Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Kto by daroval pre novorodeniatko(chlapcek) veci suuurne ..sprava :-0
Hladam maminu z okolia ilavy kt.zuzitkuje veci,kt.my uz nepotrebujeme.blyzsie info prosim do IP
Pardon za hrubku
Hľadáme slobodné maminy, ktoré žijú v skromných až nevyhovujúcich podmienkach. V rámci pripravovanej novej televíznej dokumentárnej relácie im kompletne prerobíme ubytovanie, tak aby bolo vhodné pre ne a pre ich deti. Samozrejme na naše náklady. Ide o skutočne pekný projekt s ľudských charakterom.
Máme jedinú podmienku - ubytovanie (byt alebo domček) musí byť v ich vlastníctve alebo vo vlastníctve rodinného príslušníka. Túto podmienku máme preto, aby sa nestalo, že potom ako rodine pomôžeme bude vysťahovaná majiteľom priestorov. Čiže môže ísť aj o mamičky, ktoré bývajú s rodičmi, starými rodičmi alebo súrodencami v ich dome.
Pokiaľ by ste v tomto smere potrebovali pomoc alebo poznáte niekoho kto ju potrebuje tak mi napíšte IP.
Postupujeme po častiach po krajoch, začiname s Bratislavským a Trnavským. Ale kľudne píšte aj z ostatných, priebežne budeme projekt presúvať po celej SR.
Budem veľmi rada ak Vám budeme môcť pomôcť!
Ahojte maminky,
ak by mala niektora zaujem o damske cizmy vel. 40 a kratky sivy kabat na vel. 40/42, rada poslem. Veci su nosene, ale stale slusne. Snad niekomu este posluzia.
Darujem autosedacku (vajicko) a babatkovsky nosic pre maminu v nudzi.
nenajde sa tu socialne slabsia mamicka z malaciek, ktora caka, pripadne sa jej cerstvo narodil chlapcek? mam vecicky na darovanie vel. 56-68 a postupne by som jej mohla posuvat vacsie a vacsie vecicky
Ahojte maminky. Píšem Vám s prosbou o pomoc. Som slob. mamina, hoci chodím do práce máme to tažké, pretože platiť nájom školu ---nám veľa neostáva normálne fungovanie. Som 27 ročná mamina a mám 7 ročného syna. Bola by som Vám veľmi vďačná za nejaké vecičky pre drobca a mňa.... ak sa niekto nájde budem nesmierne vďačná. Skor komunikujem cez správy .. ďakujem ...
Rada by som vas tu oslovila s prosbou o pomoc pre jednu maminku so 4detmi. Byvala v podnajme, no majitel bytu tento predal a ona teraz nema kam ist. Bohuzial bezne ked povie do telefonu ze ma 4 deti, tak ju kazdy zatial odmietol. Ak by ste vedeli o nejakej moznosti... Je schopna zaplatit 300€ mesacne. Klasicke cesty ako ziadost na mesto a pod sme uz absolvovali, no nesplna podmienky, alebo je tak dlha cakacia doba, ze to moze trvat aj rok, co neprichadza do uvahy. Za ochotu velmi pekne dakujem. emoticon
Ak by ste mali niekto zvysne obliecky a plachty na klasicku postel pre soc slabsiu rodinu so 7detmi. ... dakujem
Dalsia prosba ... kedze pracujem so socialne slabymi rodinami, mam adeptov na pomoc strasne vela ☹ Tentoraz mam maminku so 4 detmi, ktora sa musi odstahovat a hoci nasla byvanie, nema ani sporak, ani pracku. Ak by ste niekto vedeli kto by podaroval plynovy sporak na bombu a funkcnu pracku Banska Bystrica, alebo Brezno, budeme vdacni. 😉
Darujem za poštovné nejaké dámske oblečenie. Ak má niekto záujem napíšte mi do IP. Ďakujem 🙂
mám na darovanie zimné čižmy po synovi sú ortopedicky tvarované len pri päte sa trhá taká látka veľkosť 30 ak máte záujem kontaktujte ma
vecicky pre novorodenca- chlapceka, babynosic - poslem zdarma. kontaktujte ma cez IP
ahojte ja hladam veci pre novorodencou a pre predcasne narodene deticky do nemocnie ak niekto ma nepotrebne veci ...... 😉 a je ich ochotny posunut pre dobru vec napiste mi dakujem 🙂
Darujem nenarocnej mamine v nudzi (co si nepotrpi na modu a znacku)veci v.M-L,a detske veci od 0-2rokov,obuv, aj plysakov aj nejake rozpravkove knizky vo velmi dobrom stave za postovne,kontakt cez IP
Ahojte, chcem darovať mamičke v hmotnej núdzi žltú kabelku na leto, je dosť veľká....ostatne ak Vás to zaujíma nájdete ju v mojich inzerátoch, za poštovné ju rada pošlem vážnej záujemkyni. 😉
Ja mám zvyšný Desirett (antikoncepcia), jedno balenie (19 ks), využívala som len dve tbl. Komu pomôže, zašlem za poštovné. Inak vyhodím.
Ahojte. Maminky. Píšem s prosbou o pomoc. Prosím nemáte nejaké pekné veci pre chlapca? veľkosť 140 až 156? Nie sme na tom finančne najlepšie. Som slobodná mamina .. hoci som zamestnaná .. ale z toho platu platiť všetko sa nedá.. bola by som Vám nesmierne vďačná. ďakujem
Maminky zhanam pre znamu hojdacie alebo vibracne kresielko nemate niekto darovat? Najlepsie niekde v okoli presova. Dalujem velmi pekne
Ahojte dievčatá. Prosím Vás. Nemá niektorá z Vás nejaký zachovalý nohavicový kostím? Alebo nejaké šaty po kolená xl? A čierne nohavicechlapčenské veľkosť č.146?? Súrne zháňam.prosím. je to súrne .. budem Vám nesmierne zaviazaná.Ďakujemť

@bashulka isto? Ja mam iba 4r syna