icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
6. feb 2023

@jacka ahoj....to co sa tu dialo v piatok cista kalamita!!!!!!.....vobec nechodila ziadna MHD....auta stali na cestach v kolonach.....cela ZA zapchata....v roboty som slapala cez cele mesto na zleznicnu stanicu cca 40 min.....samozrejme vlak fuc..cakala som hodinu na dalsi..aspon, ze tie nemeskali.....u vas to ako bolo?

jacka
6. feb 2023

@leninka75 ahoj
V piatok jedna hrôza......to si si teda užila....😞....sa ti muselo strašne ísť..........tu tiez.....všetko tiež meškalo.....vonku to vyzeralo ako koniec sveta.....sa to sypalo a nešlo to prestať..........zato dnes .... nádhera..len trošku menšia zima by mohla byť.....Maťko chorý v piatok 39...cez víkend lepšie a do rána zvracal.....hlavne že bud týždeň má ísť na lyžiarsky..asi ostane doma.....

leninka75
7. feb 2023

@jacka ahoj....brrr to je kosa...uz neviem co by som na seba natiahla...vrstiev viac ako cibula supiek 😂.....zatra to vidim na dvoje ponozky.......snad sa za tyzden da Maťko doporiadku...Peťko zatial OK?

jacka
7. feb 2023

@leninka75 ahoj
No výborne 😂😂😂už dávno tu taká zima nebola....len aby si sa potom aj obula 😊......nie nedám ho na lyžiarsky....bola som u dr dala nám pečiatku.... Peťko zatiaľ pohoda....dúfam že to tak aj ostane....vy ste zdravý?

leninka75
8. feb 2023

@jacka ahoj.....pamatas Karolinka robili IQ testy, tak cca dav tyzdne dozadu......dnes maju vyhodnotenie s psychologickou, tak som zvedava co jej povie......Karolinka zacina byt zasa nejaka soplava.....vraj v triede vela chorych.....

jacka
8. feb 2023

@leninka75 ahoj
Áno pamätám som bola skôr zvedavá ako mali byť výsledky...no tak to som zvedko..... výborne už aby boli prázdniny nech sa to trošku umúdri...aj u Maťka vraj veľa chýba...Peťko zatiaľ nič nespomínal.....ani sa nečudujem pri tomto počasí 🙄

leninka75
9. feb 2023

@jacka ahoj...no tak psycho verdikt 🙂..,vraj su cela trieda nadpriemerni....a Karolinka, ze ma predpoklady na cokolvek sa rozhodne...

jacka
9. feb 2023

@leninka75 ahoj
Paráda🥰🥰🥰to ma teší 😊....

leninka75
10. feb 2023

@jacka ahoj....konecne piatok.....a dufam, ze aj tie mraziska uz skoncia......ako Petko a okuliare?....uz je to lepsie?...pekny vikend?

jacka
10. feb 2023

@leninka75 ahoj
Veru hurá ....neviem ti mrazy stále sľubujú že bude teplejšie a stále je od pondelka rovnako...... Peťko ich nenosí stále len a telku a v škole ja tabulu.....obj som aj matka ten má síce slabšie skoro žiadne ale má astygmatizmus...... poškodený cylinder....
Ako budete vikendovat?

jacka
13. feb 2023

@leninka75 ahoj
Som sa zobudila asi v inom čas....dnes to vyzerá na jar
Ako ste vikendovali?

leninka75
14. feb 2023

ahoj.....som si vcera urobila volno z prace a isla som ku kadernicke.....v sobotu sme boli na takeho predcasneho valentina, kedze cez tyzden je to s casom bieda...boli sme na bowling a dali sme si uz aj veceru......veru celkom prijemne sa oteplilo..dokonca aj psi uz boli, rano o cca 5 ked som isla do prace, pri vchodovych dverach....super sa to topi, len to blato zasa vsade...vy ste ako vikendovali?

jacka
14. feb 2023

@leninka75 ahoj
Presne aj tu bude samé blato...dúfam že už nič nepadne 😤....aký extrém minulý týždeň pod nulou teraz vysoko nad............to také voľno je super 😊..... krásneho Valentína ste mali 🥰aj deti boli?

