icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
19. okt 2023

@utka ahoj
A chodíš do roboty?.....že mnamku....🤣....ale je ti lepšie ako bolo?

utka
20. okt 2023

Ahojte.
@jacka áno, do roboty chodím. Dnes som doma. Idem s deťmi na kontrolu na ortopédia. A poobede vyrážame s manželom na romantický víkendový pobyt do Chateau Belá. Malú sme 20-te výročie sobáša.

utka
20. okt 2023

@jacka a áno, je mi lepšie. Teraz ma pre istotu začína bolieť druhé koleno 🤪

jacka
21. okt 2023

@utka ahoj
No parada..tebe ide teda.....s deti na ortopediu?im je čo.....TAK vy akú romantiku máte..užite si...

utka
21. okt 2023

Ahojte.
@jacka deti .maju krivé chrbtice, Lucka aj ploche nohy. Hej, romantika. Je tu pekne. Dnes aj počasie super.

jacka
23. okt 2023

@utka ahoj
Aj moji maku ploché nohy...ale to uz neriešim....ako ste na otopedii dopadli?.....aspoň ste si oddýchli a 7zil8 jeden druhého

leninka75
24. okt 2023

ahojte.....

@jacka ..keby som vedela, ze tie mrazy len postrasili, veru by som sa tak nehnala vsetko spratat...vy uz mate poorane?

@utka ..ako sa vam pacilo v chateau?

utka
24. okt 2023

Ahojte.
Bolo super. Oddych...

jacka
24. okt 2023

@leninka75 ahoj
Tie mrazy sa len ukázali aby sme vedeli že sú tu.....a teraz prišla jeseň krása 🙄.....áno už máme v záhrade padlu 😉

utka
27. okt 2023

Ahojte. To je počasie...ja mam chvalabohu dovolenku. Idem na kontrolu s kolenom. Potom fičíme do ZV. Zajtra odtiaľ k ocinovi. Ale teším sa, že do roboty idem až vo štvrtok. Tak pekný víkend.

leninka75
29. okt 2023

ahojte......dnes v radiu bola tema, ze chystate sa uz na vianoce?......a ti krepi ludia, ze ano....uz zacinaju vyberat ozbody a zdobit.....a dokonca uz aj pecu....pomoc...

@jacka ...ako idu chalani prazdninovat?....ty si v robote?

jacka
30. okt 2023

@leninka75 ahoj
Sa mi vlasy jezia keď počujem Vianoce.....neviem čo kúpiť....deti samy nevedia čo chcú..ach jo.....hej v robote..ty máš voľno?aj niekam idete

@utka ahoj
Ako dopadla kontrola.......ty mas aký super predĺžený víkend..tak si ho uži.......počasie ešte aj zajtra má takto uprsano byť

utka
31. okt 2023

Ahojte.
@jacka kontrola ok. Pichol mi nejaký zázračný elixír. A najbližšie mam prísť až januar-februar.
Lucka chce na Vianoce televízor do izby. Viki asi peniažky. A my si kúpime Sodastream.

jacka
31. okt 2023

@utka ahoj
Vraj zázračný elixír 😂😂😂......super že vie čo chcu na Vianoce.....u vás to budú prvé Vianoce v novom že 😊

utka
1. nov 2023

@jacka ahoj. Veru prvé v novom. Ja celý čas robím. Až po novom roku mam dovolenku.

leninka75
2. nov 2023

Ahojte..........

@jacka ....mala som volno, al eboli sme len doma....svokra je mesiac v kupeloch v bojniciach, tak by nemal kto krmit selmy 😂.......ja som vcera baby prinutila, aby mi povedali aspon nieco co by chceli....tak som uz spokojnejsia 😀

@utka...predpokladam, ze ten zazracny elixir nebo zadarmo.....je super, ze vy uz mate jasno co s vianocami......ja som myslela, ze medzi sviatkami je v labakoch trosku utlm..

utka
2. nov 2023

Ahojte.
@leninka75 máš pravdu, nebol zadarmo, ale je super. Do Vianoc bude v robote hrôza. Medzi sviatkami ešte dosť lekárov robí, takže bude toho dosť. Potom začiatok roka je taky slabší...

jacka
3. nov 2023

@leninka75 ahoj
Tak ste bez dozoru 😂😂😂......dúfam že deti čosi napadne....lebo budú mať smolu....ja som taka rada že je víkend.. neskutočne počasie....

