icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

vivien05
Odpoveď bola odstránená
simik14
21. máj 2015

Dobrý večer žienky, mám na predaj odsávačku mlieka canpol babies pc.cca 14€ ale chýba k nej nádoba na mlieko ktorá sa dá urobiť na dojčenskú fľašku aj treba nové tesnenie lebo z toho krúžku sú dva nový by nemal byť drahý + doplnok ku dojčeniu calibrum 40/60tbl + 6sáčkov leros čajíku na podporu kojenia + naťahovacia biela podprsenka S/M nezničená 🙂 mám to aj v bazári ale tam je to za 12e dám to za 7+poštovné + zadarmo dóza na sušené mlieko vzorky nivea a to ostatné čo je v inzeráte 🙂

mamulka211
21. máj 2015

@simik14 to si mozu zeny uz kupit rovno novu. Nezdieraj a daruj to.

sisi79
22. máj 2015

Ahojte hladam maminu co ma sikovneho manzela mam polohovacie vibracne hudobne kresielko hra vibruje len je uz rozkyvane tak ak ma niekto zaujem darujem, prip. dvojickovsku bugynu co tiez potrebuje opravu, tiez mam nejake flasky na mlieko pohariky s naustkom takisto sa najdu aj nejake vecicky pre babo pre nenarocnu maminu

tecko28
22. máj 2015

@sisi79 ahoj, odkial si? Mohla by sopm poprosit kresielko? Dakujem za odpoved

1257
22. máj 2015

@sisi79 Ahoj tú dvojičkovú buginu ešte máš? dakujem za odpoved 😉

danusas
26. máj 2015

Ahojte,mal by niekto zaujem o Nutrilon c.1,350g,darujem 🙂

vieroslavas
Odpoveď bola odstránená
andulik11
28. máj 2015

Darujem - Oblečenie pre chlapca od veľkosti 104-116 tričká 7ks + košieľka (celk. dĺžky 40-44 cm), nohavice 2x, slipy... niektorým treba vyprať fliačky alebo zašiť rozparky, prišiť gombík (nohavice). Pri osobnom odbere v Pezinku- darujem. Foto si môžete pozrieť v mojom bazáre pod "Chlapčenské 104-116". kontaktujte ma cez IP alebo cez ten inzerát.

blbovina
31. máj 2015

Hladam bicyklik pre synceka.

klincek
25. jún 2015

Darujem manzelsku postel s uloznym priestorom, rozmer 160x200. Je pouzivana, ale este dobre posluzi. Je potrebne si ju odviezt v najblizsich dnoch z BA-Ruzinova. Ak mate zaujem o fotky, poslite mi prosim IP (nejdu mi sem pridat).

galka1709
27. jún 2015

Dobrý deň, kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...tobias3012@azet.sk

1257
28. jún 2015

@galka1709 a čo by to malo byť? a aké staré sú tie deti? 🙂

galka1709
28. jún 2015

@1257 dobry den chlapci maju 7rokov,4roki,a najmensi ma 6mesiacov a cerka ma 3roki

1257
28. jún 2015

@galka1709 A odkial ste dala by som Vám veci,ale aspon približne velkosti

miroslava24
4. júl 2015

Pekný deň, maminky, prosim vás o pomoc ak budete môcť pomôcť budem vďačná. Veľmi by nám pomohla literatúra čoskoro budem prvakom, casopisi(macko pusik, Vrabcek, šikovnicek), pracovne zosity(prve ciary,doplnovacky,hladanie rozdielov) CD deckymi pesničkami, riekankami, poučné) lego,hlavolami,TIETO VECI NAM DOPORUCILI v špeciálnom pedagogickom centre keďže môj syncek ma 6r trpí epilepsiou a ma krátkodobú sluchovo a zrakovu pamäť. Prosím ak máte rôzne pomôcky co už nevyužívate a vám pomohli radi si ich adoptujeme. Vopred dakujeme

dejna86
17. júl 2015

podarujem par kuskov oblecenia na dvor, pyzama , pre vacsie deti , velkost s, alebo pre maminu, foto v ip

