Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
@marichen dakujem ti moc velmi si to vazim dakujem skutocne
Najde sa niekto kto daruje mojmu babatku nejaku vybavicku pre novorodenca cakam prve babatko nemam nic s priatelom sme sa rozisli po tom ako ma po 5 rokoch poslal na potrat ☹
Ahojte kto moze podarovat novorodenecku vybavicku pre chlapceka soc slabsej rodine postielku kocik oblecenie no proste ta ro
dina nema nic dakujem pekne za kazdu pomoc
ahojte chcem sa opitat ci nema niekto darovat pre moju sestru onkologicku parochnu s kratkimy vlasmy dakujem
ahojte som tu nova nnematew niekto podarovat vecickz pre 1 rocne dievcaqtko nieje to pre mna ale pre moju super kamaratku velmi bz ste jej pomohli ja sa snazim jej pomoct ako ja viem zatial vdaka
dobry den pisem vam lebo potrebujem pomoc mam tri deticky a potrebovala by som pre nich oblecenie a obuv maly ma 1 rok cerka ma 8 a mal\ ma 7 strasne by mi to pomohlo s rodicovskeho prispevku sa mi nedaju robyt zazraky dufam ze sa nejaka dobra dusa ozve budem vam velmi vdacna dakujem vam
dobry den som mamina s 3 detickami som sa poberam rodicovsky prispevok chcem vas poprosit o veci a obuv pre ne bola by somj vam velmi vsacna kebyx ste mi pomohli ma synceka 12 mescneho ,syna 7 rocneho a dcerku 8 rocnu .bola by som vam vdacna keby sa nasla dobra dusa .dakujem velmi pekne
Dobrý deň, darujem dámske oblečenie veľkosť XL/XXL, jedna sa prevažne o trička a svetriky
ahojte mamicky nema niekto na podarovanie vecicky cislo 80/86tka pre chlapceka pre moju kamaratku ak mate niekto ? ja mam bohuzial 2 dcerky tak jej v tomto neviem pomoc .dakujem v pripade mi napiste spravu
Darujem za poštovné veci pre mladú,štíhlu babenku....minisukne,nohavice,šaty,tuniky....značkové,veľ. S,M,L 😉
...
Darujem kočiar pre dievčatko - 3kombinaciu
d. večer, až teraz som sa dočítala o tom inzeráte, že darujete kozmetiku, je to ešete aktuálne? dakujem pekne za odpoved
Ahoj, prosim vas nedaroval by niekto kocik, je jedno aky, stary, oskrety, otrhany, len nech sa v nom da uspat dieta po leziacky, mame zle riesenu chodbu a kupelnu, tak skromnejsie a zle hlavne, cez chodbu musim prejst ked sa chcem dostat do izby s kocikom , casto byva voda na zemi, treba to stale utierat a dieta mi zaspi cez den len v kociku, je take drazdivejsie, ukludnuje ho, ale nemozem z dvora, alebo z tej chodby doniest malu v kociku, pretoze koberec bude v dezolatnom stave za chvilu, ledva som zohnala novy, aby som jej zariadila izbu nejak. a chodbu mame studenu tam ju nemozem uspat. naozaj hocijaky kocik by to mohol byt. dakujem.
ahojte,takisto mam pre babatko tak do 4 mesiacov vecicky,su to vsak starsie este po mne a surodecoch(maju tak 20 rokov),vacsinou dupacky,kosielky,dake ciapky su tam....viete o niekom komu by to pomohlo,je mi to luto vyhodit do kontajnera s textilom,vdaka
Ahojte, darujem darčekovú poukážku pre budúcu úžasnú mamičku v hodnote 80€ na odber pupočníkovej krvi, ktorú som získala ako poďakovanie za to, že som ich klientom. Nakoľko mi to teraz nevyužijeme, neváham a posúvam ďalej. Snáď to niekoho poteší. Pozor : platnosť poukážky je do 21.10.2014 a táto poukážka sa nedá kombinovať s inými zľavami a príspevkami. Ozvite sa, prvému záujemcovi posielam.
Aj ja by som darovala buducej mamicke poukazku v hodnote 80€ na odber pupocnikovej krvi. Platnost do 21. 10. 2014 a neda sa kombinovat s inymi zlavami a prispevkami spolocnosti. Osobny odber - BA.
Ahojte, aj ja som dostala ako klientka poukazku na odber pupocnikovej krvi v hodnote 80 eur a rada by som ju posunula dalej, nakolko nemam teraz nikoho v okoli, kto by ju mohol vyuzit. Ako pisu baby vyssie, platnost je do 21.10.2014 a neda sa to kombinovat s inymi zlavami a akciami. P
Ahojte, darujem darčekovú poukážku pre budúcu mamičku v hodnote 80€ na odber pupočníkovej krvi, ktorú som získala ako poďakovanie za to, že som ich klientom. Nakoľko mi to teraz nevyužijeme, neváham a posúvam ďalej. Snáď to niekoho poteší. Pozor : platnosť poukážky je do 21.10.2014 a táto poukážka sa nedá kombinovať s inými zľavami a príspevkami. Ozvite sa, prvému záujemcovi posielam.
Ahojte mamičky čakateľky, dnes som dostala poukaz na odber pupočníkovej krvy v hodnote 80€ platný do 28.10.2014, dúfam , že neurobím nič proti pravidlám MK ak ho ponúknem niekomu komu trošku pomôže, keďže je to dosť vysoký náklad. Ak máte niekto záujem ozvite sa, Andypok.
Dobry vecer, ved som aj odkazala na IP.
Takze este raz teda pisem, mile mamicky darujem 80e poukazku na odber pupocnikovej krvi z Cord blood centra. Kedze nemam nikoho tehotneho v rodine je k dispozicii. Poprosim mamicku preukazat sa mi, ze je tehotna a ide na odber pupocnikovej krvi.
Kedze som z Bratislavy, najlepsie keby to bola mamicka odtialto alebo z okolia ale nie je to podmienkou.
Poprosim pisat do mojho IP.
Danica
Tiež darujem poukážku na 80 eur na odber pupočníkovej krvi. Nemusíte nijak preukazovať tehotenstvo 🙂 Prvej do IP pošlem kód poukážky, ktorá je platná do 21.10.2014.
Aj ja darujem poukážku, platnosť do 28.10.2014.
Pripájam sa-darujem poukážku na odber pupočníkovej krvi platnú do 28.10.2014,najlepšie mamičke z HC. 😉
Ja sa tiež pripájam a darujem poukážku na odber pupočníkovej krvi platnosť je do 28.10.2014. Prosím písať do IP prvej pošlem kod na ďalšie spravy už nebudem reagovať.
Darujem poukážku na odber pupočníkovej krvi platnú do 28.10.2014.

Dakuem ti velmi pekne moc moc si to vazim dakuem moccc budem velmi velmi rada ked mi pomozes s vecickami dakujem