icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
25. aug 2022

@leninka75 ahoj
Veď hej zošitov nie je nikdy dosť 😉...... kedy to idete do Poľska?.....mňa porazí čo sa deje zas vonku🥵☀️🔥🌡️pečie ako pripecene

leninka75
26. aug 2022

@jacka ahoj..uz len 4 hodky vydrzat a m a1,5 tyzdna padam het 😍... v sobotu idem edo Polska an 4 dni...vcera hic a dnes vraj este vacsi zasa ma byt...bazen este u vas funguje?...pekny vikend 😎

jacka
26. aug 2022

@leninka75 ahoj
No vidíš zvládla si to🥰.....užite si voľno....😊.....ešte funguje ale možno na víkend....pôjde ta..........pa

leninka75
7. sep 2022

@jacka ahoj...juj posledny den dovolenky 😢....ako ste zacali skolu?

jacka
7. sep 2022

@leninka75 ahoj
Úžasné.....už sa tešia na prázdniny.......Maťko vstava ráno o 5tej😭......debilné spoje do BB........dnes má zas hlava bolí....odrezať.....a vy ako ...babám sa chcelo?.....a Laurinská ako v novej škole?.......tak ty už zajtra do roboty?...🙄

leninka75
8. sep 2022

@jacka ahoj......ze sa tesia na prazdniny 😂...dobri su 👍.....Karolinka sa ucia uz od utorka..aj ked nie este vsetky hodiny lebo su dodatocne maturity.....Lauri maju adaptacny tyzden a vsetci v triede su divni 😂......

jacka
8. sep 2022

@leninka75 ahoj
Že divný 😱🤣🤣🤣🤣.....akurát som umrela smiechom 🤣........vidíš Peťko zajtra písomku z M......a ty ako v robote?...nespomínala si že muž mení prácu?

leninka75
9. sep 2022

@jacka ahoj.....to preco pisu pisomku???.....ucka sa moc nudila cez prazdniny???......ja v praci nastastie len dva 😀..to aj kazdy tyzden by mohol byt takyto....ano muz zmenil pracu...je v PB a robi obchodnika v malej firme, ktora predava zavracky + prislusenstvo....a je max spokojny 🙂......chalani uz chodia sami busom do skoly?...pekny vikend 🙂

jacka
9. sep 2022

@leninka75 ahoj
A nemal ísť do Pl robiť?....či čo sa mi to marí?........v kii sa mu nepáčilo?.....písomka napísaná som zvedavá či bude na známky........chodia......je to lacnejšie.....a to Maťko chudák 3x prestupuje 🙄.......aj vám pekný víkend 😊

leninka75
12. sep 2022

@jacka ahoj...KIA uz bola cista psychiatria pre neho...a teraz je spokojny, vysmiaty...aspon zatial 😉.......Karolinka pisala diktát..sa pytam ako i-cka..takze tie dobre, ale pruser -velke a male pismena a ciarky...tak cakam od trojky vyssie 😂........ to dost prestupuje 3x....domov chodia kedy?

jacka
12. sep 2022

@leninka75 ahoj
Vážne....až také zle to bolo?.......tak nech mu ten úsmev vydrží 🥰........vidím že sa aj u vás rozbehla škola vo veľkom......

leninka75
13. sep 2022

@jacka ahoj......tusim si budem musiet najst duhu robotu.....vcera Karolinka rozpravala, ze ake exkurzie ich cakaju....este na jesen bud Barcelona aleno Nis...v decembri Krakow....buduci rok v maji nieco v CR 😂.....a na zaciatku tretieho rocnika tyzden v Chorvatsku 😂

jacka
13. sep 2022

@leninka75 ahoj
No fíha....to ti bude aj dve malo ....to by chcelo rovno dáku 24 ťahať 🤣🤣🤣🤣.......my dnes zrps.......to neviem či len ja som sa nudila.......zajtra pohreb...umrel svokor......nemám totok rada

leninka75
14. sep 2022

@jacka ahoj...uprimnu sustrast.......rodicko ma ktory?....pozitivne dnes je, ze uz je piatok..zajtra sviatok a na piatok beriem dovcu....

jacka
14. sep 2022

@leninka75 ahoj
Ďakujem
Peťka mal.....matko ešte neviem kedy........tak ty máš predĺžený víkend super 👌........

leninka75
19. sep 2022

@jacka ahoj...to co je vonku???....z leta rovno do zimy!!!!...brrrr...normalne uz kurime..aspon teda na vecer..len dufam. ze este bude lepsie pocasie mam este co to v zahrade co treba pospratovat....ako po rodicku?

jacka
19. sep 2022

@leninka75 ahoj
No mňa ani v záhrade nebaví nič..nejdem tam predsa primrznut....moje nervy des vonku......minulý týždeň kraťasy teraz skoro zimná bunda.....inak aj my prekurujeme....keď počasie rozum stratilo😱.....aký si mala predĺžený víkend?.......rodicko nuda.....to ma ešte Maťko čaká.....ktovie kedy.....vy ešte nič?