miroslava24
22. júl 2015

Pekny vecer,maminky.Ospravedlnujem sa vopred za moju drzost ale fakt neviem co mam robit 😢 Nemam sa na koho obratit tak prosim Vas s celeho srdiecka o pomoc pre mojich chlapcov.V kratkosti sa Vam predstavim ,volam sa Mirka som rozvedena a mam 28rokov.Som mamina dvoch uzasnych synov starsi Mirko v marci mal 6rockov mame epilepsiu,zlu zrakovu a sluchovu pamet a Nicolasko bude mat v oktobri 3rocky .V septembri nastupuju obydvaja do skolky kedze Mirko ma odklad.Momentalne som na rodicaku no po financnej stranke je to kriticke ale zvladame to .Chcela by som Vas poprosit o pomoc s oblecenim a obuvou pre mojich drobcov do skolky,pomohli by aj paploniky,plachty,postelna bielizen do skolky.Velkost Mirko nosi 122 a obuv 32-33 zalezi od vnutornej dlzky ,Nicolasko nosi velkost 98-104 a obuv 26 Ak by ste vedeli pomoct aspon malickostou pre nas to bude velka pomoc za ktoru Vam budem povdacna.Vopred dakujem aj za mojich chlapcov a prajem pekny zvysok vecera Vam vsetkym i

miroslava24
22. júl 2015

Pekny vecer,maminky Chcela by som Vas s celeho srdiecka poprosit o pomoc pre mojich chlapcov.Vopred sa ospravedlnujem za moju drzost ale uz neviem nakoho sa obratit s pomocou pre mna a hlavne pre mojich chlapcov kedze rodinu nemam .Kedze sa od septembra blizi skolka ja mam uz teraz starosti nemozem ani spavat Prosim ak mozete a chcete pomoct s velkym narucim prijmem vasu pomoc.Pomohli by paploniky ,postelna blielizen,plachty a obuv,oblecenie .Velkost pre starsieho 122 a obuv 32-33 a pre mladcsieho 98-104 a obuv 26
Vopred dakujem uz len za precitanie .Pekny vecer prajem a DAKUJEM!

denca76
25. júl 2015

Maminky nedarujem nič len davam link kde sa daju teraz kupiť lacne kočiariky ale len jeden typ neviem či to tu môže byť http://www.baby-autosedacky.sk/babyautosedacky/...

snad niekomu sa to hodí 🙂

galka1709
25. júl 2015

Chcela by som veľmi pekne poprosiť ci nemate nejake veci na podarovanie pre oje deti velkosti chlapocov 74,98,120 a cerka ma velkost 92,nakolko som na mareskej tak si nemozem dovoli kupovat nove veci na deti bola by som vam velmi vdačna.dakujem........ZADARMO

miriell
8. aug 2015

Ahojte, darujem oblecenie po 5 rocnej dcerke. Oblecenie je vhodne pre 4-4,5 rocne dievcatko.
Popis tu.
https://www.modrykonik.sk/market/detske-tricka-...

LEN OSOBNY ODBER. Je to velke vrece, nutny odvoz autom z Bratislavy - Rače, lebo je vrece tazke.

laurica123
12. aug 2015

Darujem postele oranžové valendy.. Za odvoz

lucinkkaa
13. aug 2015

Ahojte mám vecičky pre chlapca vek 11-12 rokov, darujem ich za cenu poštovného v prípade záujmu ma kontaktujte správou a pošlem fotky 🙂 V pondelok idem na poštu už som jednej pani ktorá si vecičky brala v decembri písala a mám pre ňu nachystané dve tašky pretože je na dve deti sama 🙂 Kľudne píšte nechcem to vyhodiť 🙂

blbovina
18. aug 2015

Darujem oblecko vo velkosti Sa M, tricka, mikiny, svetre, nohavice, nove aj nosene.

silviaa
18. aug 2015

Ahojte,
robim zbierku veci pre deti z Afriky - https://www.facebook.com/zbierkapredetizafriky?...
Ak by sa chcel niekto zapojit mozte ma kontaktovat do IP alebo na FB. Deti potrebuju najviac letne oblecenie od 0 do 18 rokov, letne topanky, plachty, deky, mlieko a kase.
Dakujem,
Silvia

karle17
19. aug 2015

baby niake hracky pre chlapceka ??dakujeme🙂

maxislonisko
20. aug 2015

Ahojte chcem sa spýtať či nemá nejaká mamina oblečenie pre chlapca od narodenia budem veľmi vďačná prípadne predať lacnejšie zoberieme chocico čo sa týka bábätka ďakujeme Vám

vieroslavas
Odpoveď bola odstránená
linduska00
28. aug 2015

ahojte som zuzka a cakam babetko som v 6.mesiaci a chcela by som vas timto poprosit ci nedarujete detske oblecenie.cakam dievcatko a nakolko som v nudzi timto vas chcem poprosit o pomoc moze byt aj starsi kocik alebo hocico coho sa potrebujete zbavit budem velmi rada ak sa mi ozvete 0940312208 dakujem