Hľadá sa muž v cyklaménovom tričku vo Viedni
Ahojte…
Nebol niekto z vašich bratov, susedov, kamarátov dnes vo Viedni na Swechate medzi 9:00-10:00 hodinou?
Hľadá sa skupinka mužov, ktorí mali na sebe cyklaménové tričko…
Kde sa dá pozrieť tá foto?
ten inzerát ohladom hladania sa už asi zmazal.Ja som pozerala aj na fb v tých cestovatelských skupinách a figu som našla😀 tiež som bola parádne zvedavá.Kto neskoro chodí,sám sebe škodí🙂 a na insta už duplom neviem kde to bolo
Jezisi to nemôžete prosím niekto ukojiť tieto naše pohnútky vidieť adonisa? 🤣🤣 Stačí napovedaaa
@nikoletta1712 no dosť trapas 😀
@aurora33 Tomu ver😅…
@aurora33 No život je prekrásny práve s týmito trapasmi🙏🏼😂
Tak zase, mohol byť slobodný a možno by z toho vznikol pekný love story 😉 takto sa to uzavrelo, že dotyčný pán je zadaný a bodka.
Skôr by si mali vstúpiť do svedomia tie, čo tu bez rozpakov stiahli fotky z IG a zdieľali tu profily dotyčných pánov, som zvedavá či by sa to im páčilo keby boli na druhej strane.
Nechápem co kto riesi jeho vyzor , sak je normálne ze nie každý sa kazdemu paci ..autorke sa pacil ,.a minimálne jeho manzelke sa paci
@karolinakr uz nikam ,kym to schválili , bolo to passé.
@h2 dostať sa ku niečomu a potom to inde zdieľať, zvlášť v tejto konkrétnej súvislosti je úplne iné. Mne nemusíš vysvetľovať podmienky používania SS. Oba profily sú uzamknuté, oba na to majú svoje dôvody.
Pri každom konaní, zvlášť ak ide o dospelú osobu, predpokladám používanie zdravého úsudku - a to zdieľanie cudzích profilov rozhodne nie je.
@raffaella hned ro zmazala, nikto nič nevidel..a že niekto rieši vyzor - ked ides po ulici, každy rieši tvoj vyzor alebo mu je to jedno
Krasavec odletel a na Slovensku po ňom zhánka 🙂
@karolinakr oba príspevky s profilmi tu boli takmer 2 hodiny (veď napokon v histórii príspevkov je čas ich pridania aj čas ich zmazanie, takže nebolo to žiadne hneď), takže nie je to že nikto nič nevidel. Ale samozrejme, typický Slovák miesto zamyslenie sa nad možnou chybou a nejakej sebareflexie to bagatelizuje, prípadne ešte otočí. Ale ok, veď nič iné som tu nečakala, klasická vzorka.
@raffaella 2 hodiny? tak ja som nič nevidela, hovorim to, zo svojho pohĺadu, nie s cieĺom bagatelizovať

Uz sa nasiel? 😁