icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

mariavevurkova
9. dec 2014

@1marika1 Dobry den mam prosbu na vsetky mamicky ale len seriozne ktore su ochotne skutocne pomoct poznam mamicku ktora caka babatko je v nudzi a nemala to v zivote lahke priatel ju bil a opustil. Dietatko si nechala a coskoro sa narodi a nema kocik ani postielku no skratka nic prosim Vas o pomoc akukolvek ale seriozne je jedno ci su veci nove stare ale dolezite je aby boli ucelove a slobodna maminka mohla vychovat svoje dietatko spokojne. Poprosim o všetky vecičky potrebne k dieťatku ak mozete pomoct ale len seriozne ktore chcu skutocne pomoct tak mi napiste dakujem velmi pekne

elpis
11. dec 2014

Ahojte nejake auticka, puzzle a ine hracky pre chlapca by sa nenasli? za postovne

veronika31082012
15. dec 2014

@stastnamamulka ahoj🙂 dakujem za skvelu moznost darovania! Chcela by som darovat nejakej mamicke moje veci, tj na nejaku mensiu postavu, veci su vascinou xs, s m. A pre dievcatko do 2 rokov, plus aj nejake pekne hracky. Chcem naozaj pomoct a hladam IBA mamicky, co ma neoklamu!!! A otazka aj na teba,,stastnamamulka", poznas niekoho kto by naozaj potreboval pomoc? Dakujem🙂

stastnamamulka
autor
15. dec 2014

@veronika31082012 ahoj,skus ponuknut svoju pomoc v skupinkach,ktore existuju a v nich baby-moderatorky maju aj skutocny prehlad o clenoch/zaujemcoch.Tato diskusia bola vytvorena este pred vznikom skupin😉

veronika31082012
15. dec 2014

@stastnamamulka ďakujem, idem tam napísať a snáď sa niekto nájde, komu môžem pomôcť! pekné sviatky prajem

jancika24
17. dec 2014

Ahojky ja som tiež hľadala niekoho komu by som pomohla a našla som na facebooku Yato darujem skupina. určite si tam niekoho vyberieš.

adeli79
18. dec 2014

Rozhodli sme sa, že s manželom pomôžeme nejakej mamičke s dieťatkom/deťmi, ktorá žije sama. Chceme dlhodobo pomáhať a dostávať tiež spätnú väzbu, preto hľadáme mamičky z Rimavskej Soboty a blízkeho okolia. Napíšte nám svoj príbeh, čo by ste potrebovali a odkiaľ ste.

bekice
21. dec 2014

ahojte 🙂 rada by som pomohla mamičke s malým dieťatkom, mam vela detského oblečenia. Velice rada by som pomohla niekomu kto to NAOZAJ POTREBUJE a neskončia tie veci v kontajnéroch pre sekáč.
Oblečenie a obuv pre chlapca 🙂

drobecbobo
21. dec 2014

Pekný predvianočný podvečer. Som na Modrom koníkovi zaregistrovaná už dlho, ale nikdy nebol čas sem prispievať. Pracujem ako učiteľka v MŠ - msvlacikpoznania.sk . Prichádzam s prosbou, či sa nájdu mamičky, ktoré sú ochotné za poštovné, ktoré som ochotná zaplatiť zo svojho, darovať pre deti v MŠ nejaké bábiky, prípadne jednoduché kočíky, jednoduché puzzle pre menšie deti, stavebnice, skladačky, ktoré už vaše deti nepoužívajú a je Vám ich ľúto vyhodiť. Žiaľ, podpora škôlok po stránke darčekov pre deti je v dnešnej dobe slabšia a nie všetci rodičia majú peniažky na to, aby prispeli na hračky pre detičky. Netreba nám nové hračky, stačia hrané, hlavné je, že deťom urobia radosť. Budem vďačná za každé jedno dieťatko. Do svojho albumu priložím aj fotografie zo škôlky. Ďakujem. Prajem všetkým krásne Vianoce plné pokoja, lásky v kruhu blízkych.

slnieckozjuhu
5. jan 2015

Darovala by som rodine v nudzi zachovalu obyvackovu stenu ciernej farby-je celkom pekna, nie starodavna. Ak by niekto potreboval poslite mi mail. Som z Bratislavy.

stella299
7. jan 2015

Ostali nám po liečbe lieky PAMBA, mi už našťastie nepotrebujeme, ostali nám 3 celé balenia ex. doba 1 balenie do 6/2015 a ďalšie dve balenia do 11/2016, ak by niekto užíva a potrebuje, rada pomôžem a zašlem za poštovné .

violkina
7. jan 2015

@kamila_kamila dobry den, mam zaujem

violkina
7. jan 2015

@anuska74 dobry den, mam zaujem o ten fusak, dakujem

anuska74
7. jan 2015

@violkina
už som darovala

kamila_kamila
7. jan 2015

@violkina o tu postielku? napiste mi prosim do ip kontakt, aby sme sa dohodli telefonicky, kedy si ju pridete vziat.

