icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
16. mar 2023

@jacka a kde pracuješ?

leninka75
17. mar 2023

@jacka ahoj....ale vsak zasa trosku klasiky tym nasim krpcom nezaskodi 😇......Karolinka mali skratene vyucko, len 4 hodiny a Lauri mali jeden den teoreticke branne, dalsi den boli na prechadzke a este treti den mali, ze stredoveky den...a dnes sa uz normal ucia........vcera som mala taky volnejsi den, bola som na skoleni v Poprade...

@utka ahoj....veru stale skola 😉.....len ako dlho nas to bude bavit netusim, kedze na ministerstve vymyslaju stale vacsie a vacsie nezmysly........si spominala, ze sa idete stahovat...idete do vacsieho?

utka
17. mar 2023

@leninka75 áno. Tento 3-izbovy je nam už malý. Deti potrebujú každý svoju izbu. Keďže su chalan a baba... Takže ideme do 4-izboveho...

leninka75
20. mar 2023

@jacka ahoj...tak aj u nas bude prudka kultura ..Lauri idu v stredu do Trnavy na Maleho princa...by si ju mala vidiet ako sa tesi 😂.....tusim su monitory, tak potrebuju vyprazdnit skolu....juj konecne pekne pocasie a hlavne teple 😎.....ako ste vikendovali?

@utka ..ahoj ...byt ste aj nejako rekonstruovali?

utka
20. mar 2023

Ahojte.
@leninka75 už bol komplet prerobený.

jacka
20. mar 2023

@leninka75 ahoj
Vidíš Peťko je doma majú voľno......zato Maťko bude zas Bubu prijímačky....v kuse je doma.....veru nádhera vonku môže byť

@utka ahoj
Kedy sa sťahujete?....tak to super rovno tam že nemusíte nič meniť

utka
20. mar 2023

@jacka tak cca do mesiaca...ano, super, ze nemusíme riešiť búranie a prerábanie...

leninka75
21. mar 2023

@jacka ahoj.......vcera som myslela, ze konecne sa mi podari ist chvilku do zahrady a houby houby zlata rybka...sme prisli a ze prehanka..a potom sa mi uz nechcelo ist kedze som zasa varila

@utka ahoj..paradne stahovanie..zbalit a rozbalit veci...a tiez prilezitost na triedenie potrebneho a nepotrebneho

utka
21. mar 2023

Ahojte.
@leninka75 presne tak. Veľa toho vyhodíme. Lucka už veľa hračiek nechce, tak vezmeme do ZV ku svokrovcom. Neterky majú malé dcérky, tak sa to zíde.

jacka
21. mar 2023

@leninka75 ahoj
Vážne u vás pršalo?.....?tu bolo nádherné som si sadla na dvor a chytala bronz........čo si varila?...ja som žemľovku dnes...ešte mi ostali staré jablká.....

@utka ahoj
To ste naschvál taký aby ste nemuseli prerábať?....ako dlho ste ho hľadali?.....a tento ste už predali?

utka
21. mar 2023

@jacka ja som chcela pretobeny, manžel sa nebranil prerabke. No časovo nam vyhovuje už prerobený. Áno, tento sme predali. Takže nam to všetko do seba zapadá...

leninka75
22. mar 2023

@jacka ahoj.....varenie mi ani spominaj!!!.....teraz ked mi aj svokra pribudla...pekne som uz mala vsetkych naucenych na skolsku a zavodnu jedalen a henta si musi zlomit hnatu!!!....vcera som robila tekvicovy privarok, zemiaky a obalila som k tomu jemnu salamu a zeleninovu polievku....u nas tie sladke obedy stale nejako nejdu...juuuj ty uz budes ako od mora vyopalovana 😎

@utka ahoj...to je super takto v rodine posuvat....