leninka75
16. feb 2023

@jacka ahoj....jasne aj baby boli....sneh sa u nas bleskovo roztopil..na par miestach je, hlavne tam, kde boli nejake kopy alebo snehuliak ...a teraz do toho bude prsat...jupi

jacka
16. feb 2023

@leninka75 ahoj
Nechápem čo je toto za zimu..... Mňa s toho vkuse hlava bolí...... vyzerá to tak že Peťko ide byť chorý....začína mať nádchu 🙄

leninka75
17. feb 2023

@jacka ahoj......no pekne...zeby si isiel predlzit prazdniny?.....inak mne uz kvitnu snezienky 😍.....a rozmyslam, ze uz dam do sklenika redkovku a salat....pekny vikend

jacka
17. feb 2023

@leninka75 ahoj
Mne zas hyacinty sa tlačia ....ktovie čo sa s nimi bude diať ďalej.....len pekne daj prídem .....pozývam sa keď budú na konzum😋.......dúfam že nebude víkend taký ako hlásia

leninka75
20. feb 2023

@jacka ahoj....no u nas nastastie ten vikend nebol az taky uprsany......mali sme ho fasiangovy,,,,v sobotu od 12:00 pred obecnym uradom boli maskrtky + masky...okolo 17:00 pochovavanie basy, to sme ale my boli v kine...lebo vsak premiera novej Marvelovky 😂....a potom este vecer zabava...to sme boli do cca 2.00.....u vas sa nic take nerobi?

jacka
20. feb 2023

@leninka75 ahoj
Wow.... paráda....🥰🥰😊........som to čítala jedným dychom...... čosi v tejto diere?........my sme boli na plavárni....tak vždy kopec ľudí..teraz skoro nikoho.......idete aj cez prázdniny niekam?

leninka75
21. feb 2023

@jacka ahoj..plavaren je super!!! 🙂.....ja moooc rada plavam 😍.....nejdeme nikde...Majo este nema narok na dovolenku a keb ysi aj nejako vybavil, tak sa nam nema kto postarat o psov...svokra pred dvomi tyzdnami spadla, zlomila krcok na bedrovom klbe, vymenili jej cely klb a teraz je v doliecovaku v Ilave....vy nieco planujete?

jacka
21. feb 2023

@leninka75 ahoj
Juj....to celkom zle spadla keď takto dopadla.....a bude ok?........jasne chápem nemôžete ich nechať samých..veď by plakali........aj aj milujem plávanie len v má dáko dorazila...úplne som ostala ko🤫..... neplánujem nič ... budú radi že sa konečne vyspia 😁

leninka75
22. feb 2023

@jacka ahoj....svokra je maximalne spokojna....lebo nic vazne doteraz nemala, tak si hladala a konecne aj v nemocnici je....ona je divna v tomto.....ja planujem aspon 2 dni dovolenky, ked neucim..trosku vydychnut a ako tvoji chalani...vyspat sa 😀

jacka
22. feb 2023

@leninka75 ahoj
Tak tvoja svorka je tiež iný prípad....ešte má polutujte 😁tak?.....to mas dobre plány... vyspať sa .....baby budú doma?.. Maťko je zas doma..do rána mal 38.5.....esteze budú prázdniny 🙄

leninka75
23. feb 2023

@jacka ahoj...juj choroba sa mu vratila?..to hovorila nasa Dr., ze teraz je to take dvojfazove......nejako sa mi zacinaju kopit veci v praci a zacinam nestihat....

jacka
23. feb 2023

@leninka75 ahoj
To aj mne povedala že sa to točí.....už nemám slov........neboj ty si šikovná stihneš všetko

leninka75
24. feb 2023

@jacka ahoj.....hura piatok......baby vcera zistovali ci si beriem buduci tyden dovolenku....ked som povedala, ze pondelok a utorok, nahodili kamenne ksichty....tak teraz neviem ci sa tesia alebo im to vadi 😂.....pekny vikend

jacka
24. feb 2023

@leninka75 ahoj
😂😂😂 B je správne 😂😂😂ale nič v zlom...... ...tak si uzi voľno.... príjemnú dovolenku

leninka75
27. feb 2023

@jacka ahoj.... juj a ja som zatvarala oci pred do oci bijucou pravdou 😂😂😂........a kedze boli take "mile", tak som sa rozhodla, ze im "urobim radost" a zoberiem si dovcu aj stvrtok a piatok.....vsak neucim a setrila som ju na to.....nevydrzia od radosti 😂😂😂.....dnes som chcela ist trosku von uz cosi urobit, ale fuci tu studene vetrisko, takze robota pocka...vy ste ako zacali prazdniny?

jacka
1. mar 2023

@leninka75 ahoj
😂😂😂😂😂😂😂Ty si aká milujúca maminka.....teba všetky deti budú chcieť 😂😂😂😂😂🤫😉😉......dnes von čistá jar.....hneď je lepšie.....Peťko má nádchu..dúfam že to len pri Tom ostane....vy ako ...len doma či ste dakde šli

leninka75
6. mar 2023

@jacka ahoj.....minuly tyzden bolo uzasne pocasie 😎.....nakoniec sme boli na dve noci v PL polyzovat..isli sme vo stvrtok a vratili sme sa v sobotu...ako Peťko, uz dobre?...chalanom sa chcelo do skoly?