Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.....to preco pisu pisomku???.....ucka sa moc nudila cez prazdniny???......ja v praci nastastie len dva 😀..to aj kazdy tyzden by mohol byt takyto....ano muz zmenil pracu...je v PB a robi obchodnika v malej firme, ktora predava zavracky + prislusenstvo....a je max spokojny 🙂......chalani uz chodia sami busom do skoly?...pekny vikend 🙂
@jacka ahoj...KIA uz bola cista psychiatria pre neho...a teraz je spokojny, vysmiaty...aspon zatial 😉.......Karolinka pisala diktát..sa pytam ako i-cka..takze tie dobre, ale pruser -velke a male pismena a ciarky...tak cakam od trojky vyssie 😂........ to dost prestupuje 3x....domov chodia kedy?
@leninka75 ahoj
No mňa ani v záhrade nebaví nič..nejdem tam predsa primrznut....moje nervy des vonku......minulý týždeň kraťasy teraz skoro zimná bunda.....inak aj my prekurujeme....keď počasie rozum stratilo😱.....aký si mala predĺžený víkend?.......rodicko nuda.....to ma ešte Maťko čaká.....ktovie kedy.....vy ešte nič?
@jacka ahoj....v pondelok 26:9. je plenarne...triedne bude mat Laurika koncom oktobra a Karolinka neviem.....predlzeny vikend je vzdy supis...v piatok som si dala oddychovku..vsetci prec, tak som lenosila..v sobotu sme naplnili vyvyseny zahon a v nedelu sme boli u mamy....a ryyyyychlo to cele ubehlo...skoda...ale budu dalsie 😍
@jacka ahoj...to plenarne co maju mat baby na gympli ma trvat 1,5 hodiny 😂.....no najskor sme dali konare, potom pokosenu travu, hnile jablka, taku horsiu zem, kompost a nakoniec zahradny substrat.....Lauri uz zbera jednotky...zatial....a Karolinka ma neuveritelnu dvojku z diktatu 😂....diktaty vacsinou dava na tri a horsie 😇...a tvoji ako, uz maju znamky?
@jacka ahoj.....veru ako v kine 😂.....Karolinka boli vcera v TN na vystave/veltrhu kam po strednej skole...doniesla kopu letakov, ze vraj na zakurenie 😂....vidno, ze je dievca z dediny 😂.....Lauri zasa bola 1x na vyjazd s kamoskami v meste...no co ti poviem skojne obe.......no to je dost neskoro a este ked sa bude mat aj ucit...pekne
@leninka75 ahoj
Ak bola výstava v Trenčíne?.....aspoň sa neučili🤣........ale zato šikovná papiermi......super 😊.......a kedy sa vrátila s výjazdu 🤫............. počkaj v zime ako sa mu nebude chcieť učiť po tme🤪....Peťko idú do Tajova.....aby som nezabudla prvá 5 z diktátu priemer žiakov 4.15🙄
@jacka Ahoj.....noooo mame znamky, ale len o kusok lepsie 😇......ten vikend tak ubehol ..ani neviem poriadne, ze bol..zacala som upratovat v zahrade, aj nejake kvety som uz likvidovala...minuly tyzden zacal semester, tak neviem co skor....vcera som bola na plenarnom rodicku babam, ale len kvoli tomu, ze pri Lauri mi stale neslo na Edu rodicovske konto...a uz sa to konecne podarilo...co mate nove?
@leninka75 ahoj
Tiež som čistila záhradu.....už len tekvica.....papriky ale tiež pôjdu.....a slnečnice........vôbec teraz nemám chuť čosi robiť ....paráda som mala pocit že budem oberať v rukaviciach 🤔🤪🤣........ani neviem asi nič......Maťko vraj skoro zaspal na hodine 😡.....aj v buse si myslel že sa prevezie 🤣🤣🤣do Trenčína
@leninka75 ahoj
Veru super bolo......bolo lebo zas prší teraz keď netreba......si sa pýtala čo nové...som ste ul ukazovák do ponorneho mixeru....... nemôžem sa na to ani kuk....deti že prst vyzerá ako narezané špekačka........mi neuveríš ale hrozne zle od žalúdka mi bolo.......a zajtra má Maťko rodičko... jupí 🙄

@leninka75 ahoj
Veď hej zošitov nie je nikdy dosť 😉...... kedy to idete do Poľska?.....mňa porazí čo sa deje zas vonku🥵☀️🔥🌡️pečie ako pripecene