Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Prajem vam krasny vecer,obraciam sa na vas opat s prozbou,ak je to nevhodne adminky vymazte,opat prosim dobrych ludi o darovanie vrchnacikov z PVC flias,sirupov avivaz,liekov dzusov,pre jedno chore dievcatko,ktore potrebuje specialne lehatko ,budeme vdacny za kazdy vrchnacik,odber Handlova,Prievidza,dakujeme
Milé mamičky,ktorá mate v pláne ísť na nákup do Brendonu v Bratislave,alebo poznáte niekoho kto to má v pláne,dajte mi prosím vás vedieť.Kupovala som tam kočík a dali mi za výmenu poukážku v hodnote kočíka.Bohužial nemám v pláne niečo kupovať keďže pre bábatko už mám všetko.Veľmi pekne ďakujem
Dobri den mala bi som zaujem o tie 2 tutrioni a sunar ak je este aktualni
darujem dve fotelky urcite sa este niekomu zidu
Darujem 12 ks Clexane.Ex 2018
Prosim kto daruje alebo lacnejsie preda stacionarny bicykel
darujem za postu konstrukciu na baldachyn
zhanam kočik športovy hračkarsky pre moju dcerku...ked už niekomu zavadzia 🙂
Ahojte, mam kamaratku ktora je v tazkej zivotnej situacii a caka babatko .. potrebovala by najake vecicky .. pre zaciatok.. nejake deky. Prisim Vas zienky s dobrym srdieckom a vecicky uz potrebovat nebudete ci by ste nepomohli tejto maminke. Naozaj Vam bude velmi velmi vdacna
Pekny deň mamicky,mám takú prosbu, môj synček Autista +ADHD ,chodím s ním po vyšetreniach ,je dosť ťažký má cca20kg ,nenašla by a nejaká dobrá duša ktorá by darovala nejaký starší kočík,najlepšie by bolo taký ten golfový čo ma len tie palice.Nevyberám si,vôbec nie,len s tým kočíkom ho vládzem a po schodoch. Mali sme len ,sa roztrhlo ťa guma kde sa dávajú nohy.Žiaľ v poslednej dobe sa toh na nás akoby vrece s nešťastím rozsypalo ,viem,že sú na tom aj horšie, ale predsa ak by sa nieto našiel budeme vďační.Ďakujem.
@stastnamamulka
Dobry den ja hladam detsku tasku do skoly pre dievcatko len neviem kde je ten forum darujem alebo hladam dakujem
@natalkagaziova zdravím,skúste napísať napr.mamičke @reby o pridanie do súkromnej skupiny na darovanie pre sociálne slabších 😉
@stastnamamulka
@natalkagaziova zial mamicku ani nebudeme moct pridat,kedze podmienkou skupiny je registracia na MK minimalne 3 mesiace,nech skusi skupinu Darujem za postovne 🙂 tam su asi take podmienky neni,aspon myslim 😉
@reby dakujem za info😉
Dobrý deň, ak je tu niekto z okolia mesta LUČENEC, mám tam dobrý kontakt na sociálne pracovníčky, čo sa starajú o rodiny v núdzi, veľmi sa tešia každému balíku čo im tam prinesiem. Vedia to pekne prerozdeliť komu čo... tak ak máte záujem môžem posunúť mobil...
Ahojte,hladame mamicku,najlepsie z Ba,ktora by sa nenahnevala a neurazila,keby jej niekto pravidelne daroval oblecenie..mame chlapcenske ciste vyprane oblecenie schovane v skrini,od veku asi tak 2rokov...od ponoziek,slipov,triciek,pancuch,bund,teplakov,kratasov,ciapok..cast sme uz darovali,mame aj topanocky,sandalky..je nam to luto vyhodit,predavat cez inzeraty sa nam to nechce...vsetky veci su ako nove,ziadne derave kusy,zo vsetkeho nas chlapec len vyrastol...pravidelne by sme potom radi tej mamicke tie veci odkladali a vzdy nejako dorucili.nam sa vytvori miesto v skrini a niekomu tie veci este posluzia.pekny den
Dobry den.Chcela by som velmi pekne poprosit ci sa u niekoho najde nejake oblecko,hracky,..pre 14 mes.dievcatko.Dakujem velminpekne
chcem sa opýtať mal by niekto záujem o bavlnky na vyšivanie ? rôzne farby aj perleťové niako by sme sa dohodli 🙂 su nove nepoužite
Ahojte, darujem detské oblečenie pre dievčatá. Sú používané, ale zároveň v zachovalom stave. Komu by sa hodili alebo viete o niekom kontaktujte ma a rada pomôžem. Veľkosť tak od 6 mesiacov do 3 rokov. Pekný deň.

asi to sem nezapadne ale hladam kukuckove hodiny ak niekomu zavadzaju ja mam prene miesto mozu byt aj nefunkcne 🙂