Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj....jeeej dakujem za Karolinku 😘......Lauri mali na MDD v skole sportovy den a to krakala jak chora vrana 😂...na co to musia robit?,,a to je blbost!....jej sa nechce!.. zase bude mat svalovicu!!!..😂...no co ti poviem 😂.....puberta....oslava bude az 18.6......este pockame na muzove narodky .....aj vam pekny vikend!!! 😎
@leninka75 ahoj
Áno aj moji boli vo vode.....no neviem či pre mňa je ideálna teplota ale aspoň nohy som si tam strčila 🤣........víkend strašne rýchlo ubehol.....u nás vôbec neprsalo ako hlásili......hrozne je sucho.....Maťko mal svalovicu v piatok mali ten olympijský deň.....ledva žil a ešte aj horúco bolo potom ešte do mesta šiel na taraj 🤣...
@jacka ahoj...jasne srnky..za nami je uz len hustina luka a potom les....ja by som spala, len okno sme mali otvorene a Megi ma nejaky prenikavy stekot, tak ma zobudila....a vcera zasa okolo 21:45 ohňostroj...islo ma porazit......to aj u nas...kazdy den je odpocet dni, ze kolko este do skoly 😂...Karolinka ma uz aj nejaky predmet uzavrety....Matka by si uz doma mohla nechat 😇
@leninka75 ahoj
Paráda vy sa tam máte tejto zoo zadarmo🥰.........veru bez otvoreného okna sa už asi ani späť nedá.........zajtra idú do Serede na výlet.....potom ešte na dáku chatu na noc....ale mohol by ostať....len to by Peťko neprežil 😂😂🤣.....moji ešte nemajú uzavreté nič.................ohňostroj???to aký?teraz???niekto si pomýlil dátum?🤭
@jacka ahoj....do Serede?..snad nie do koncentraku?......ten ohnostroj, vraj sa niekomu narodil syn, takze o tom musela vediet cela dedina...a ti dotycni nechapu preco tu ludom vadi 😂😨...... vcera sme balili Karolinku na ten 3 dnovy vylet...taska jak svet lebo herecka potrebuje na kazdy den ine tricko a ine nohavice 😂
@leninka75 ahoj
To nie šli do sedity predajni výrobkov......☺️....prišli o hodinu skôr ale nevadí.....aj tak školu🙄..........ohňostroj výborne to keby každý robil🤔🤪........hej a kam idú na výlet?...jasne veď sa musí páčiť......🥰........ty ako v robote?....idete niekam aj na dovolenku?
@jacka ahoj...aj dostali nejaku mslku?....to boli ako, busom?..kolko je to od Vas?....Karolinka isli do Rajeckej Lesnej, chata Žiar....len skoda, ze im pocasie moc nevyslo.....u nas v robote uz bude celkom klud...mame po statniciach, tak teraz pisem clanok 😨....radsej by som cokolvek ine robila!!!!!!......dovolenku zatial neriesime...a vy?
@leninka75 ahoj
Nedostali museli si kúpiť 🤣🤣🤣🤣🤣....... vidíš a u nás nie je také zle počasie.....akurát čo včera trosku poprsalo....aby som nemusela polievať 🙄........... článok?čože?to mňa by vystrelo..nikdy som na niečo také nebola🤫😝...... dovolenku zatiaľ vôbec......včera som robila lekár 🍓tak som ho zabalila že ešte ráno bol teplý 🤣....pekný víkendik
@jacka ahoj......no decko prislo z vyletu riadne nevyspate 😂..hovorila, ze skoro vsetci chlastali, diviaky a lisky im behali okolo chat....ale v celku bola spokojna......cez vikend sme pokracovali v oslavach....mamine narodky, svagrinej oneskorena 50-tka a este Majove narodky 😍......jedine co sme stihli trochu dreva porezat...mnam jahodkovy dzemik 😍....ja mam este z minuleho roka, ale svokra urobila par cerstvych...
@jacka ahoj....Karolinka prisla nestatna zo skoly, ze spoluziaci planuju chatu, ale bez triednej a jednym dychom dodala, ze ona tam teda nepojde 😂.......akurat som pocula recenzie ja Jursky svet, ze najslabsia cast.....ale aspon sa chalani "vyvetrali" 😝.......si predstav, ze ti bezdosi mi ozrali garafiu 😲..som myslela, ze to im smrdi.....
@leninka75 ahoj
Karolinka nemá chybu 😂😂😂😂🥰........Maťko má v sobotu venček.....včera im zapotila že treba urobiť z koraliek 7 náhrdelníkov.....akože kde toto idem kúpiť 🤣.......keď sa môžu bezdomovci vrhnúť na smrady..tak už zožerú všetko........ Laurinka idú kam výlet?...Peťko ide do Hrusova....tam je dala zrúcanina ci čo.....
@leninka75 ahoj
Dofrasa dráčik a šla som okolo neho🙈🙆...ale už máme ...za pol hodky sme to všetci spravili také jednoduché..ale aj tak to nebudú nosiť skončia niekde v krabičke...........som zbožňovala hvezdáreň ako dieťa..........majú bus do Hrusova...my sme tam už boli....aspoň vie čo ho čaká..........tento venček !a ako ukončenie ZŠ.......veľmi som nechcela ani ja som nemala..... akurát že nás to vyžmýkali z peňazí....
@jacka ahoj.....vcera v robote to bolo eno-nuno.....pod oknami zacali robit oddychovu zonu....najskor prisiel bager a vyvaloval betony...do toho prisli dvaja s krovinorezmi a zacali kosit.....hluk neskutocny....ked sme zatvorli okna, tak sme sa pre istotu isli uvarit.....som zvedava co bude dnes..esteze je uz piatok 😍.....a buduci tyzden som cely sluzobne v Gliwiciach...vy mate ake vikendove plany?

@leninka75 ahoj
Karolinka všetko najlepšie 🥰......idete cez víkend všetky oslavovať?☺️
Peťko prišiel z výletu výplne ko.....vraj má ísť do školy len na 3h ha ha.....ani ma nehne......Maťko dnes olympijský deň.....tak sa teší vraj konečne sa nebudú v škole nudiť 😂😂😂......krásny víkendik 😊