icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
1. dec 2022

@leninka75 ahoj
Tak dnes to vonku vyšlo na 1.... paráda.. slniečko ☀️☀️.... .

leninka75
1. dec 2022

@jacka ahoj.....sikulka, uz mas vyzdobu v oknach 😍....ja cez tyzden nestiham nic, ale cez vikend si maknem....uz sa tesim......Petko sa hanbi v okulkach, alebo mu padaju? .... my v pohode len rychlo ako vzdy...no co ti poviem

leninka75
2. dec 2022

@jacka ahoj ...včera to bola tesnotka tu na koni 😀😅......sa mate, ze slniecko...tu stale hmly a vcera aj studeny vetrisko......pekny vikend 🙂

jacka
2. dec 2022

@leninka75 ahoj
No veru s!e sa rapídne minuli 😉😊.....beriem späť dnes zima až pod nechty.....len som zvedavá kde všade sneží 😂......hanbí sa ich nosiť....ale som ich triednu poprosila nech mi s ním pomôže aspoň aj tabuľu nech si zvyká postupne.....ona je super..... pekný víkend

leninka75
5. dec 2022

@jacka ahoj....ako vikend?.....my sme malovali Laurike izbu...predsa len ruzova s mickey mouse-om uz pre 12 rocnu teenagerku nic moc 😂.....aj sme jej ju trosku prestavali a je teraz super.....Karolinka si zasa vymyslela, ze potrebuje kniznicu....stale nieco.....to je super triedna, ze takto pomoze...moje si na okuliare zvykli hned...uz ich beru ako modny doplnok...snad aj Petko im pride na chut

jacka
5. dec 2022

@leninka75 ahoj
Paráda...my sme vlani deťom izbu maľovali........ako ste maľovali?....jednu farbu?.......v škole že na neho kuk ako puk.....triedna mu stále hovorí tak potichu aby len on počul že okuliare....tak sa teším.....

leninka75
7. dec 2022

@jacka ahoj....dve farby levandulova fialova a taka zvlastna zelena....baby mam nejake nascipane..Lauri od vikendu kasle, nechala som ju doma a vcera prislo na edu, ze vela deti chorych, tak prima, sekunda a tercia maju do piatku distancne-...Karolinku zasa boli hrdlo, ale ta zostat doma ani za svet a to mala v pondelok 38,6 st....chalani sa zatial drzia?

jacka
7. dec 2022

@leninka75 ahoj
No výborne 😞.....ták to u vás zúri riadne...tebe je ako?...moji zatiaľ v pohode..klop klop........zato sestrine deti sú tiež doma........ani sa nedivím...vlani ruska teraz vonku hnus....

leninka75
8. dec 2022

@jacka ahoj.....presne ruskami sa vsetko utlmilo a teraz to zasa besnie...ja zatial v pohode...tesim sa na dovolenku...tvoja hlava ako?....poslucha?

jacka
8. dec 2022

@leninka75 ahoj
Kedy máš dovolenku....aj budeš oddychovať 😉.........beriem magnézium tak sa to trochu ukludnilo...... ako je dievčatám

leninka75
9. dec 2022

@jacka ahoj....dovcu uz mam vypisanu aj schvalenu...od 19.12. 2022 - 5.1. 2023 😍......nooooo mozno bude aj oddych........ked vsetko porobim 😉......baby uz lepsie....pekny vikend

jacka
9. dec 2022

@leninka75 ahoj
Som rada že sú už ok.....ty sa máš idete niekam?.......aj vám pekný víkendik....som zvedko čo nás vonku čaká 😂

leninka75
12. dec 2022

@jacka ahoj...uz to biele hnusne napadalo 😒.....neboli sme nikde, robili sme vianocnu vyzdobu..uz mame takmer vsetko okrem par detailov a stromceka......Karolin bola v sobotu so spoluziakmi, riesia nejaky projekt a su rozdeleni do skupiniek, tak sa u jednej stretli a robili....vcera sa menil vlakovy grafikon..nadavam a nie len ja...posunuli mi vlak o polhodku neskor......vy ste co robili?

jacka
12. dec 2022

@leninka75 ahoj
Tak mi tu biele hnusne nemáme......a rozmýšľam či aj chcem....zato zima statočná.....?muž nebol doma šiel strige zabíjať.....tak sme s deťmi piekli....dáko mi to nešlo nervna som bola statočne 🙄........tá zmena cestovného poriadku poteší 😡

leninka75
13. dec 2022

@jacka ahoj.....juuuj, tak mas doma zabijackove specialitky ..........co ste uz napiekli?....a co sa este chystas piect?

