Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Dobry den. Moja kamaratka ma dcerku Alzbetku, ktora ma tri a pol roka a presla si mnozstvom veci, ktore by ziadne dieta nemalo zazit. Ked sa narodila lekari povedali, ze bude cely zivot priputana na postel. Alzbetka je bojovnicka a postupne sa naucila sediet a aj plazit. Velmi jej pomaha liecba v Adeli centre v Piestanoh. Touto formou sa snazim pomoct jej ziskat prostriedky na liecbu. Ak by niekto mohol a chcel darovat 2% z dane na tuto liecbu, prosim napiste spravu a ja poslem viac informacii. Dakujem.
ahojte. lacno predám kočík, postielku, ohrievačku mlieka, monitor dychu, el. odsávačku mlieka... všetko pekné, nepoškodené, po jednom dietati (chlapcovi). aj oblečenie.. trnava + okolie, nie je problém priviesť.
ak by ste mali záujem píšte 🙂
Baby, ak doma máte umelé mlieko, ktoré už nevyužijete a ste ochotné ho darovať, ozvite sa. Chcem pomôcť sociálne slabej slobodnej mamine, ktorá žije iba z materskej a niekedy nemá ani na mliečko ☹ Píšte prosím do IP. Ďakujem
zbierame cestovné lístky od autobusov. Niekedy sa odovzdávali do škôl pre pomoc vozíčkárom. Existuje ešte niečo také. Rada pošlem
Admin ma odporučil na túto stránku...ide o pomoc pre rodiny....môžete si pozrieť facebook stránku "Pomoc pre najmenších na Slovensku" alebo info u mňa....1. ak viete o rodinách kde treba pomôcť vypíšte dotazník,pošlite,ak nechcete byť nikde spomínaný môžete aj anonymne...ide o to aby sa veci darovali do rodín adresne,preto ten dotazník. 2.ak neviete o rodine ale chcete pomôcť môžete darovať veci oblečenie, alebo kto pletie,háčkuje môžete upliesť čiapky,svetre, štvorce 20x20cm,z ktorých sa neskôr budú zošívať deky....ak niečo rada poradím,odpoviem..ďakujem pekne
@vieroslavas prosím pozrite si príspevok čo som tu napísala....môžete aj touto formou podarovať..veci sa potom dostanú adresne vybranej rodine-dieťatku
@marlenuska môžete podarovať priamo do projektu "Pomoc pre najmenších na Slovensku" info u mňa ďakujem
@viktoria12 prosím napíšte mi ak potrebujete pomôcť,snáď sa niečo bude dať urobiť
obry den prajem... som matka 1 dieta mam i som ,matersku mam a zlej finačnej situacii .. moj mobil sa pokazil a na druhy nemám prosim dobre srdiečka o pomoc prosim pomožte dakuje oblecenie pre maliclku alebo prevna moja mala ma belepkovu dijetu dakujem vam
@menelag dobri den este mate vecicki ja cakam babetko devcatko nemozem si ja dovolit kupit si som rozvedena mamina a some radi ze co mame coho zit pomozete mi moja malicka ma belepkovu dijetui a ona ma 3 roki mala a zanam aj prenu veci sne zo snini vichodu cislo je moje 0949554690 prtosim va opomoste mi dakujem, vam
Ahojte žienky darujem darčekovú poukážku na odber pupočníkovej krvi.Ozvite sa je platná do 17.3.Dátum platnosti poukážky nie je viazaný na dátum pôrodu ale na dátum objednávky aby bola zaregistrovaná do 17.3.2015
Darujem poukážku - zľava 70€ na odber pupočníkovej krvi...? platnosť do 17.3.2015...
@barbora59 d. den, máte ešte ten koberec, ktorý ste chceli darovať lebo sa Vám nehodil? A tiež napíšte kde bývate, ja bývam v Košiciach, dakujem veľmi pekne za odpoved, prajem pekný zvyšok dna
@dominidi
@dominidi d. den, prosím Vás máte ešte tú kozmetiku, ktorú ste chceli darovať? ja by som zaplatila poštovné, som z Košíc, dakujem vopred za odpoved a prajem pekný zbytok dna
Dobry vecer, ak niektora z Vas uvazuje o odbere pupocnikovej krvi, darujem 1 Darcekovu poukazku (70Eur), ktora plati do 24.3.2015. Do tohto datumu sa musi poukazka uplatnit (objednat odber). cize porod moze byt aj neskor.
Darujem darčekovú poukážku na odber pupočníkovej krvi v cene 70eur. Platný do 17.3.2015, dovtedy ju treba pouzit, porod nemusi byt v tomto termine. Pre budúce mamičky ktoré plánujú odber.