@utka ahoj
To nevadí hlavne že budeš mať voľno........už ste si v novom byte zvykli

utka
3. nov 2023

@jacka ahoj. Myslím,že už sme si zvykli. Ešte nám chyba luster do spálne. Ale vybalene už máme chvalabohu všetko. Ešte si zvyknúť na hluk áut, ale teraz,keď je zima a mame v noci zavreté okná,tak je to ok

leninka75
6. nov 2023

ahojte......

@jacka ..vsak sme jak utrhnuti z retaze 😂.......my sme uz nasadili cesnak a cibulu..ty si uz sadila?..prvu darcekov som uz objednala.....uz len to dotiahnut

@utka ...hlavne, ze pomoze 🙂............Viki brigaduje aj cez skolsky rok?

jacka
6. nov 2023

@leninka75 ahoj
Ty si prípade😂😂😂😂až mi zabehlo 😂😂😂😂😂😂😂😂.......správajte sa slušne😂😂😂😂.....nie cesnak nesadim........cibuľka hádam aj vín pôjde keď je tak teplo.....vážne si už objednala darčeky?....mňa porazí.........

@utka ahoj
Neboj to sú zvyknete...buď rada že tam nemáte vlaky.....to musí byť hrozné......tie veci zo starého bytu ste predali?

jacka
6. nov 2023

@leninka75 pozerám že sme sa skoro stretli3😊

utka
6. nov 2023

Ahojte.
@leninka75 áno, brigáduje v KFC.
@jacka hej, čo sa nám nehodil nábytok z detskej sme predali.

leninka75
7. nov 2023

ahojte.....

@jacka ....cesnak sa ti nedari, ci preco nesadis?......nechapem moje mladsie decko....momentalne ma maniu over size oblecenia...tak si kupila za peniazky zo sviatkom oblecko....podla mna vrecia, ale dobre....dnes rano uz pindala, ze nema co nosit lebo to co ma, tak ma v tom velke ramena 😂..........a vsetko ma velke 😂 ......

@utka ...ako casto tam chodi?.....stiha v pohode skolu aj brigosku?

utka
7. nov 2023

@leninka75 ahoj. Bol zatiaľ len raz...a ma ešte aj autoškolu k tomu. Zatiaľ zvláda

utka
8. nov 2023

Ahojte.
@leninka75 ja som teraz cez víkend akurát hovorila,že ako to bolo super,keď boli deti menšie,že čo som im kúpila,to nosili. Teraz??? To nie je dobre, to nie je pekne. A tie ceny tých "peknych" veci... 🙈

leninka75
8. nov 2023

Ahojte....
@utka ...my ideme prave zajtra Karolinke pre vodicak 🙂....presne tak s tym oblecenim...ja sa uz ani nesnazim im sama nieco kupit...max ponozky .....baby si same povyberaju a ja platim 😂

utka
8. nov 2023

@leninka75 tak super, keď už má po a už ma vodičak. Vikimu to vraj nejako nejde. Ma takého zlého inštruktora,ktorý hneď kričí. A Viki je taky, ze keď na neho niekto kričí, tak sa uzavrie a už ďalej nevníma...no cele zlé. Tak dúfam, že konečne dorobi jazdy a teda urobí aj skúšky...

jacka
9. nov 2023

@leninka75 ahoj
Nie nemám kde posadiť..... ešteže mám chlapcovi...boli by schopný nosiť jedno tričko aj mesiac 😂😂😂.........vy máte čo nového...baby ako v škole

@utka ahoj
Ako koleno....poslúcha?....v robote ti to nerobí problémy ?

utka
10. nov 2023

@jacka ahoj. Ale hej, poslúcha, aj keď občas boli. A v robote v pohode zvládam...však skoro furt sedím 🤪