Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
@babareno prosím ozvite sa mi mám pár vecí po dcérke na donosenie
@michaela1986 môžem poprosiť ich adresu do IP?
@najnakup1 ?
myslela som poštovú adresu na tú viacdetnú rodinu, ktorej zomrela mamina..
@michaela1986 myslela som poštovú adresu na tú viacdetnú rodinu, ktorej zomrela mamina..
@michaela1986 pozrela som si starý inzerát 😒 ale ak by to bolo ešte aktuálne, rada nejak pomôžem..
@najnakup1 joooooj to bolo davno ja uz vobec nemam na nich kontakt : (
@maxislonisko pozrite moje inzeráty, mám tam aj balíky oblečenia, predala by som za ozaj symbolickú cenu..
Pekny den maminky,chcela by som Vas poprosit ci by ste my vedeli pomoct s darcekom pre mojich chlapcov 3r a druhy bude mat 7r Velmi by chceli tabulu magneticku co sa da na druhu stranu pisat a druhy by si prosi od jeziska lego .Ak by ste vedeli pomoct velmi by sa potesili .Vopred dakujem
@ektherese8 Dobrý deň, máte tie topánky ešte aktuálne? Ďakujem
@anika666 ano mam vsetky o ktore mate zaujem?
@ektherese8 Dobrý, o veĺkosť 35 sivé čižmy a zelené topánky na druhom obrazku.
Ďakujem
Mile mamicky, rada by som darovala svoje materske mlieko, ktore si odstredujem od septembra. Mam ho namrazene v roznych sklenenych flaskach, cca 6l. Uz niekolko rokov som nebola chora, zijem zdravo. Podla slov pediatricky mam kvalitne mliecko, kedze syncek pribral za 4 mesiace vyse 5 kg. Nechcem ho predat do mliecnej banky a pod. ... . Ak mate zaujem, ozvite sa. Som zo Senca.
Darujem velky balik oblecenia- dievcatko 0-12 mesiacov, zenske topy a nohavice vel.S-M(vhodne aj pre nastrocne), panske oblecenie velkost L.. Vo velmi dobrom stave,niektore drahe znackove,,NZ a blizke okolie doveziem bezplatne..
V baliku su aj topanky
Darujem hračky- funkčné, niektoré ako nové. Nedarí sa mi pridať foto- v prípade záujmu pošlem do mailu. Resp. skúsim dať aj do svojho albumu.
@mahu74 Dabrý deň, mala by som záujem o hračky pre moju malá, mail zdenulik@yahoo.com. dakujem krásne
Dobrý deň. Darujem 4 igelitky pekného moderného zachovalého ženského oblečenia ktoré už nenosím. 1: sukne, nohavice, kraťasy 2: tričká, topy, 3: svetríky, mikiny 4: blúzky.
K dispozícii bude aj detské a pánske pblečenie a inventár do kuchyne poháre, nože, kuchynský robot, misky, tácky, plastové nádoby,
A detské hračky, knihy, časopisy.
Všetko na darovanie pre rodinu v hmotnej núdzi. Ak viete o niekom prosím napíšte mi.
Lokalita: Nitra a okolie, Zvolen, Detva , Lučenec a okolie
K predchádzajúcej správe: ženské oblečenie je veľkosť S ( 34, 36)
Dobry den,maminy. Na fb som zalozila stranku s nazvom Podajme ruku. Ak poznáte nejakú rodinu alebo maminu ktorá potrebuje nejaku materiálnu pomoc. Kontaktujte ma cez spravu na tejto stranke,je tam vela ludi,ktori su ochotni pomoct. Dakujem a pekny vecer

Darujem: flasa Nobi, cumliky na flasu Nuk, tricko bez rukavov vel.42-44, sandalky vel.25,26, vsuvky vel.28-29, tepla vesta vel.L, maskacova mikina vel.L. Za postovne a balne.