icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
11. máj 2023

Ahojte.
@jacka aj my zvykneme aj cuketu, papriku, kukuricu grilovať. Toto bolo také neplánované, tak len čo svokra kúpila...
@leninka75 rebierka zvyknem predpiect v rúre...

utka
11. máj 2023

Viktor ma Moraxellu aj v nose aj v hrdle. Dostal ATB, ale v nedeľu vraj môže ísť na "výlet"...

jacka
11. máj 2023

@leninka75 ahoj
Mne sa nezdá žeby šiel rýchlo......mám pocit že nejde skončiť 🥴.........tak na toto by ma nik do kina nedostal.....nevidela som ani jednu časť........boli ste všetci?.....mne už 8du gladioly zo zeme von.....teším keď zakvitnu.....
@utka ahoj
Veru taká zeleninová je výborná......kde má ísť v nedeľu?

utka
11. máj 2023

@jacka Belgicko Holandsko

leninka75
12. máj 2023

ahojte..............vcera mal gympel akademiu...domov sme prisli az okolo siedmej....rychlo este sme s Karolinkou riesili chemiu, robila som jej na dnes obed, tak som potom len padla do postele a cavky.................konecne vikend 😎

@jacka .,,,,mam zameskane sadenie, tak som rozmyslala, ze si v pondelok zoberiem dovcu, ale vraj ma na celom uzemi prsat, tak nist z toho......mne gladioly uz pucia pekne v krabici 😇.....

@utka ..to maju z gympla vylet?....z nejakeho predmetu?...idu busom?

pekny vikend dievcata 🙂

utka
12. máj 2023

Ahojte.
@leninka75 áno, zo školy idú. Od 14.5. do 19.5. a potom 23.5. idu zase do Španielska...
Tak pekný víkend. Bude upršaný. V nedeľu k nám pride môj tatko, brácho, švagriná a neterka. Tak budem variť ako pre závodnú jedáleň 🤣

jacka
12. máj 2023

@leninka75 no vidíš ani do zeme nemusíš dávať 😂😂😂😂......veru víkend sa po pokašľat....nuž aspoň ani päty nevvtiahnem😂😂...to si večer o 7 ešte varila.?......čo také?....mne by piclo

@utka to majú super výlet.....vy to platíte.?......príde len tak či dačo oslavujete?
Pekný vikendik prajem 🥰

utka
12. máj 2023

@jacka áno, platíme to my. A prídu len tak, pozrieť nový byt...

leninka75
15. máj 2023

ahojte..............

@jacka ...zo ja casto varim este okolo siedmej....teraz to boli nastastie len opekane cinske rezance......esteze v nedelu uz prsalo, inak by ma ten moj uplne odrovnal......v sobotu sme cely den makali vonku...bolel ma cely clovek....dokonca aj muz si dal ibalgin ked som mu ponukla lebo stonaaaal, ze ho krize bolia..........vy ste ako vikendovali?....ako chlapci?

@utka ..co dobre si pripravila navsteve?

utka
15. máj 2023

Ahojte.
@leninka75 robila som Kanadské kura s haluškami, vývar a Kuskusovy čoko koláčik. Dlho sa nezdržali. Nejaké dve hodiny. Švagriná išla do nočnej, tak sa ponahlali...

jacka
15. máj 2023

@leninka75 ahoj
🥴To tak neskoro varíš?......to ja by som bola už ko.....klobuk dole...to čo ste robili že ťa skoro znicili......ja ti ani neviem ako prešiel víkend......som zmurkla a už nedeľa....chalani v pohode....sa nevedia dočkať prázdnin🙄🤣🤣......vy sa niekam v lete chystáte?.......
@utka ahoj
No aspoň prisli kuknúť na chvíľu......čo vraveli ja nový byt?

utka
15. máj 2023

@jacka páčil sa im...tak som rada...

leninka75
16. máj 2023

ahojte........

@jacka ..jasnacka...pridem okolo 16:30...pokecam s babami aky mali den...zvycajne maju nieco na kontrolu alebo na vysvetlenie...potom konecne trochu vydychnem..idem varit...a padnem do postele.....vcera sme este naviac nasadili zeler a 50 korenom rajcin....tma nas nasla v zahrade.....dufam, ze dnes poobede bude prsat, lebo Majo chcel dnes sadit kukuricu a papriky......

@utka zaujimave menu...zaujal ma ten kuskusovy kolac...pogooglim

jacka
16. máj 2023

@leninka75 ahoj
Tak prianie splnené....leje.....som chcela ešte paradajky dosadiť.. ale to nema vyznam sa tam trepať.....no tak moja kukurica 🌽 sa tiež už derie von..ja keď prídem a sadnem končím 🤣.....najprv si porobim potom sadnem..ale takto neskoro variť ťa odbivujem......kde to potom chladís?.....

@utka ahoj
Jasné to poteší.....vy ste si už zvykli?aj deti?

leninka75
17. máj 2023

ahojte..........

@jacka ....povedz ako je svine slizke zistia, ze maju liezt do hriadky?.....pokial som nenasadila salat, nevidela som ani jedneho...a vcera uz tam boli bestie.....uvarene jedlo necham do rana vychladnut na sporaku a rano dam do chladnicky....