jacka
22. mar 2023

@leninka75 ahoj
Veď zajtra musím zas variť...keby som vedela čo ..okrem neviem alebo dačo fajne....toho sme už prejedeny......no salámu som ešte neskúšala vyprážať..ja len takú hrubšiu na panvicu trošku obliecť.. mňamka..........čo budem ...u som🤣🤣🤣🤣...ako cigán 🤣🤣🤣🤣........skoro mi cvrklo ze hanty 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙏🤣🤣🤣🙏🙏🙏
@utka ahoj
To je super že vám to takto s bytom vyšlo......deti sa tešia?......už máte všetko vybavené?

utka
22. mar 2023

Ahojte.
@leninka75 že hnátu 🤣. Skúšala som dávnejšie aj niečo predať, no bez úspechu. A pravdupovediac, nemám čas na to... fotiť to, dávať na net, potom na poštu bežať...tak radšej darujem. Aj do škôlky, kde Lucka chodila sme dali veľa hračiek.
@jacka deti sa tešia veľmi. Konečne budú mať každý svoju izbu. Vybavené máme v podstate všetko. Čakáme na výmaz ťarchy z nášho bytu a na nabehnutie peňazí z hypotéky...

leninka75
23. mar 2023

@jacka ahoj...jeeej to aj u nas su najoblubenejsie jedla 😂......u nas este boduje jedlo "uz zasa" 😂.....vraj dnes bude kraaasny den 😎......super straveny v praci 😒......ta bestia Megana nam zacala uitekat....bud si podhrabe plot alebo znici kus pletiva....uz tolkokrat schytala a nepoucitelna je stale

@utka ahoj.....ja som na tom podobne s fotenim a chodenim na postu 😀......v praci si tiez v takom biochemickom labaku?

utka
23. mar 2023

Ahojte.
@leninka75 som v labaku, kde sa vyšetruje všetko možné. Histologia, cytologia, kovidy...ale robota taka pestra. Raz som tam od 7:30 do 14:00, raz od 13:00 do kym sa robota neurobi (niekedy mam hotovo o 18:00, niekedy az o 20:00 podla roboty...), inokedy zase od 7:30 do 16:00 alebo od 7:30 do 14:30. To je na tom super...a plateni sme od vykonu...

jacka
23. mar 2023

@leninka75 ahoj
Alebo to sme mali nedávno.....vedia vždy poradiť s varením..tak som majú špenát 🤣.........že beštia chudatko moje.....🤣🤣asi chce na slobodu 😄......a vráti sa keď zdrhne?

@utka ahoj
Už vedia ako u budú mať zaradenu?.....tak to najhoršie už asi máte za sebou...s vybavovaním.......takže nevieš kedy skončíš?....či to máte rozdelené?

utka
23. mar 2023

@jacka nejako som nepochopila tvoju prvu otazku...myslis deti ako budu mat izby zariadené?
Co sa tyka roboty...mame vzdy rozpis na týždeň. Viem, aku mam sluzbu, no pri poobednej neviem, kedy skocim. Lebo nikdy nevieme, koľko materiálu pride...

leninka75
24. mar 2023

@jacka Ahoj.....špenát!!!??...to je riadna pomsta 😂.....ona daleko nezdrhne, len k susedovi ....ked ju tam zbadame, tak panicke pekne otvorime branku. aby sa mohla pohodlne vratit domov 😂....aj vas tusim utekal...este to robi?

@utka ahoj....to je celkom zaujimava pracovna doba, taka akcna 😀..nikdy nevies co bude 😉

..dievcata...pekny vikend!..konecne si viac pospim 😍

jacka
24. mar 2023

@leninka75 ahoj
To máte ako panicku 🤣🤣🤣🤣🤣😍........to neujde ďaleko......nás zdrhne aj na dve hodky.... otvorím bránu niekdy po oň ani prach nie je....nestihnem ani zakričať ja neho.....dnes detto...som sa zvrtla a šla dnu ..po 2h došiel?. špinavý...netuším kade chodí....dráha moja nepospis keď čas sa ukradnú o hodinu

@utka ahoj
No či maju už vybratý nábytok....vedia ako čo kde chcú.....ale chodíš auto do roboty že....

