Hľadá sa muž v cyklaménovom tričku vo Viedni
Ahojte…
Nebol niekto z vašich bratov, susedov, kamarátov dnes vo Viedni na Swechate medzi 9:00-10:00 hodinou?
Hľadá sa skupinka mužov, ktorí mali na sebe cyklaménové tričko…
dievcata, pan bol na foto s manzelkou v objati. myslim, ze ziadnej z nas by sa nepacilo, keby si nasla kvazi rodinnu foto kolujucu na MK s tym, ze nad jej manzelom vzdycha ina zena. je uplne v poriadku, ze foto je vymazana
@ivik4
@matkahelka aspoň ho opíšte, to musí byť priam adonis keď ho tu opakovane autorka tak ospevuje
Už som asi strašne negatívna keď ma pri úvode napadlo, že autorke sa stalo niečo zle, že ju možno okradol a preto ho hľadá.. 😅 nemam v sebe štipku romantiky.. tak držím palce..
@princeznazvychodu adonis urcite nie, tiez som na zaklade vzdychani autorky cakala nejaky skvost a za mna nic moc. kazda vsak mame iny vkus. pan je stredne vysoky, velmi stihly, s vyholenou hlavou (nie plesaty ako pisala autorka) a s vajickovou hlavou. ale ma krasnu manzelku s krasnymi vlasmi.
@karolinakr Tebe by sa páčil, celé ruky mal potetované.
Za mňa celkom pekný a rozhodne sympatický chlap.
@karolinakr To, bohužiaľ, neviem. Ja som videla len fotky, žiadne konkrétne údaje, ako meno, som si nevšímala. ☹️

No aj ja som zvedavá