Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj....som nedopisala myslienku....Lara sa tesila do skoly a Karolin na skolu frflala 😀...svokra mala vcera zabavu na pol dna...citala si preustaciu spravu a robila si z toho poznamky 😂 ...clovek by si myslel, ze ked bola mesiac v nemocnici ma dost..ale ona nieeeee.....uz zajtra chce ist k vseobecnemu a potom k ortopedovi 😂
Ahojte. Som tu dlho, predlho nebola. Som myslela, že to tu uz nefunguje. Ako sa mate? Co vase julovcata?
@leninka75 ahoj
Vidím že sa s tou tvojou svokrou nemusíš😂😂😂....skoro mi zabehlo😂😂😂.........my?....ani neviem....stále rovnako....som kuk kvietky v záhrade....už mi idú aj lalie....som sa za hlavu chytila.... Peťko zas začal brať helicid čo mu nie je dobre....ide má s toho poraziť......a mali sme dnes dúhu....tak tá má potešila 🥰keď je už vonku ako na hojdačke
@utka ahoj
To je milé že si prišla pozrieť....😊.....deti rastú ako z vody...som už najmenšia.....puberta vo veľkom asi si budem musieť kúpiť dáky ukudnovak😋......u nás vodičák až keď bude mať 18....
Asi neviete...v maji budu dva roky, co mi zomrela maminka. Ocino je chudák sam. Mal zlomenu stehennu kost, 2x mu to operovali a nechce sa mu to hojit...chodi o barlach 😔 . My momentálne riesime predaj nasho 3 izboveho bytu a kupujeme 4 izbovy. Včera si nechali v nemocnici svokra. Ma zlomený hrudny stavec. Zistili to az po skoro dvoch týždňoch, co dvihal smetiak na sklo...takze este sa nevie, ci ho budu operovať. Ma uz skoro 83 rokov. Takže teraz mame tak "veselo". Prave sme u ocina. No jasne, ze Viki nie je s nami...mal ine plany na víkend 🤪. Tak som sa trošku vyzalovala...
@utka ahoj.....aak sa dobre pamatam, tak Viki chodi na bulharsky gympel, ci?....nemas dobru skusenost s 8-rocnym gymplom, ci preco nechces Lucku dat?
...to s maminou som veru nevedela...je mi to luto.......takze teraz casto chodite k otcovi asi....no s tymi starsimi ludmi je to uz take vselijake....my tiez mame doma svokru cca mesiac po vymene bedroveho klbu....takze mam toho celkom dost..nenudim sa...
@leninka75 ahoj
No mne tvrdí že je pohode 😡........ uvidíme na výsledkoch.....bola burocka..tešila som sa😊......sa mi zdalo že dáko skoro začali búrky.....a v sobotu ten vetrisko.....v nedeľu slniečko....nechapacka......s tým kolacikom ani nie je veľa roboty....
@utka ahoj
To som o mamine netušila.....bola chorá?...ale ostávate v Ba?či niekam inam chcete....
@jacka ahoj.....vcera mala Lauri rodicko......najzasadnejsi problem, ktory sa riesil cca hodinu - zakazat detom mobily......to vyslo od rodicov...ucka sa tomu trochu branila, ze uz nie su na zakladke, ale na strednej skole....tak jedna matka prisla s navrhom kupit vsetkym tlacitkove mobily, ze sa to budu hanbit vytahovat.....som zvedava ako toto dopadne
@leninka75 ahoj
Pre pána.... neverím čo rodičia preberajú na združení......však nech sa vrátia na strom....moji majú vypnuté zvuky a keď treba dačo napíšu cez prestávku....mňa dnes celý deň hlava bolí....ide ma s tohoto počasia drbnut 😡
@utka ahoj
To ju až tak veľmi vzalo?.....juj to mi je veľmi ľúto....😞...........právo mu ešte ostalo?..sa to zvykne meniť keď vyrastú
@jacka ahoj...presne ako vravis, na strom s nimi...a dokonca jedno dievca ma mobil zo zdravotnych dovodov......diabeticka, na ramene ma senzor spojeny s mobilom a tak si kontroluje glykemiu....jej mama isto s tym nebude suhlasit......Matko sa normalne uci teraz ked bezia maturity?.....
@utka ahoj......aj moja Karolinka od zakladky je presvedcena, ze chce byt MUDr.....ale aka, tak v tom uplne jasno nema.....
@leninka75 ahoj
Vieš čo zastavuje sa mi rozum nad niektorými ľuďmi........ neučí boli včera v kine ..dnes na divadelnom predstavení...vraj strašná nuda.....hamlet....nikdy viac😂😂😂😂.....tvoja sa učila?či niekde boli?
@utka ahoj
Peťko ešte zs..Maťko obchodná......tak nech mu to vydrží...taký dobrý právnik na nezaplatenie 😊........ty stále robíš na rovnakom mieste?

@leninka75 ahoj
No nádherné počasie.. škoda že len bolo🙄....riadna zmena.....dnes.......vám ako bolo v Pl?......muž ako v práci spokojný..zvykol si?..Peťko už ok....mal jeden deň teplotu...a už zas nič...neviem čo to behá za vírus..... nechcelo...čosi....a vám sa chcelo?....