@utka ..jeeej dakujem....rada skusas take smakocinky?

utka
17. máj 2023

Ahojte.
@jacka ale áno, už sme si zvykli. A myslim, že deti ešte skôr ako my.
@leninka75 áno, ja celkovo rada varim a pečiem... pokiaľ mi naši vnuknu nejaký nápad...

jacka
17. máj 2023

@leninka75 ahoj
To sa ti nič nepokazí keď to nechala na sporáku?.....ja by som sa bála...ja zvyknem dávať do umývadla z vodou.........ti čo sa dá....cez zimou som raz dala von ...a pes mi to zožral..som musela variť zas...skoro ma svihlo.........ja na týchto bezdomovcov nemám slov......už na nič nič neplatí.....iba skaza je po nich...

@utka ahoj
No to je super.......ja mám pocit že najprv musím jedlo okostovat..teda čo sa niečo nového týka..potok robím.....bojím sa že to nebude dobre....

leninka75
18. máj 2023

ahojte........

@jacka ..nie ja nikdy jedlo "nasilne" nechladim....ani v lete....prirodzene pomaly...a nikdy sa mi nic nepokazilo.......chcela som sa ta opytat....mozu celiatici kakao?.....potrebujem upiect kolac pre celiatika a neviem ako je to s kaakom...

@utka ..aj si recepty vymyslas?....

utka
18. máj 2023

@leninka75 nie, nevymyslam...uz nemam na to čas 🤪

jacka
18. máj 2023

@leninka75 ahoj
Tak v Tom prípade znasilnujem....aby to čo najskôr šlo do chladu....môžu pokiaľ je čisté nič v ňom nie je...aký ide robiť

leninka75
19. máj 2023

ahojte...........

@jacka .....sa nezdas, ty nasilnicka 😂........aj mi vies dat tip na vhodne kakao?....rozmyslala som kinder rez bez muky...alebo ak mas nieco overene budem rada ak posles recept...

@utka ..kvaskujes este?

pekny vikend dievcata! 😎

utka
19. máj 2023

Ahojte. Ja som dnes nebola v práci. Bola som na mamografii. Tak mi to celkom vhod padlo... keďže je piatok. Uz sa nam aj vyletnik vratil. Nie na dlho. V utorok ide do Španielska. Lucka v pondelok do Školy v prírode do Oravskej Polhory. Cez víkend ideme k tatkovi. V nedeľu má neterka 1.sv.prijimanie...
@leninka75 uz nie, nekvaskujem.
Tak pekný víkend dievčence.

jacka
20. máj 2023

@leninka75 ahoj
Môžeš aj zamatovu urobiť ..ale Kinder je tiež super....to je úplne jedno....v kakau by nemalo byť nič...tak o chvíľu štartujem a idem tá aj deťmi kuknúť 🤫.... vyzerá to dnes na krásny víkend......konečne prestane liať....
@utka ahoj
Ta to dlho si si s ním dlho neužila a už frčí zas preč....a páčilo sa mi tam?

utka
20. máj 2023

@jacka jasné...len bol pred tym chory...a na vylete nevyspaty a tak, tak prisiel taky rozbity. Tak po Španielsku sa bude dávať dokopy. Len uz nebude moct vymeskavat v škole, lebo uz nie je vela času a musi dobiehat nejake pisomky...

leninka75
22. máj 2023

Ahojte....fuuuu leto prislo 😎

@utka ...som rada, ze mas mamo v poriadku 👍...........to je riadna vyletna snura 😂......do Spanielka idu kde a na kolko?..idu letecky?.....inak to chce od rodicov aj dost penazi take skolske vylety.....

@jacka ...dik za tip, pozriem aj tu zamatku 🙂..inak to je podarena dvojica co pre nich potrebujem taky kolac..on je bezlaktozovy, ona bezlepkova.....tak potom s chalanmi dobehnite 10.6. na kolacik 😉.....v piatok vecer sme vysadili cviklu a kvaku a v sobotu rano uz bola polovica vtiahnuta do zeme 😠...dobre pamatam, ze mas sviatok?....vsetko najlepsie!!!!!!!! 🌷

jacka
22. máj 2023

@leninka75 ahoj
No úplne peklo je....to je horšie ako v lete....nie som pripravená 🥴.....🤣.........si pis že dobehneme....aký teda ides robiť.......ja som ešte dosadila uhorky ....dáko sa im nechcelo vyliezť.....a z kačky čo robis ďakujem 🥰
@utka ahoj
Neboj on je šikovný dobehne.....tiež som zvedko ako išli....sestrina dcéra teraz šli do Paríža.....busom ...

utka
22. máj 2023

Ahojte.
Výsledky z mamo este nemam...
Viki idu zajtra a vratia sa buduci utorok. Idu busom. Idu aj do Monaka, aj do Barcelony...No nie je to lacná sranda.

jacka
23. máj 2023

@utka ahoj
Teda on je riadny cestovateľ........neboj nikdy na to nezabudne a peniaze boli sú a budú

utka
23. máj 2023

@jacka presne tak to beriem aj ja 👍