icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

mamickajarka
12. máj 2014

mile mamicky kto daruje oblecenie pre moju5 rocnu dceru a 15 rocnu cislo oblecenia xl a pre mensiu 5 rocnu cislo 120az 122 popripade nejake oblecenie pre mna cislo xl sme rodinka v hmotnej nudzy a tak potesi hocico ak by sa nasla dobra dusa ktora by nam pomohla bola by som vam velmi vdaca

dominidi
16. máj 2014

ahojte baby, robila som poriadky v kozmetike a mam za krabicu veci co by som chcela darovat. Ide o dekorativnu kozmetiku - ruze, ocne tiene, pudre, ceruzky... a telovu kozmetiku- vlasove kury, masky, sampony a ine.... mam toho vela a nestiham spotrebovat. ide o pouzivane veci ale aj uplne nove. Postou zasielat nechcem nakolko je krabica dost tazka, uprednostnim osobne prebratie. Najlepsie Trnava, ale chodim aj do okolia NR,TO, NZ - sem by som vam to vedela doviezt autom. Ak viete o niekom kto by sa tomu potesil, kontaktujte ma na slivk.dominika@gmail.com

henika32
18. máj 2014

Darujem za odvoz starší kočík, vhodný na uspatie bábätka (cca. 0 - 9 mesiac) v domácnosti, najmä na spánok na balkóne. Kočík nevyzerá najlepšie, ale v domácnosti ho oceníte a obľúbite si ho! Kočík obsahuje fusak, pršiplášť a nánožník.
Informácie
Darujem za odvoz
Kontakt:
Michal
0908394512
Bratislava
Bratislavský

melanie19
22. máj 2014

Ahojte ja zhánam letné oblečenie pre malu velkost od 9 mesiacov do 12mesiacov bola by som velmi velmi vdačná padli sme do takej situácií že nevieme nič kupit pre malu vopred krásne dakujem

barbora59
27. máj 2014

Darujem uplne novy koberec, muz ho kupil do spalne, nehodil sa tak stoji uz rok zrolovany v garazi. Je cely bezovy s malymi bielymi kockami. 250 na 200 bol rozmer ale niesom si ista.Mozmo by sa niekomu hodil.

j.a.n.e.7
28. máj 2014

Darujem zľavovú poukážku na odber pupočníkovej krvi v hodnote 70,- E, momentálne všetky kamošky už porodili 🙂 tak posúvam ďalej.... Napíšte mi do IP mail, prepošlem Vám to (teda prvej čo sa ozve).

michaelasofia
31. máj 2014

Ahojte, prišla mi tiez darovacia poukážka na sumu 70 eur ktorú môžem darovať. Len ja ju v okolí aktuálne nemám komu posunúť tak ak niektorá práve rieši odber pupočníkovej krvi dajte vedieť. Platí len do 9.6.2014. Nechcem tu robiť reklamu alebo niečo z toho mať len ma napadlo žeby niekoho potešila 🙂

michaelasofia
31. máj 2014

Teda zmluvu by ste asi mali nahlasit do 9.6., nie porodiť 😀

7zahrad
1. jún 2014

Darujem za odvoz /Bratislava/:
Bielu drevenu postielku Ikea pre deti do troch rokov 140x70cm bez matraca
Drevenu postielku s hnedymi a smotanovymi castami 120x60 cm pre deti do troch rokov s obrazkom macika s matracom
Rozkladaciu oranzovu cestovnu postielku 120x60 cm
Kocik cierny sportovy Mclaren
Kocik Dorjan Danny Sport -hlboky, s vajickom, so sportovou castou - treba dofuknut pneumatiky
Biela vysoka detska stolicka na krmenie Ikea
Smotanova vysoka detska stolicka na krmenie vhodna aj pre miminka

veron24
2. jún 2014

ahojte buduce mamicky,dala som si uskladnit pupocnikovu krv a prislo mi teray ako pozornost poukazka v sume 70€ na odber pupočníkovej krvi od Cord Blood Center pre nejaku tehotnu kamaratku, nemam momentalne ziadnu co bz si davala uskladnit, tak sa chcem spztat, ak bz mal niekto naozaj realny zaujem o tuto zlavu, tak by som mu ju mailom preposlala, bude to mat o tych 70 eur lacnejsie, - tak ak niekto ide dat odber, tak mu to rada preposlem, dik,Veronika

samanta82
2. jún 2014

Ahojte mamičky.Prosím Vás,dá sa pomoct s oblečením pre mojho 12.r syna? Ja som momentálne na pn-ke už pol roka,tak by my to fakt pomohlo.Pre dcéru mám toho dost aj posynovi.Ale pre neho potrebujem rifle 152,aj vačšie tepláky na von,tričká,pripadne aj pyžamko ak niektorá má.Vopred Dakujem Všetkým dobrým dušičkám.

samanta82
2. jún 2014

Ajojte. Darujem šteniatka,budu velkého vzrastu.Ak má niektorá záujem,napíšte mi prosím.Nechcem ich dat výkupcovi,ked viem ako a čo robia zo psíkmi.Mám 1.psíka a 1.sučku.

