icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

linduska00
28. aug 2015

ahojte som zuzka a cakam babetko som v 6.mesiaci a chcela by som vas timto poprosit ci nedarujete detske oblecenie.cakam dievcatko a nakolko som v nudzi timto vas chcem poprosit o pomoc moze byt aj starsi kocik alebo hocico coho sa potrebujete zbavit budem velmi rada ak sa mi ozvete 0940312208 dakujem 😠 😠

111958
31. aug 2015

@sofinka18 Dobry podvecer prajem .Mala by som zaujem o skolske potreby pre moju dcerku pravdaze ak je Basa ponuka este aktualna.Vopred dakujem.

katslad
1. sep 2015

Ahojte maminky, po svojich dvoch synčekoch mam nejaké staršie veci. Veľkosť asi od 1. roka do 4. rokov. Ak by ste mali záujem rada darujem. Aj hračky. Najlepšie z Trenčína.

blbovina
4. sep 2015

darujem balik oblecka vel.S, vel.M a oblecko vel.42

ektherese8
6. sep 2015

@maxislonisko ake veci by ste potrebovali? 🙂 mozte aj IP napisat mam 8 mes.chlapca a male veci mi stoja v skrini

blbovina
8. sep 2015

darujem panske oblecko vo velkosti Xl a vo velkosti Xxl

misy01
8. sep 2015

Darujem: - balicek oblecenia pre asi 8 rocnu (nohavice, kratasy, tricka) - plazovu osusku s kapucnou s motivom motyla - maly sportovy ruksak NIKE ruzovej farby - kabelku MONSTER HIGH (ku kabelke este zopar drobnosti na hranie) - velmi zachovale biele tenisky REEBOK, velkost 37. Len OSOBNE prevzatie - Bratislava Ruzinov.

nanna1
10. sep 2015

Źienky nemate niektora stare nastenne kalendare bud auta....motorky alebo športovy motiv ????

denca76
11. sep 2015

Ahojky,chcem sa opýtať nemate niektora na darovanie veci pre chlapca vo velkosti 80/86?na jeseň/zimu ?
Dakujem

adetka
14. sep 2015

Darujem oblečenie pre dievčatko od 0 do 18 mesiacov, s predpokladaným termínom narodenia december 2015, a pre zimné dievčatko od 18 do 36 mesiacov.
Najlepšie pre záujemcov z Nitry a okolia.
Kontakt: aheckova@post.sk

silvi120
15. sep 2015

Darujem za poštovné oblečenie veľkosti cca M (rifle, tričká, silonky, nohavičky, tielka, plavky, podprsenka, priehľadné ramienka, opasok) - foto v albume a info v správe ;).

ikafa
16. sep 2015

Ponúkam k darovaniu vecičky chlapčenské po synovi vo veľkosti od 116 po 122, na niektorých kde tu fliačik alebo dierka ale to sa dá šikovnosťou zamaskovať ( len na asi 4 tričkách ) inak veci v pohode na dvor super ak by niektorej maminka pomohli za poštovne pošlem.

galka1709
16. sep 2015

Dobrý deň, kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...

galka1709
17. sep 2015

deti mam stare 7,4,3,rocne najmensi ma 9mesiacov

potmehutik
18. sep 2015

Ahojte, chcem sa spýtať či nemáte niekto na podarovanie stoličku na kŕmenie bábätka a jesenné a zimné veci pre chlapca na vek 6 až 9 a 9 až 12 mesiacov. Momentálne máme 5 mesiacov.
Ďakujem

familia4
25. sep 2015

Darujem za kavu,príp.čokoladu celodenné vstupenky 4 ks do Rabkolandu platné do 27.9.15.Kúpila som cez zlavový portal a už ich nevyužijem.Pošlem aj mailom alebo osobne. Tel 0908731462

jaruskatt
29. sep 2015

Darujem dámske oblečenie. Zachovalé, iba bežné známky nosenia. Veľkosť cca 40-44. A pár kúskom chlapčenské 0-2 roky (na donosenie).
V TT a okolí viem doviesť. Ak poznáte soc. slabšiu rodinu..