jacka
13. dec 2022

@leninka75 ahoj
No ja ti to dáko nemusím...skôr tie škvarky čerstvé....aké neboj nič?.ona toho neposlala veľa......... medovníky...linecké ....orechy... šuhajdy.... neviem či som už neskončila so sladkým..ešte sme praclíky....ja to po kúpe múky pečiem tak mám toho až až...a asi som skončila 😂😂😉....a ty?...v škole u vás ako?.... Peťko sú v triede až 8ks😂

leninka75
14. dec 2022

@jacka ahoj...take oskvarky, to by som si dala povedat 😉 .to uz mas celkom dost napecene 😍..ja som vcera urobila nakpony zoznam..aspon nieco 😇.....male gymnazioum uz v pohode...u Karolinky vcera chybali 13, ale vraj vacsina bola na sutiaziach...ale baby hovorili, ze mozno od pondelka budu na distancnom, lebo vraj tak bude obchodka...tak neviem..uvidime..

jacka
14. dec 2022

@leninka75 ahoj
Chytaj posielam 😊.......čo ideš vypekat nech sa pozveme😉......s darčekmi si na Tom ako?.....ja pochybujem že ešte moji budú na distancnom.....

leninka75
15. dec 2022

@jacka ahoj..chytam, chm a nic neleti 😀.....klasiku idem piect...linecke, vanilkove rozky, suhajdy, lotus gulky, rafaelo gulky, medvedie dlasky, medovnicky a mozno medovy rez...vcera som darceky dotukla...muzovi som este kupila pulover.....ty si ako na tom?....dnes mame vianocny vecierok, tak bude ruka hore

jacka
15. dec 2022

@leninka75 ahoj
Tak potom holuby ukradli 😂😂😂..........ešte prkotiny.... dokúpiť zabaliť a končím.....wow tak si to uzi......opatrne zajtra do roboty 😉

leninka75
16. dec 2022

@jacka ahoj.....dnes som na cestu do roboty potrebovala cln 😂...vsak to je cista katastrofa.....aaale posledny den v praci, potom az 9.1. 2023 😍...zajtra ideme do Budapesti na vianocne trhy, len dufam, ze nebude prsat...pekny vikend

jacka
16. dec 2022

@leninka75 ahoj
No čistý hnus dnes.....zapísať niekde......ty sa máš...si oddychni......a užite si výlet 🥰😊

leninka75
20. dec 2022

@jacka ahoj .. vianocna Budapest sklamanie......mesto pekne ale v lete...strasne tam fucalo brrr.....nekonecna cesta....a teraz veselo makam....vcera upratana spalna, napecenych 5 druhov suchých a teraz sa idem vrhnut na satnik

jacka
20. dec 2022

@leninka75 ahoj
No si so dala cez dovolenku........to ma mrzi že sa to tam nepáčilo....aj si si dačo kúpila?.........a Maťko zas vo štvrtok voľno....úžasná škola

leninka75
21. dec 2022

@jacka ahoj....moje baby sa vo stvrtok tiez neucia...sice su v skole, ale maju "vianocne ladenie"....kazda trieda si nieco nacvicila a maju predajne stanky, vytazok z ktorych venuju nejakemu dietatu.....Maťko sa vobec neucia?....asi dve vianocne ozdoby sme si na pamiatku kupili....fuj uz mam po krk pecenia....ty uz mas vsetko hotovo?

jacka
9. jan 2023

@leninka75 ahoj
Všetko dobré do nového roka
No ako si oddychovala?.....deťom sa chcelo do školy?...moji hneď že aby som im ospravedlnenku napísala 🙄

leninka75
10. jan 2023

@jacka ahoj...dakujem a prajem rovnako vsetko dobre 😘......3 tyzdne bolo super, oddych, leharo...az na to pocasie, ale neva...len Laurinke sa na Stefana vratil kasel + sople....a pred silvestrom zasa chytila dutiny Karolinka......navrat do stareho rezimu bol boj...u nas nie ze deti chceli ospravedlnenku, ale ja som prva kricala, ze nikde nejdem 😂.....vy ste ako prazdninovali?

jacka
11. jan 2023

@leninka75 Ahoj
😂😂😂😂😂😂😂Ty si super....a potom dlho nič a neskôr deti že nikam nejdú Fintice sa tešili 😂😂😂😂.......tak by ste boli choré?no výborne 😞......doma nikam sme nešli vonku to vyzerá katastrofálne...neviem aké je vonku ročné obdobie ....a matkovi včera odpadli posledné 2 hodiny a dnes boli v opere dobre začali zas....

leninka75
12. jan 2023

@jacka ahoj.......v opere boli kde, v BB?....vonku cista katastrofa!!!!......my mame na dvore cisty mociar a blato vsade........moje baby zasa stale pisomky..Lauri pisali hned v pondelok z fyziky......stratila som prehlad Petko je 8-mak?

jacka
12. jan 2023

@leninka75 ahoj
Áno v BB boli.....hrozna nuda......😂😂🙄......verím ti aj u nás to vyzerá na dvore hrozne.....nemá už slov.....nie 7mak...a tiež samé písomky pred vianocami a teraz zas.. nechápem..hlavne že dlho žiadne známky a teraz chcú pozbierať.....