icon

Hľadá sa muž v cyklaménovom tričku vo Viedni

nikoletta1712
1. máj 2024

Ahojte…
Nebol niekto z vašich bratov, susedov, kamarátov dnes vo Viedni na Swechate medzi 9:00-10:00 hodinou?
Hľadá sa skupinka mužov, ktorí mali na sebe cyklaménové tričko…

Strana
z5
derdia
2. máj 2024

Uz sa nasiel? 😁

fadama
2. máj 2024

@derdia už už, žiaľ ženatý 😆😀

derdia
2. máj 2024

@dzejsik kto je ta pani? Aj ja si ju chcem pozriet. Pls

gelifil
2. máj 2024

@fadama fakt??mame foto?

macik166
2. máj 2024

Kde sa dá pozrieť tá foto?

fadama
2. máj 2024

@gelifil bolo tu foto na prvej či druhej strane ( ak už nie je vymazana)

liusa82
2. máj 2024

ten inzerát ohladom hladania sa už asi zmazal.Ja som pozerala aj na fb v tých cestovatelských skupinách a figu som našla😀 tiež som bola parádne zvedavá.Kto neskoro chodí,sám sebe škodí🙂 a na insta už duplom neviem kde to bolo

ankare
2. máj 2024

@dzejsik daj nám aspoň indície,ako to nájsť na insta

tiana080
2. máj 2024

Jezisi to nemôžete prosím niekto ukojiť tieto naše pohnútky vidieť adonisa? 🤣🤣 Stačí napovedaaa

aurora33
2. máj 2024

@nikoletta1712 no dosť trapas 😀

nikoletta1712
autor
2. máj 2024

@aurora33 Tomu ver😅…

nikoletta1712
autor
2. máj 2024

@aurora33 No život je prekrásny práve s týmito trapasmi🙏🏼😂

fido69
2. máj 2024

@fadama napísala "už už, žiaľ ženatý"
To snáď nie je choroba. 🤔
Normálne som im fandil. 😉

raffaella
2. máj 2024

Tak zase, mohol byť slobodný a možno by z toho vznikol pekný love story 😉 takto sa to uzavrelo, že dotyčný pán je zadaný a bodka.
Skôr by si mali vstúpiť do svedomia tie, čo tu bez rozpakov stiahli fotky z IG a zdieľali tu profily dotyčných pánov, som zvedavá či by sa to im páčilo keby boli na druhej strane.

tiana080
2. máj 2024

@fido69 nie je to choroba. Ale ľudskosť a charakter by tak už trošku (viac) mohli zasahovať. 😉

jovka
2. máj 2024

Nechápem co kto riesi jeho vyzor , sak je normálne ze nie každý sa kazdemu paci ..autorke sa pacil ,.a minimálne jeho manzelke sa paci

jovka
2. máj 2024

@karolinakr uz nikam ,kym to schválili , bolo to passé.

raffaella
2. máj 2024

@jovka presne tak. Si zober, že nájdeš na nejakom fóre stiahnutú fotku svojho manžela (prípadne aj s tebou, lebo niekto tu nemá žiadne zábrany) a ešte tu aj rozoberajú ako vyzerá. A teda chcela by som vidieť manželov tých kritičiek - alebo radšej ani nie 🙈

ankare
2. máj 2024

@ivik4 Ivka, ale ona myslí toho v šiltovke. Nie toho úplne plesateho 🙂

h2
2. máj 2024

@raffaella Určite nie je OK stiahnuť fotku z IG a dať ju sem. Ale zase, tí ľudia si tie fotky na IG dali dobrovoľne. A baby, čo to sem dali, sa k tomu normálne dostali, ako sa môže dostať ktokoľvek iný. Akonáhle dáš fotku na internet, zbavila si sa súkromia sama, z vlastnej vôle.

jovka
2. máj 2024

@raffaella ...radsej nie :D

aliste
2. máj 2024

@dzejsik kto to je prosim?mna nezaujal on ale opisujes krasnu zahradu😊akurat ideme riesit(mozes kludne aj do sukromnej spravy mi poslat prosim?

raffaella
2. máj 2024

@h2 dostať sa ku niečomu a potom to inde zdieľať, zvlášť v tejto konkrétnej súvislosti je úplne iné. Mne nemusíš vysvetľovať podmienky používania SS. Oba profily sú uzamknuté, oba na to majú svoje dôvody.
Pri každom konaní, zvlášť ak ide o dospelú osobu, predpokladám používanie zdravého úsudku - a to zdieľanie cudzích profilov rozhodne nie je.

karolinakr
2. máj 2024

@raffaella hned ro zmazala, nikto nič nevidel..a že niekto rieši vyzor - ked ides po ulici, každy rieši tvoj vyzor alebo mu je to jedno

ivik4
2. máj 2024

@ankare neviem kto je kto, videla som tu foto chlapov v rovnakych trickach a potom chlapa so zenou ,blondynkou. Tak toto so zenou ja myslim

karolinakr
2. máj 2024

Krasavec odletel a na Slovensku po ňom zhánka 🙂

raffaella
2. máj 2024

@karolinakr oba príspevky s profilmi tu boli takmer 2 hodiny (veď napokon v histórii príspevkov je čas ich pridania aj čas ich zmazanie, takže nebolo to žiadne hneď), takže nie je to že nikto nič nevidel. Ale samozrejme, typický Slovák miesto zamyslenie sa nad možnou chybou a nejakej sebareflexie to bagatelizuje, prípadne ešte otočí. Ale ok, veď nič iné som tu nečakala, klasická vzorka.

karolinakr
2. máj 2024

@raffaella 2 hodiny? tak ja som nič nevidela, hovorim to, zo svojho pohĺadu, nie s cieĺom bagatelizovať

yvanielka
3. máj 2024

@ankare ten ktorého myslela autorka bol na foto úplne napravo a nemal šiltovku

Strana
z5