meggie83
1. okt 2015

Hladam mamicku,alebo rodinku,najlepsie z Ba,ktora ma skolopovinne deti,alebo teda na nieco by bola vyuzita tlaciaren HP 3325..ide o tlaciaren,kde treba farebnu a ciernu napln a k tomu mame aj nabijacku na tuskove baterky

miroslava24
7. okt 2015

Dobry vecer ,maminky.
Vopred sa ospravedlnujem za moju drzost ale fakt neviem co mam robit po financnej stranke som na tom velmi zle.Viem ze hracky niesu potrebne k zivotu ale urcite urobia radost ci na perach ci na srdiecku.Moj syncek bude mat za par dni 3rocky no ja nemam prenho darcek aspon raz mu chcem urobit radost.Preto Vas chcem poprosit ci by sa u Vas nenaslo zvysne interaktivne zvieratko ci lego syncek po tom moc tuzi no financne je to pre mna nesplnitelne .Prosim ak sa nieco najde u vas co by ste zo srdca posunuli pre mojho synceka bola by som velmi vdacna.Vopred dakujem uz len za precitanie

lucinkkaa
8. okt 2015

DARUJEM za cenu obyč. Poštovného 0.80€

galka1709
8. okt 2015

@lucinkkaa dobry dem prosim vas mozem poprosit ked to mate este volne dakujem vam

aludra
12. okt 2015

Darujem chlapcenske oblecenie velkost 110 - 128 cm, obnosene po dietati, ale na von alebo na doma v pohode sa da nosit... Odber mozny v Bratislave (najlepsie okolie Dubravka, Lamac).

hatapkagb
12. okt 2015

Ahojte.Zijem mimo Slovenska.Chcela by som pomoct nejakej mamicke,ktora caka babatko a nemoze si dovolit kupit novy kociar.Mam velky kociar s vanickou a je to sportovy kocik,cize od narodenia az do 3 rokov,cize aj ako bugina.Je to kaki farba,moze byt pre chlapca alebo pre dievcatko,my sme mali pri dievcatkach.je vo velmi dobrom stave.A ak by mohla len ta mamicka alebo nejaka rodinka zaplatit len za kuriera cize asi okolo 30-40-eur.K tomu je aj prsiplast,trosicku na boku roztrhnuta.a k tomu kabelka 🙂

anika666
14. okt 2015

@lucinkkaa Dobrý deň, mate tie veci na darovanie ešte aktualne alebo ste už darovali?
Ďakujem

romcikaa
17. okt 2015

Dobrý deň prajem,
robila som poriadok v skrini a mám oblečenie, ktoré už nenosím. Sú to veci veľkosti S až L, zimné aj letné. Rada podarujem nejakej mamine, ktorá je v zlej finančnej situácii. Veľmi sa do týchto diskusiíí nerozumiem, tak poprosím poslať správu ak by bol záujem. A ideálne by bolo niekde z okolia NR, nechcem posielať poštou.
Prajem peknú sobotu ešte.

galka1709
18. okt 2015

@romcikaa dobry vecer mohla by som som neco poprosit dakujem

hatatitlas
22. okt 2015

Darujem (za postovne) BEBA pro 4, 1.5 balenia. Zaruka ale konci tento mesiac cize oktober 2015. Som z PO.

citronius
22. okt 2015

@hatatitlas mám záujem, pošlite č.ú a koľko za poštovné. dakujem

janka805
4. nov 2015

Prosim dobrych ludi o darovanie parochne nejakej malo používanej je to pre moju 45r kamaratku ktora je onkologicky pacient Takže ju potrebuje na každodenne nosenie a z dôchodku si ju nemože dovolit kupit Vopred dakujem.

ektherese8
11. nov 2015

darujem nutrilon comfort 2 jedno balenie - Ružomberok