Ahojte, zháňam košík pod quinny zapp.dakujem
ahojte dievcata, najde sa tu niekto kto ma nazvys knihu paulus vs ihnacak za rozumnu cenu?
d. den, milé ženičky, chcela by som touto cestou pomôcť jednej panej, ktorá je na tom finančne naozaj veľmi zlé, je na invalidnom dôchodku, ktorý je veľmi nízky, je chorá a sama na káričke a na svojom boľavom chrbte nosí do zberu papier, kde dostane za 10 kg papiera 0,70 eura, týmto Vás prosím, ženy, mamičky z Košíc, ktoré máte doma nepotrebný papier do zberu, pomôžte a napíšte mi na mail veľmi Vás prosím, ona si pre ten papier príde osobne v čase, ktorý jej určíte Vy sami, vopred Vám dakujem za pomoc, dúfam, že sa nejaký papier nájde u Vás doma, veľmi by som jej chcela pomôcť, pre nu je potrebný každý cent, dakujem Vám všetkým vopred
Krásny deň, maminky.
obraciam sa vám s obrovskou prosbou o pomoc s oblečením a obuvou pre mojich chlapcov. Mirko bude mať tento mesiac 6 rôčkov a Nicolas 29mesiacov.Velkost nosia 122 a 98 a obuv 26 a 31/32 Nemám koho poprosiť o pomoc ako vás maminky, hanbím sa ale už neviem na koho sa obrátiť . Rodina co my ostala sú dve sestry ktoré akoby ani neboli. Vopred by som mohla poprosiť ak by ste mali aspoň jedno tričko čierne veľkosť XL tak moc by pomohlo lebo nemám čo na seba a čierne preto lebo nosím smútok po nebohéj
maminke . veci samozrejme môžu byť dierkami fľakate
naa Vopred ďakujem za pomoc
Dominika v bdelej kóme, Košice
Život prináša ťažké chvíle a táto mladá mamička to má naozaj zlé. V nemocnici sa jej nemôže personál venovať, ako by potrebovala, preto ju chcú dať do Adela centra v Piešťanoch. Tam sa to ale platí. Manžel to sám nevykryje.... tak ak máte € navyše, pošlite ho na transparentný účet: http://www.facebook.com/active.life.sk/photos/g... číslo účtu: 5064143812/0900 http://transparentneucty.sk/
Ahojte daruje mi niekto ak má zvyšné nálepky z lidlu na sladku kuchársku knihu?Som sama so synčekom a toľko nálepiek nemam šancu nakupom nazbierať.Veľmi pekne ďakujem. 🙂
zostal mi zaplatený kupon na celodenný vstup+wellnes bez obmedzení cez týždeň....treba spotrebovať do konca marca....ja to už nestihnem 10€
Kto by podaroval maminke s tromi deťmi pre tú najmenšiu postieľku?Alebo za poštovné. môžu byť aj niejaké vecičky pre 1 a pol ročnú dcérku.
ahojte a ďakujem za pomoc. Chcela by som sem napísať niečo čo sa mi ešte nestalo, keďže všetko objenávam z internetu čo najlacnejšie kedže sa nemôžem rozhadzovať a deťom kupovať nové veci, keďže mi aspoň pomáhajú ako tak svokrovci, ale ak by sa niekto našiel aj tu na MD, tak by som bola veľmi rada, už dávnejšie som sem chcela napísať ale vždy som si povedala že možno niekto potrebuje viac než ja. Pred mesiacom som objednávala cestovnú postieľku s poštovným za 37 eur ,vždy keď niečo objednávam tak si musíme požičať aby sme niejako prežili ..... no a samozrejme že ten dotyčný pán keď som mu poslala peniaze na účet, on mi postieľku neposlal vypisujem mu no on nereaguje a dala som mu aj hodnotenia a napisala som aj že je podvodník čím mu vymazali inzeráty všetky a zrušili ho ale ja naspäť svoje peniaze nemám, ktoré potrebujem keďže mám 3 deti a .môj manžel zarobí minimálku ktorá ide celá na nájom v ktorom bývame pretože nemáme vlastný byt,...ale čo je na tom najlepšie včera som kuakla zase postieľky lebo súrne potrebujem pre moju najmladšiu dcérku, zatiaľ spáva pri mne, či niekto aj nepodaruje.... A čo nevidím zase tá ista postieľka pre ktorú som sa ozvala minulý mesiac ale teraz ju ponúkal iba za 20 eur zase som mu napísaal či sa nehanbí mňa ošklabal pred mesiacom o peniaze a teraz chce zase niekoho, aj som ho nahlásila no zatiaľ, neviem kôli čomu ho z tade nezrušili....proste sú to s prepáčením svine ľudia....Človek tu žije z materskej 270 eur pre tri deti a rodičov, čo je naozaj smiešna suma....Veď vy mamičky viete čo všetko treba pre deti ako rýchlo rastú a to samozrejme kupujem iba im ........ a oni takto svinsky sa chovajú ....fuj s nimi...Ďakujem ak sa tu nájdu niejaký dobrý ľudia a pomôžu, ešte raz _Vám ďakujem

@michaela1986 Hehe vraj KRPATU .. :D 😀