icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
6. mar 2023

@leninka75 ahoj
No nádherné počasie.. škoda že len bolo🙄....riadna zmena.....dnes.......vám ako bolo v Pl?......muž ako v práci spokojný..zvykol si?..Peťko už ok....mal jeden deň teplotu...a už zas nič...neviem čo to behá za vírus..... nechcelo...čosi....a vám sa chcelo?....

leninka75
7. mar 2023

@jacka ahoj....minuly tyzden som myslela, ze uz vytiahnem poltopánky...divny virus..ale zasa dobre, ze len tak kratko.....svokru nam uz dnes pustaju domov 😔......Lara sa celkom tesila 😂..a Karolin frflala 😂

jacka
7. mar 2023

@leninka75 ahoj
Pekne už aj to dieťa vidí čo je zač 😉.......ty sa asi tiez tešíš že😂😂😂......

leninka75
8. mar 2023

@jacka ahoj....som nedopisala myslienku....Lara sa tesila do skoly a Karolin na skolu frflala 😀...svokra mala vcera zabavu na pol dna...citala si preustaciu spravu a robila si z toho poznamky 😂 ...clovek by si myslel, ze ked bola mesiac v nemocnici ma dost..ale ona nieeeee.....uz zajtra chce ist k vseobecnemu a potom k ortopedovi 😂

jacka
8. mar 2023

@leninka75 ahoj
Aha tak jansom to inak pochopila... nevadí.....🙈😉..........tak mala svokra o zábavku postarané..tiež ste jej mohli niečo kúpiť na čítanie 😂😂😂😂😂😂......nechápem takýchto ľudí.....vy ste si aspoň od nej oddýchli🙊.......

utka
8. mar 2023

Ahojte. Som tu dlho, predlho nebola. Som myslela, že to tu uz nefunguje. Ako sa mate? Co vase julovcata?

leninka75
9. mar 2023

@jacka ahoj......vcera dalsia celovecerna zabavk apre svokru...svagor jej bol vybrat lieky, tak citala letaky, triedila, do poznamok kukala, potom uz nevedla co, tak zacala porovnavat velkost a farbu tabletiek 😂.....veru sme si oddychli, len kratko 😇....vy sa ako mate?

leninka75
9. mar 2023

@utka ahoj Zuzi, tu to zije stale 😀....nasa julovka v pohode....druhacka na gymnaziu a momentalne riesi vodicak...u vas co nove?

utka
Autor odpoveď zmazal
utka
9. mar 2023

@leninka75 u nas podobne. Viki je v Sexte na gymnáziu. Tiež začal chodiť na vodičák. Škola mu ide. Trošku nám podrástol. Má 195 cm. Lucka je štvrtáčka, mám pocit, že s ňou plieska puberta... ináč všetko po starom.

jacka
9. mar 2023

@leninka75 ahoj
Vidím že sa s tou tvojou svokrou nemusíš😂😂😂....skoro mi zabehlo😂😂😂.........my?....ani neviem....stále rovnako....som kuk kvietky v záhrade....už mi idú aj lalie....som sa za hlavu chytila.... Peťko zas začal brať helicid čo mu nie je dobre....ide má s toho poraziť......a mali sme dnes dúhu....tak tá má potešila 🥰keď je už vonku ako na hojdačke

@utka ahoj
To je milé že si prišla pozrieť....😊.....deti rastú ako z vody...som už najmenšia.....puberta vo veľkom asi si budem musieť kúpiť dáky ukudnovak😋......u nás vodičák až keď bude mať 18....

leninka75
10. mar 2023

@jacka ahoj....vidis esteze si pripomenula...musim ist kuk lalie, ci mi ich nieco nezozralo.....Peťkovi sa zasa to brucho ozvalo?.....vonku je cisty april 😠

@utka .ahoj....Viki vas uz asi tiez prerastol?...aj Lucku das na gympel?

jacka
10. mar 2023

@leninka75 ahoj
Tento týždeň dáko nie je ok..... neviem či sas ním deje.......?vidíš mne nezozralo..mne to hádam ešte zamrzne keď vonku je ....to ako je....robila som koláč nebeské rezy ak poznáš.... mňamka.....ako idete vikendovat?

utka
10. mar 2023

@leninka75 veru, prerastol uplne vsetkych v rodine. Lucku nedam na gympel...myslim teda na 8-rocny...potom uvidime

utka
11. mar 2023

Asi neviete...v maji budu dva roky, co mi zomrela maminka. Ocino je chudák sam. Mal zlomenu stehennu kost, 2x mu to operovali a nechce sa mu to hojit...chodi o barlach 😔 . My momentálne riesime predaj nasho 3 izboveho bytu a kupujeme 4 izbovy. Včera si nechali v nemocnici svokra. Ma zlomený hrudny stavec. Zistili to az po skoro dvoch týždňoch, co dvihal smetiak na sklo...takze este sa nevie, ci ho budu operovať. Ma uz skoro 83 rokov. Takže teraz mame tak "veselo". Prave sme u ocina. No jasne, ze Viki nie je s nami...mal ine plany na víkend 🤪. Tak som sa trošku vyzalovala...

