Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.....som nejaka opacna...dva dni chodim uz v tensej bunde..hrdinka, ze ja to dam ..a dnes som si zobrala hruby kabat a vonku je celkom prijemne 😂......stromceky uz tri roky priebezne sadime...jasne, ze komentovala 😝..ale len tak jemne, ze jeden konar tam bol s dobrymi jablkami 😂...... tvoji chalani vedia pliest korbace?
@utka ahoj...len ci Lucke nebude o par rokov skrina mala...to vies dievca je dievca 😉....Karolinka ma veru veci uz aj u mna aj u muza 😅
@leninka75 ahoj
Výborne..aj ja som sa dness nababusila a potom vyzlieka....tu trošku fúkalo ale dalo sa.....mne už kvitnú hyacinty.....teším sa...aj by som šla cvak ale pockam ked ich bude viac........veď sa mi nezdalo že by pílenie šlo bez slov🤣.........čosi nevedia..kto by ich to naučil.....počuj moji majú jednu komodu s vecami 🤣🤣🤣🤣..vraj viac nepotrebujú....a to majú ešte jednu skrinku veci čo nenosia 😁
@utka ahoj
To dáko skoro chce dotrepat frajerku.....😂...u nás bude výberové konanie 🤣🤣🤣🤣😉😉.........tak ja nákupy je fajn ísť autom....
@jacka ahoj..........aj mne to uz vsetko zacina kvitnut...len mne je to luto trhat.....na koreni mi to vydrzi dlhsie nez vo vaze.....aj ked teraz tam mam jeden narcis..chlapi zlomili ked nam boli pre auto.......tvoji chalani su bohovski!!!.........to u nas komoda len na spodne pradlo 😂.....aj aj to sa uz pomaly nezmesti 🙄.....
@utka ahoj.....jeeej velmi pekna stolicka 👍..........prave rozmyslam, kedy sa u mojich dievcat zmenil farebny vkus.....tie u nas do urciteho obdobia frcala ruzova a potom postupne sa preslo na fialovu a modru...a mam pocit, ze sa uz aj Lauri po vzore starsej sestry zacina dostavat do cierno-bielej fazy 😨
@leninka75 ahoj
Ani ja netrham.....presne preto ....akurát žeby sa dáky zlomil....viac sa teším v záhradke.....mne sa moje narcisy nepáčia subto také chudobné ale zas minie 8ch ľúto vyhodiť....???....čosi chalani nepotrebujú veci keby mohli v kuse by len v jednom chodili 🙄.a o Tom že ideme niečo kúpiť ani počuť......
@utkahoj
juj pekná je🥰 stolička.....mám taký pocit že ťa stolička čo je za ňou..tá k má asi aj Maťko takú podobnú len ju ale vidieť..vy si beriete všetok nábytok do nového bytu?...
Časom určite vymeníme aj sedačku v obývačke. Všetko sa teraz nedá 😔
@jacka ahoj...nevymenis?.... jeden chlapec za jedno dievca 😂.......pomoc po xy rokoch co som tu, tak niekomu ruplo v bedni a kolegovia zacinaju chodit na hospitacie.....toto zazivam 1x......mne teda este nebol nikto, ale cakam .....
@utka ahoj...stolicka urcite zapasuje 🙂.....a ten nabytok co nepouzijete nechavate v byte?
pekny vikend dievcata! 😍
Poraďte aké matrace kúpiť...
A pekný víkend.
@leninka75 ahoj
Nie nevymením ďakujem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣......to by s!e museli ešte jedno poschodie urobiť na handry 🤣🤣😉......také hospitacie teda nič moc....ale ty si šikulka ty to dáš 🥰......
@utka ahoj
Veď jasné po troche vymeníte.....tie stoličky vyzerajú super 😊........ešte ste nie dohodnutý s ddotycnou či vezme?....veď predáte rade .nájde sa niekto......raj matracov my máme odtiaľ ......nedávno sme kupovali...ja som spokojná
A pochváľte sa ako ste vikendovali?....idete niekam na veľkú noc?
@jacka Ahoj....este k tym hospitaciam...nasa mudra slecna sekretarka tak lutostivo pozrela na mna a na kolegynu, a ze " vy mate teraz tie hospitalizacie" 😂😂😂.........vikend pracovny....okna som u svokry umyvala 😅......asi len doma budeme...vy nieco planujete na velku noc?
@utka ahoj.....a neda sa niekde nabytok ponuknut?.... napr. nejaka charita by nezobrala?....my mame matrace z Jysku a v pohode.......
Ahojte. Však niečo vymyslime, čo sa nabytku týka. A dik za radu ohľadom matracov. Pokukám to. My sme cez víkend boli doma. Zase sme balili a tak.
@jacka Ahoj ......aj ja budem u seba okna az po peloch....to moje starsie decko bolo vcera uz na trenazeri....a zasa ma ist vo stvrtok a to krutila nosom, ze ved su pazdniny, aby som tam zavolala, ze nemoze 😂.....to je spekulant!
@utka ahoj.....aj otec chodi ku vam do BA?....vo stvrtok uz asi beries dovcu...
@leninka75 ahoj
Moje nervy...chce sa jej doma lenosit..verím jej že sa jej nechce .....veď komu by sa chcelo cez prázdniny nos vystrčiť........aj si zavolala že slečna má prázdniny?......ty a!s dovolenku tiež?
@utka ahoj
Tak to más dobre vymyslené....už aj aby vám dačo do toho nevoslo....keď idete na dlhšiu vzdialenosť soferujes?
@jacka ahoj....to vies, ze som nevolala...chcela robit vodicak, tak nech pekne robi......ja idem dovolenkovat az v utorok...vo stvrtok este ideme s kolegami na pivo....vcera sme tiez mali super akcosku...jedna piatacka ide mat strojcek a ze kvoli tomu nebude moct jest mak a este by si dala makove sulance...tak s jednym spoluziakom na katedre pripravili a mali sme taku malu sulancovu party 🙂
@utka ahoj..to budes mat super 6 dni volna!....to uz sa da aj oddychnut...ked je vikend, to zvycajne ani neviem ze bol............u Vikiho v autoskole si tiez mozno robia predlzeny vikend....Viki bude mat kedy jazdy?
@leninka75 ahoj
Vy sa máte v práci....ja milujem mak.....som schopná aj deťom zjesť bzl makové čosi🙈🙊🤣,.....len aby ste to pivo nemali mrazené 😂ak budete vonku sedieť.....veru...víkendy neskutočne rýchlo ubehnu
@utka ahoj
Zvykneš aj sama chodiť?.....to je najlepšie...😊.....čo zv je jarmok... nechystáte sa?
Ahojte.
Prajem vam krasnu Veľkú noc .

@jacka však Viki za chvíľu dotrepe frajerku...a Lucka, ked byva chorá, ked ma teploty, tak spavam s nou...tak preto 😉. Veď áno, sám šoférovať nebude ešte môcť. A áno, služobné má ho aj na súkromné účely. Takže väčšinou chodime na ňom. Ale tak občas prevetrame aj naše. Aj ja ho používam, keď idem do obchodov a tak...