sarinka2014
3. jún 2014

Ahojte chcem vás poprosiť O akúkoľvek pomoc:( s priateľom čakám moje prvé babenko bývame V prenájme kde nemáme nábytok ani spotrebiče hlavne ani na zaplatenie nájmu keďže.priateľ prišiel O prácu obaja sme nezamestnaní pomohla by nám akákoľvek finančná pomoc príp starší nábytok vecičky pre novorodenca Aj do nemocnice, práci prášok susiak mikrovlnka príp.staryTelevízor, za každú pomoc budem veľmi vďačná,je to moje prvé bábo A už som zúfalá že niesme vôbec zabezpečený my, niwto ešte malé.. :( auto nemáme takže za odvoz by to nešlo..

sarinka2014
3. jún 2014

@barbora59 mne by sa akýkoľvek koberec veľmi hodil mmate ho ešte?

sisaha
3. jún 2014

@sarinka2014 prepač, ale nemam slov...Rodičov nemate ani jeden?

sarinka2014
3. jún 2014

@sisaha prepáč ale neni ti blbé dať takú otázku niekomu kto slušne prosí O pomoc? Nie priateľ nemá rodičov A moji rodičia mi pomáhajú veľmi ale finančne to až tak nejde..ale ďakujem za,, podporu,,

barbora59
3. jún 2014

@sarinka2014 ahoj mrzi ma to ale uz som ho podarovala.

marichen
9. jún 2014

Ale ved len slusne prosi o pomoc.....
@sisaha

marichen
9. jún 2014

@sarinka2014 ahoj.a uz vies co cakate?teraz mam male babo,ale o chvilu mi nebude treba vybavicku,tak s niecim by som ti vedela pomoct.mozno sa priatelovi podari najst pracu a situacia sa vam do porodu zlepsi..:A hlavne sa tes s babetka..

marichen
9. jún 2014

@sarinka2014 ahoj.a uz vies co cakate?teraz mam male babo,ale o chvilu mi nebude treba vybavicku,tak s niecim by som ti vedela pomoct.mozno sa priatelovi podari najst pracu a situacia sa vam do porodu zlepsi..:A hlavne sa tes s babeka..

beruska023
9. jún 2014

Mamicky, darujem poukazku na 70 eur na odber PK.Túto zľavu si môžete uplatniť do 9.6.2014( uz len dnes), bez ohľadu na Váš očakávaný dátum pôrodu.
Veronika

janet24
9. jún 2014

Ahojte zienky neviete prosim vas nahodou o nejakom 2-3 izbovom prenajmne v BA za rozumnu cenu pre rodinku s jednym 6 rocnym dietatom?Budem vdacna za kazde info
hladam to pre kamaratku a rucim za nich su slusny a nekonfliktny

terka448
11. jún 2014

@sofinka18 moja kamarátka sa ocitla pred týždnom v hmotnej núdzi, manžel ju opustil a rodičia vyhodili s 2 ročnou dcérkou, momentálne býva u mna ale nemá vôbec nič, detské oblečenie jej už sľúbili susedky len pre seba nič nemá...mohla by si niečo poslať? sedí jej veľkosť L/XL poštovné by som jej uhradila...

sarinka2014
19. jún 2014

Ahojte, nema prosim vas niektora maminka nepotrebne vecicky pre novorodeniatko? Hladam nieco na jesen a zimu, zaciatkom oktobra sa mi narodi maličká moje prve babatko 🙂

krprtka
29. jún 2014

@sarinka2014 ahoj, niečo by som poslala, napis mi adresu 😉

danika999
29. jún 2014

Ahojte chcela by som pomoct
.mam novu krasnu dievcensku skolsku tasku + nejake skolske potreby, hracky a oblecko a nejake botasky pre dievcatko 7-9 rokov..viem to po dohode na vlastne naklady poslat aj balikom.piste ip

bublinkajasminka
3. júl 2014

ahojte maminky - rada by som podarovala detsku kuchynku s riadom - nemam ju kam dat, v skolke ich maju uz vela a rada by som potesila niekoho kto si to mozno nemoze dovolit....najlepsie z okolia nitry 🙂

kvietocek777
10. júl 2014

@stastnamamulka mam zaujem o vecicky po 5 rokoch ma priatel poslal na potrat byvali sme spolu no nedokazala som to uobit tak sme sa rozisli ......... Cakam prve babatko moc sa nan netesim pri tom deti neskutocne zboznujem no vsetky cudzie je mi tazko no verim ze to nejak zvladnem ak mate nejake vecicky pre babatko nejaku vybavu prosim vas o pomoc

kvietocek777
10. júl 2014

@marichen vedela by si mi pomoct s nejakou vybavyckou pre novorodenca ?

marichen
12. júl 2014

@kvietocek777 to mi je naozaj luto..ze sa tak zachoval,ale aspon ukazal svoju pravu tvar..a mozno je to len prvotna reakcia...chlap si uvedomi ze je otcom,az pri porode,ked prvykrat uvidi babetko.mat dieta je asi najkrajsia vec ,uzivaj si to!to male ta neskutocne potrebuje..ja prave kojim moje mesacne babo ,moju babiku,moje dietatko,a som neskutocne stastna,ze ju mam..pre babo,by sa nieco naslo🙂sice,mam vecicky po troch detoch,ale su zachovale.teraz este potrebujem,ale napis mi v oktobri, a ja ti prichystam balik.zatial ahoj a nevzdavaj sa🙂