leninka75
13. mar 2023

@jacka ahoj............tak mozno aj stres uraduje u Petka.....nebeske rezy som uz jedla..mnamka 😍..ale ja som ich este nerobila......prave rozmyslam, ze co urobim muzovi na meniny do prace a moznoooooo 😉......aj u vas bola taka desna burka v piatok?....

leninka75
13. mar 2023

@utka ahoj.....aak sa dobre pamatam, tak Viki chodi na bulharsky gympel, ci?....nemas dobru skusenost s 8-rocnym gymplom, ci preco nechces Lucku dat?
...to s maminou som veru nevedela...je mi to luto.......takze teraz casto chodite k otcovi asi....no s tymi starsimi ludmi je to uz take vselijake....my tiez mame doma svokru cca mesiac po vymene bedroveho klbu....takze mam toho celkom dost..nenudim sa...

utka
13. mar 2023

@leninka75 Viki chodi na gympel pre mimoriadne nadané deti. Bulharsku sme mali kedysi skolku pre Lucku. Lucku nechcem dat na gympel, lebo ona je úplne ina ako Viktor. Uci sa dobre, len jej sa velmi nechce...tak to nebudem siliť.

jacka
13. mar 2023

@leninka75 ahoj
No mne tvrdí že je pohode 😡........ uvidíme na výsledkoch.....bola burocka..tešila som sa😊......sa mi zdalo že dáko skoro začali búrky.....a v sobotu ten vetrisko.....v nedeľu slniečko....nechapacka......s tým kolacikom ani nie je veľa roboty....

@utka ahoj
To som o mamine netušila.....bola chorá?...ale ostávate v Ba?či niekam inam chcete....

utka
13. mar 2023

@jacka mamina zacala chatrat od kedy si ocino zlomil nohu, bol v nemocnici, tam dostal silny kovid...nejako ju to vzalo a uz sa to len zhorsovalo. A ano, ostavame v BA, ideme len o ulicu dalej...

leninka75
14. mar 2023

@jacka ahoj.....vcera mala Lauri rodicko......najzasadnejsi problem, ktory sa riesil cca hodinu - zakazat detom mobily......to vyslo od rodicov...ucka sa tomu trochu branila, ze uz nie su na zakladke, ale na strednej skole....tak jedna matka prisla s navrhom kupit vsetkym tlacitkove mobily, ze sa to budu hanbit vytahovat.....som zvedava ako toto dopadne

leninka75
14. mar 2023

@utka ahoj....na vysku chce Viki kde?

utka
14. mar 2023

@leninka75 tak on od mala chce právo...tak uvidíme

jacka
14. mar 2023

@leninka75 ahoj
Pre pána.... neverím čo rodičia preberajú na združení......však nech sa vrátia na strom....moji majú vypnuté zvuky a keď treba dačo napíšu cez prestávku....mňa dnes celý deň hlava bolí....ide ma s tohoto počasia drbnut 😡

@utka ahoj
To ju až tak veľmi vzalo?.....juj to mi je veľmi ľúto....😞...........právo mu ešte ostalo?..sa to zvykne meniť keď vyrastú

utka
14. mar 2023

@jacka zvykne, no u neho sa nezmenilo 🤭.
A čo Vaši
@leninka75
@jacka , aké školy?

leninka75
15. mar 2023

@jacka ahoj...presne ako vravis, na strom s nimi...a dokonca jedno dievca ma mobil zo zdravotnych dovodov......diabeticka, na ramene ma senzor spojeny s mobilom a tak si kontroluje glykemiu....jej mama isto s tym nebude suhlasit......Matko sa normalne uci teraz ked bezia maturity?.....

@utka ahoj......aj moja Karolinka od zakladky je presvedcena, ze chce byt MUDr.....ale aka, tak v tom uplne jasno nema.....

jacka
15. mar 2023

@leninka75 ahoj
Vieš čo zastavuje sa mi rozum nad niektorými ľuďmi........ neučí boli včera v kine ..dnes na divadelnom predstavení...vraj strašná nuda.....hamlet....nikdy viac😂😂😂😂.....tvoja sa učila?či niekde boli?

@utka ahoj
Peťko ešte zs..Maťko obchodná......tak nech mu to vydrží...taký dobrý právnik na nezaplatenie 😊........ty stále robíš na rovnakom mieste?

utka
15. mar 2023

Ahojte. Naši sa tiež neučili. Včera mali nejake profesijné testovanie a dnes boli doma.
@jacka neviem, koľko som tu nebola a nepísala...ale uz 4. rok pracujem v inom labaku. Robota super. Mam to také rôznorodé. Aj praca aj pracovná doba. A ty kde pracuješ?
@leninka75 ty stále škola?

jacka
16. mar 2023

@utka ahoj
Tak hlavne že si spokojná....ešte chodievate do zv?.......super aspoň nemusel ráno vstávať.....Maťko vravel že mal radšej ostať doma ako ísť na hamleta 😂😂😂😂..veď o chvíľu sú zas doma čo budú prázdniny.....a Lucka ako v škole?..do ktorej triedy chodí?

utka
16. mar 2023

@jacka ano, chodíme do ZV. Vca raz za mesiac. Lucka chodi do štvrtej triedy. Tiež je od stredy doma, lebo sopli dosť, zle sa citila. A zajtra ideme na ortopediu, na termín čakáme uz pol roka, tak som ju nechala doma, nech sa trochu prelieči.