Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
@m3693 ok
Darujem tehotenske oblecenie na vysku 170,len osobny odber! 😉
DARUJEM dievč. oblečenie veľkosti cca 158/164 , vo veľmi dobrom stave, zväčša zn. C&A, Disney a iné.
@mahu74 posielam IP
Prosím Vás mamičky, nemáte niektorá kupón na zľavu pri odbere pupočníkovej krvi? Potrebuje švagriná a môj je už neplatný...ďakujem
Hľadám pre dcérku oblečenie s poľovníckym, resp. lesníckym motívom. Veľkosť 104 a viac...ak máte sukničky, šaty, nohavice, tričká, klobúčiky, hocičo takéto, ponúknite, ďakujem
darujem oblecenie vo velmi dobrom stave pre chlapca velkost 110-122...len osobny odber
😉
Darujem vacsiu plnu igelitku dievcenskeho oblecenia velkost 80-86 pre dievcatko, za cenu postovneho. len seriozne.
Darujem za postovne vacsiu igelitku veci pre dievcatko na doma velkost 122-128
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať a poprosiť vás, či nemáte niekto na podarovanie za poštovné hocijakú funkčnú odsávačku na mlieko, ktorú už nepotrebujete. Nedarí sa nám plne dojčiť a odstriekavať rukou mi nejde. Ak sa mi aj niečo podarí, dlho to trvá a chýba to množstvo zase už pri ďalšom dojčení. Preto by som chcela skúsiť odsávačkou, bolo by to predsa len rýchlejšie a snáď by sa postupne zvýšila tvorba mliečka. Na novú žiaľ nemáme peniažkov nazvyš. Vopred vďaka.
Hladam mamicku cakatelku,ktorej by som mohla pomoct,ak je v horsej financnej situacii...darujem celu vybavicku od narodenia do 2 rokov,vratane latkovych plienok,dupaciek,bodov,nohavic,ponoziek,pancuch,bund,teplakov...najlepsie vsak z Ba,aby bol mozny osobny odber,je toho velmi vela a postupne by sme doplnali,ako Danko vyrasta..vsetko je cistd,vyprane,bez flakov,uskladnene v skrini vo vakuovych vreciach..pripadne sa vieme dohodnut aj na cene kocika s prislusenstvom...osobny odber chcem kvoli zlej skusenosti s mamickou,ktora bola jeden den studentka na strednej,na druhy den mala 42...a veci chcela postou a postupne predavat..preto hladame mamicku alebo rodinu,ktorej by to pomohlo a mohli by sme vzdy posunut veci,ktore su uz nasmu synovi male
Ahoj,a vedela by si si prist z tych veci vybrat teda take od 5 mesiacov vyssie...aspon co hy sa ti hodilo
Ahojte žienky.Velmi vás chcem poprosit ak niektorá máte chlapčenské veci velkosti 158-164 ako tričká,tepláky,mikiny,tenisky č.39 a zavadzajú vám alebo chcete pomoct,boli by sme velmi vdačný.Mám 12.ročného syna ktorý začal nejak rýchle rást.Ked som videla v obchode tie ceny za jedno tričko 8€ odišla som sklamaná že synator bude zas chodit týžden v jednom tričku.Verím že sa nájde nejaká dobrá dušička.Vopred Dakujem 🙂
Dobrý večer ,Maminky
Chcela by som Vas s celeho srdiecka poprosiť o pomoc.Blíži sa deň deti a ja by som tiež chcela trošku potešiť mojich drobcov ale po finančnej stránke je to nemožné ☹
Vedeli by ste my pomoct s korculkami pre synceka mozu byť samozrejme aj staršie .Veľmi by urobili radosť 😉
Syncek má veľkosť nôžky 32
Vopred ďakujem
Darujem detský plastový nákupný vozík (nepoškodený)- len už ho nepoužívame a zavadzia mi - vyzerá presne takto: http://hry-povolania.mackoviahracky.sk/dohany-5... + k tomu drevenú detskú hračkársku kolísku (dá sa aj zložiť). Len osobný odber.
@vieroslavas dobry den este by ste mali nieco ? Dakujem
Nieco pre dievcatko ako satky leginky tricka body ... 🙂 ma rok ale zmesti sa aj do siat 6-9 kedze podla doktorku je drobna 🙂

@rozpravkaa tak moja mama berie az 0,6 takze nic z toho