čo sa tam deje......ako človek im fakt nemá čo závidieť....ale ocino siel do lekarni dačo ...a lekárnička vraj nemajú že veľa liekov ide ukrajincom.....co k tomu dodať....a súhlasím s tvojim mužom ☺️.....my tu už dve ukrajinku s deti a do DK majú prísť dalsi 30.....ako pekne sa táto dedina ide rozrásť 🙄🤫

leninka75
1. apr 2022

@jacka ahoooj.....no vidis a ty, ze ste koniec sveta 😀..ako sa vam to tam zaludnuje 😉.....jar nam niekam usla....dufam, ze aspon porobim poriadky v skriniach ....pekny vikend!

jacka
1. apr 2022

@leninka75 ahoj
Myslím že prdel sveta to tu ostane i keď nás tu bude viac .......a možno ešte aj v menšine 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤫............tak keď skončia skoc aj tu😊...,.......Maťko sa ide drvit na monitor.....nech z má po...... zbytočne ich idú trápiť.....a potom zas prijímačky.........

jacka
1. apr 2022

@leninka75 zabudla som pekný víkendik 😊

leninka75
4. apr 2022

@jacka ahoj.....vikendova skrinova vyzva splnena len ciastocne.....poriadky urobene len u dievcat...nase skrine ma este cakaju....ale boli sme v kine Stastny novy rok 2...ak sa chces zasmiat odporucam....a kedy je monitor?..aky ste mali vikend?

jacka
4. apr 2022

@leninka75 ahoj
No vidíš šikulka ......😉......hej videla so upútavky ...mám rada také komédie...na odľahčenie čosi......monitor v stredu.......chúďa moje😔.......víkend som myslela že som sa vrátila v čase dakedy do januára😱😡...hnus .......

leninka75
5. apr 2022

@jacka ahoj.............tak budem drzat palce 🙂.........aprilk sa ukazuje...vcera sice slnecko ale kosa a dnes ani nehovorim 😨........nic sa mi nechce

jacka
5. apr 2022

@leninka75 ahoj
Ďakujem odkazem.....nezávidím mu........no vieš čo počasie ako sa patrí k mesiacu......ach jo........treba si kávičku trošku tá postaví na nohy ☺️

leninka75
6. apr 2022

@jacka ahoj..........drziiiiiiim vsetky prsty!!!!!!!!!!!!......moje starsie decko dostalo prvu 4 v zivote 😂....doplnali i/y a nejako to dokaslala......

jacka
6. apr 2022

@leninka75 ahoj
Juj drž silno..... ďakujem....uvidím ako to dá.....Karolinka nemala že?........ vidíš raz to muselo prísť ☺️na takýchto hlúpostiach je to najlepšie...ale žije že🥰🤣

leninka75
7. apr 2022

@jacka ahoj.....Karolinka pisala len taky ten cvicny v osmicke.....Maťko mal z toho aky dojem?....zdalo sa mu to tazke?..

jacka
7. apr 2022

@leninka75 ahoj
Áno to ja Maťko robil v 8rocniku.......vravel že traposina 🤣🤣🤣.........vravel že matika v pohode.....slovina vraj ťažká..a to posúdili aj taký čo majú slovinu v maličku.......tvrdi on🙈😂....... chápeš 🤣🤣ale aspoň sa mu páčilo že prišiel skôr domov.....🙈

leninka75
8. apr 2022

@jacka ahoj...ta slovencina byva tazka...tak ale hlavne, ze bnol spokojny so skorsim prichodom 😂.....Lauri sa dnes neucia, maju velkonocny projektovy den....vcera sme vajicka vyfukovali 🙄..pekny vikend!

jacka
8. apr 2022

@leninka75 ahoj
Veď to bolo dôležité.....príchod domov 🤣🤣🤣........?ako fajn aspoň s trochu oddýchnuť od školy 🥰......paráda tak v sa už pripravujete na veľkú noc ☺️.....pre mňa by ho mohli zrušiť 🤫😝

jacka
8. apr 2022

@leninka75 pekný víkendik..dúfam že bude slnečný 🙂