leninka75
20. sep 2022

@jacka ahoj....v pondelok 26:9. je plenarne...triedne bude mat Laurika koncom oktobra a Karolinka neviem.....predlzeny vikend je vzdy supis...v piatok som si dala oddychovku..vsetci prec, tak som lenosila..v sobotu sme naplnili vyvyseny zahon a v nedelu sme boli u mamy....a ryyyyychlo to cele ubehlo...skoda...ale budu dalsie 😍

jacka
20. sep 2022

@leninka75 ahoj
No tie plenárne...nechodím vôbec......jedna nuda stačí 🤣........?čím ste ho naplnili zeminou?.........veru celé to ide veľmi rýchlo.......... baby v škole ako?

leninka75
21. sep 2022

@jacka ahoj...to plenarne co maju mat baby na gympli ma trvat 1,5 hodiny 😂.....no najskor sme dali konare, potom pokosenu travu, hnile jablka, taku horsiu zem, kompost a nakoniec zahradny substrat.....Lauri uz zbera jednotky...zatial....a Karolinka ma neuveritelnu dvojku z diktatu 😂....diktaty vacsinou dava na tri a horsie 😇...a tvoji ako, uz maju znamky?

jacka
21. sep 2022

@leninka75 ahoj
To na to plenárne pukance a kávu🤣🤣🤣........Maťko ešte nepozbieral nic....Peťko len začali písať z matriky a aj ale ešte nemá známky.....akurát dnes písal Maťko z diktátu...?vraj hrozna!🙈🙊🤪....neskoro chodí domov.......len okolo 16tej

leninka75
22. sep 2022

@jacka ahoj.....veru ako v kine 😂.....Karolinka boli vcera v TN na vystave/veltrhu kam po strednej skole...doniesla kopu letakov, ze vraj na zakurenie 😂....vidno, ze je dievca z dediny 😂.....Lauri zasa bola 1x na vyjazd s kamoskami v meste...no co ti poviem skojne obe.......no to je dost neskoro a este ked sa bude mat aj ucit...pekne

jacka
22. sep 2022

@leninka75 ahoj
Ak bola výstava v Trenčíne?.....aspoň sa neučili🤣........ale zato šikovná papiermi......super 😊.......a kedy sa vrátila s výjazdu 🤫............. počkaj v zime ako sa mu nebude chcieť učiť po tme🤪....Peťko idú do Tajova.....aby som nezabudla prvá 5 z diktátu priemer žiakov 4.15🙄

leninka75
23. sep 2022

@jacka ahoj....v TN sa propagovali vysoké skoly.......Laurika to bola medzi skolou a vytvarkou...takze flakali sa asi hodku.............vsak prva znamka vzdy musi byt 5 a vzdy z dikatatu 😂...to je taka skolska klasika.......ale inak pekny priemer 😇

jacka
23. sep 2022

@leninka75 ahoj
Hej potešila tá 5.....🤪........vy už máte známky.....povedz že lepšie 😊.......ako idete vikendovat?.....deti sa tešia že sa konečne vyspia.....som zvedavá aké počasie nás čaká..... užite si voľno

leninka75
27. sep 2022

@jacka Ahoj.....noooo mame znamky, ale len o kusok lepsie 😇......ten vikend tak ubehol ..ani neviem poriadne, ze bol..zacala som upratovat v zahrade, aj nejake kvety som uz likvidovala...minuly tyzden zacal semester, tak neviem co skor....vcera som bola na plenarnom rodicku babam, ale len kvoli tomu, ze pri Lauri mi stale neslo na Edu rodicovske konto...a uz sa to konecne podarilo...co mate nove?

jacka
27. sep 2022

@leninka75 ahoj
Tiež som čistila záhradu.....už len tekvica.....papriky ale tiež pôjdu.....a slnečnice........vôbec teraz nemám chuť čosi robiť ....paráda som mala pocit že budem oberať v rukaviciach 🤔🤪🤣........ani neviem asi nič......Maťko vraj skoro zaspal na hodine 😡.....aj v buse si myslel že sa prevezie 🤣🤣🤣do Trenčína

leninka75
28. sep 2022

@jacka ahoj......dnes nam svieti 😎....len skoda, ze som dnes dlho v praci....

jacka
28. sep 2022

@leninka75 ahoj
Veru super bolo......bolo lebo zas prší teraz keď netreba......si sa pýtala čo nové...som ste ul ukazovák do ponorneho mixeru....... nemôžem sa na to ani kuk....deti že prst vyzerá ako narezané špekačka........mi neuveríš ale hrozne zle od žalúdka mi bolo.......a zajtra má Maťko rodičko... jupí 🙄

leninka75
29. sep 2022

@jacka ahoj......sa ti zda, ze mas prst na viac???.....muselo to sakra boliet....aj si s tym bola ci samoliecba?.......Matko ma triedne?...mne vcera Karolinka hlasila, ze asi budem chora lebo ked som prisla zo skoly tiekol mi sopel 😂.....