violkina
8. jan 2015

@kamila_kamila dobry den mala som na mysli ten kojenecky vankusik a tie poporodne vlozky dakujem

kamila_kamila
8. jan 2015

@violkina uz su prec, je mi luto.

babetku6
9. jan 2015

Ahojte najde sa tu par fajn ludi mamiciek alebo skupin ktory by mi vedeli trosku pomoct?Mam priatela cakame vytuzene babetko som na konci 6 mesiaca no situacia je velmi kruta.Ja som na pn a priatel prisiel o pracu.Pre babetko mam vecicky na oblecenie a to je vsetko.Nemam z coho dalej nakupit veci ako kocik postielka flasky cumle vanicku a vela inych potrebnych veci.Taktiez pre seba do porodnice nemam nic ani len zupan,kojenecke kosele,a inu drogeriu potrebnu.Som z toho vycerpana nakolko som pn nemozem si privirobit a priatel je tiez na dne a velmi ho to boli.Dnes je hrozna doba kedy mlady ludia sa nemaju ako zabezpecit co sa tyka byvania alebo dietata kazdy iba preratava : -( Je tu na nete vseobecne vela klamarov podvodnikov ktory vyuzivaju dobrotu inych no ten kto to naozaj potrebuje mu nik nepomoze.Vopred Vam dakujem ci uz za veci potrebne alebo mensiu fin pomoc.Pekny den.

martinkasman
9. jan 2015

@babetku6 prosim precitaj si pravidla MK.. na celom MK je zakazene žiadať o finančnu pomoc.. ak chces pomoc a zbierku treba to riesit cez adminov. ak chces na nich kontakt napis mi a ja ti to poskytnem, su tu rozne skupinky kde za poštovne mozes zdarma ziskať vecičky pre babatko napr. tuto https://www.modrykonik.sk/group/2069/

karibeatka
12. jan 2015

Dobry den mamicky,ziadam touto cestou o pomoc pre svoje deti,dcerky 3 a 1,5roka,navyse v aprili cakam chlapceka,nebudem tu uz radcej rozpisovat,v akej som zufalej situacii,som z toho uz psych.na dne,no deti ma drzia nad vodou.prosim o pomoc,kludne za postovne,oblecenia pre dievcatka,chlapceka novorodenca cokolvek,nadbytocne plienky,trvanlive potraviny.prosim len o pomoc,nie rady,teraz sa ponizujem po prvy raz kvoli detom,snazim sa ako sa len da,ale zo 100€mesacne zijem s detmi len par dni.dakujem za pomoc akukolvek vopred,nebyvam nic dlzna,casom by som sa revanzovala

violkina
14. jan 2015

@kamila_kamila tak dakujem.

romana19
14. jan 2015

darujem veci z môjho bazárika. všetky

popoluska89
14. jan 2015

Zdravím,mama sa chystá na chemoterapie, nepodaruje niekto alebo za symbolickú cenu nepredá parochnu s kratsimi vlasmi hnedej farby. Dakujem vopred. 🙂

viktoria12
15. jan 2015

ahojte idem na vas s velkou prozbou vedel by nam niekto pomoct najde sa niekto s dobrym srdieckom kto by vedel pomoct mamicke dvoch deti , tento mesiac mame ozaj tazky a po zaplateni najmu nam neostane toho vela skoro nic , ak by ste vedeli pomoct potravinamy alebo kozmetikou alebo plienkamy boli by sme velmi vdacny ozaj sme v zufalej situacii , dakujem ,

enajka
17. jan 2015

darujem detsku kuchynku niekomu koho este potesi

vecicky_sp
21. jan 2015

Chcela by som Vás poprosiť či by niekto nemal nepotrebnu masku na karneval pre 9 ročného chlapceka.
Chlapec pochádza z rodiny v hmotnej núdzi, ktorá má ešte 4 menšie deticky. Otec je na invalidnom dôchodku a matka si kvoli castej dovolenke (kvoli tomu ze deticky su casto chore a manžel sa o ne nedokáže sam postarať) nemôže nájsť prácu. Pre viac info - správa
Vopred za rodinku ĎAKUJEM !

blbovina
28. jan 2015

Ahojte. Darujem za postovne oblecko na chlapceka okolo roka a oblecko vel.s-m.
Pre nenarocnu maminku.

babetku6
30. jan 2015

Ahojte maminky.Som slobodna a sama cakam babetko v aprili no touto cestou hladam maminku ktora by mi podarovala alebo za rozumnu cenu predala detske hniezdo,postielku,prebalovaci pult,odsavacku cakam chlapca,oblecenie uz mam nachystane co som podostavala vopred velmi dakujem.okolie trnava senec.

babetku6
1. feb 2015

Ahojte maminky.Som slobodna a sama cakam babetko v aprili no touto cestou hladam maminku ktora by mi podarovala alebo za rozumnu cenu predala detske hniezdo,postielku,prebalovaci pult,odsavacku cakam chlapca,oblecenie uz mam nachystane co som podostavala vopred velmi dakujem.okolie trnava senec.

marlenuska
5. feb 2015

@karibeatka maminka s nikom nina167 daruje vecicky pre chlapceka