icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

anika666
12. nov 2015

@ektherese8 Dobrý deň, môžem pekne poprosiť. Ďakujem. Dá sa zaslať poštou? Poštovné samozrejme uhradim.

citronius
12. nov 2015

@ektherese8 ja by som mala záujem, ak by ste poslali aj poštou, dakujem

anika666
12. nov 2015

@ektherese8 Dobrý deň, môžem pekne poprosiť. Ďakujem. Dá sa zaslať poštou? Poštovné samozrejme uhradim.

ektherese8
12. nov 2015

@anika666 mozem poslat aj postou ale mam len 1 balenie

ektherese8
12. nov 2015

@citronius nehnevajte sa ale ste druha a mam len jedno balenie...anika666 sa prva ozvala

anika666
12. nov 2015

@ektherese8 Ďakujem krásne.

dadulak
15. nov 2015

darujem za poštovné Zara v. 128

dadulak
15. nov 2015

H&M v. 128,kapucka odopínateľná darujem za poštovné

dadulak
15. nov 2015

H&M v. 128

dadulak
15. nov 2015

Ahojte, nemá niekto záujem o darčekovú poukážku v predajni Intersport. Kúpili sme nezávisle dve lyžiarske súpravy a jednu sme vrátili a nechceli nám vrátiť peniaze, tak dali darčekové poukážky. Ja ich už veľmi nevyužijem, nakoľko už máme nakúpené zimné oblečenie. Platia vo všetkých predajniach Intersport. Ak by mal niekto záujem, napíšte do IP. Ďakujem.

blbovina
16. nov 2015

Darujem balik oblecka vel.S.

galka1709
16. nov 2015

@blbovina dobry dem mozem pekne poprosit dakujem

blbovina
16. nov 2015

samozrejme, napiste ip

anka1989
23. nov 2015

Ahojte maminky, Viem, že sa to tu možno veľmi nehodí ale nemám veľmi na výber. Som 26r. sl. mamina mám krásneho 6 ročného syna. Touto cestou by som Vás chcela poprosiť či nemáte nejaké chlapčenské oblečenie na zimu č. 134- 140 a prípadne aj nejaké mikiny ženské veľkosť L- XL? Som zamestnaná no to čo zarobím ledva vystačí na nájomné a pomôcky pre drobca do školy. Takže veľa peniažkov nám neostáva :/.. Preto ak sa nájde nejaká osôbka, ktorá by pomohla bola by som Vám nesmierne zaviazaná. Ďakujem .. 😕

ektherese8
24. nov 2015

Darujem dámske saká a bundy veľkosť S-M

gabrielabaj
24. nov 2015

@babareno
@ifka17 dobry vecer velmi by som poprosila pre mna a dcery nakolko si to nemozeme dovolit dakujem

gabrielabaj
24. nov 2015

@gabrielabaj Dobry vecere chcela by som vas poprosit nejake oblecenie pre dceri a Syna pre mna nakolko si nedovolim nic kupit dakujem velmi pekne

potvuurka
26. nov 2015

Dobrý ešte máte ten ruksacik

tanag
29. nov 2015

Dobrý deň, rada by som darovala nejakej mamine vo finančnej nudzi par hračiek a oblečenie pre dievčatko. Veci sú už nosené ale v dobrom stave. Ak by mal niekto zaujem, ozvite sa.

katka008
29. nov 2015

Ahojte, viete o niekom, kto je v núdzi a komu by pomohlo chlapcenske oblecenie a hracky od 3mes-4rokov. Radi by sme niekomu sprijemnili zivot aspon takto. Najlepsie z BA a okolia. 😉

potvuurka
30. nov 2015

Pekne ránko mala by som záujem. Vďaka

citronius
30. nov 2015

@katka008 ja by som mala záujem pre oblečenie a hračky pre 3 ročné dievčatko ak by ste mali, som z KE, poštovné samozrejme uhradím

masnicka
1. dec 2015

@bmagdalinova dobrý večer rada by som využila vašu pomoc, Som s v hmotnej núdzi a rada by som dala dcére niečo pod stromček a tak sa jej snažím poskladať nejaký balík čo potrebuje najviac preto ak je váš inzerát stále aktuálny prosím o vaše bližšie informácie ďakujem

masnicka
1. dec 2015

@bmagdalinova dobrý večer rada by som využila vašu pomoc, Som s v hmotnej núdzi a rada by som dala dcére niečo pod stromček a tak sa jej snažím poskladať nejaký balík čo potrebuje najviac preto ak je váš inzerát stále aktuálny prosím o vaše bližšie informácie ďakujem
@bmagdalinova
@bmagdalinova
@jane0123 dobrý večer mala by som záujem, Som v hmotnej núdzi a rada by som poskladala dcére vianočný darček ak je to aktuálne za odpoveď ďakujem

potvuurka
2. dec 2015

Veľmi pekne prosím o pomoc v núdzi.Ocitli sme sa nepríjemnej situácii. Až takej že nemáme čo do úst. Každý dar pomôže

klaudia83
2. dec 2015

darujem veci pre dievčatko 86 maminke ktora je na detičky sama alebo vo finančnej tiesni ktorej to pomože len osobny odber je toho veľa trenčin a okolie

ektherese8
3. dec 2015

darujem krepovačku na vlasy

karle17
4. dec 2015

@ektherese8 mala by som zaujem 🙂

nanna1
4. dec 2015

Daruje niekto žehličku na vlasy ?

vaneska270
4. dec 2015

@barborkab dobri den chcem sa spitat ci ta zehicka na vasi je este aktuana dakujem