utka
24. mar 2023

Ahojte.
@jacka Lucka uz ma vybratu taku zostavu. Viki väčšinu z Ikea. Do roboty chodím električkou. Chodila som zo začiatku autom, ale nie je kde parkovať a potom je aj večer pred barakom problem zaparkovať...elina je v pohode.

utka
24. mar 2023

Tak pekný víkend aj vám.

leninka75
27. mar 2023

@jacka ahoj......nastastie zdrha len na kratko.......u nas v sobotu cisty april..slnko...dazd..slnko...dazd......a zasa som vonku nic neurobila...u ma to stve..teraz zasa pocasie na dve veci..dazd so snehom a vetrom.....neverim, ze to poviem, ale ani domov sa mi nechce ist 😂 ....moje baby mali dnes len 4 hodiny...vraj ucitelia oslavovali den ucitelov, ktory je az zajtra...

jacka
27. mar 2023

@leninka75 ahoj
Neverím vlastným očiam....ty nechceš domov...ty si chorá alebo dačo 🤣🤣🤣🤣🤣........moji sa drvia žiadny deň učiteľov......aj keď rozmýšľam zebys o petkovej tr dačo poslala....ale asi doma nemám nič pre nenu 🙈........nechápem čo a vonku deje jednej deň skoro 20st.....o chvíľu ledva 3st......my sme mali v sobotu pekne som dala aj periny na slniečko.....ty čo chcete v záhrade?...mne sa zatiaľ nechce nič len nech ešte zimuje 🤫
@utka ahoj
A máš aj dáku fotku zostáv aké budú mať izbe?.....aj farbu už majú?....ešte máte dve autá?.....niekdy je lepšie ísť inou dopravou ako s autom....vy ste ako vikendovali

utka
27. mar 2023

@jacka mame uz len jedno auto. Fabiu sme predali. Manžel má služobné... takže aj tak mame dve. Aj sme rozmýšľali,ze predame, ale ked si Viki robi vodičák...
My sme celý víkend balili a upravovali ešte niektoré nedostatky. No a klasika, varila som aj v sobotu aj v nedeľu. Lucka chce takuto izbu a postel. Viki ani neviem presne aky nábytok...

utka
27. mar 2023

Po rozumnom rozhovore sme zmenili postel...pre Lucku. Aj Viki bude mat taku, len ciernu...

leninka75
28. mar 2023

@jacka ahoj.....mala som ja vcera zostat v robote!!! 😂..neskutocne vetrisko bolo u nas.....ja zahradu stale prerabam..svokrovci to mali jedno cez druhe, neudrziavane.....muz v sobotu tri stromy vypilil...cakal, ze mu svokra bude hubovat, ale zdrzala sa.......lalie uz mas von zo zeme?

@utka ahoj.....za mna ta prva kovova postel je krajsia a praktickejsia, ale kazdy mame iny vkus......ta vysoka skrina je len na vesiaky?

utka
28. mar 2023

@leninka75 skriňa je polka na vešanie, polka police. Tu posteľ sme chceli na nozkach, ale zda sa mi nestabilna...v tej druhej je úložný priestor.

utka
28. mar 2023

@leninka75 postele chcu už veľké 140x200 cm. Aby sa tam vyspali aj dvaja

jacka
28. mar 2023

@leninka75 ahoj
Veru mala asi celý týždeň tam ostať....jedna hrôza nevieš ako je vonku..........tak záhradku so to je podľa seba 🤩🥰......aj ste stromčeky dáke posadili?....sa čudujem že svokra nič nekomentovala.......uz skoro všetko mám vonku..len nech už veľmi nežne🙏

@utka ahoj
A prečo dvaja?........vybrala si peknu zostavu.......moji majú z masívu celú izbu......veď aj tak sám ešte nemôže šoférovať.....na ktorom aute chodíte do Zvolena?.....na služobnom?....môže ho používať aj na súkromné účely?