Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
@michaela1986 ahoj este pomahate???? Ja potrebujem pomoc....😢
Ahoj, už nemám, ale ak by som znova nazbierala, dám určite vedieť.
@silviamoravcova dakujem budem rada☺
dobry den ja mam 7rocnu dceru a velmo by som potrebovala veci nanu finacne jej to nevie kupit
AHOJ VOLAM SA INGRID TELVAKOVA BOLA BY SOM RADA KEBY SI MI PSLALA NA DOBIERKU OBLECENIE MAM 3 DETI A1VNUKA SME NA TOM BIENE NA OBLECENIE NEMAM PENIAZE DAKUJEM INGRID TELVAKOVA STUDENSKA 1469/32 snina 06901 TEL0902573801
ahojte, nájde sa tu dobrá dušička ktorá používa kozmetiku NIVEA a poskytla by mi čiarové kódy z jej produktov? (z niektorých výrobkov stačí odlepiť etiketu s čiarovým kódom, pri balzamoch stačí ten plastový vŕšok, pri spejoch prázdna kovová nádoba alebo pri pánskych balzamoch po holení papierová krabička s kódom), ak sa tu niekto taký nájde prosím kontaktujete ma, už teraz vám za to veľmi pekne ďakujem
Kto by podaroval veci pre dve slecny velkost 98 104 110...dakujem krasne velmi by ste mi tym pomohli... a ak niekto potrebuje vecicky pre mensie deticky do velkosti 86 mozem poslat... este raz dakujem za pomoc
Dobry den hladam pomoc potrebovala by som prosim pre syna do skoly mykiny,tricka z dlhim aj skratkym rukavom velkost tak 158az 164 ak by sa nasla dobra dusa ktora by podarovala za postovne budem velmy vdacna
Skusim este raz,snad budem uz uspesnejsia ;/ Ahojte mamicky.Chcem pekne poprosit ci by sa u niekoho nenaslo oblecenie po pripade hracky,topanocky pre dievcetko 16 mesiacikov.Ak by niekomu nieco doma zavadzalo velmi by nas to potesilo.Dakujeme za kazdu odpoved
ahojte mamičky,aj ja by som rada darovala oblečenie pre dievčatko za poštovné od narodenia až do 1 roka.ktoré mamičky máte záujem,kontaktujte ma správou.len pre mamičky v hmotnej núdzi
Ahojte, aj ja by som rada poslala veci mamičke v hmotnej núdzi. Stačí mi symbolická cena. Mám dve dievčatá, jedno je ešte bábatko, tak postupne vyraďujem, už mám vyradené čísla 50, 56 a sčasti aj 62. Ďalšie deti neplánujeme, potrebujeme len vypratávať skrine. Kto potrebuje, ozvite sa. Malinké veci mám veľa ešte aj v Unisex farbách, ale potom už sú vyložene dievčenské. Ak to tu niekto nájde aj neskor, stále to bude platiť, lebo stále bude určite čo na vyradenie a poslanie 🙂
Darujem veci pre chlapca od c. 56-98, letne, zimne, topanky, niektore starsie, niektore novsie, len mamicke v hmotnej nudzi
Darujem 4 ks panskeho noseneho oblecenia, velkosti XL. 2x flis mikina s golierom a zipsom do pol hrude, 1x taka akoze kosela (skor sportova, nie klasicka) tiez zips do polhrude, a obycajna mikina, resp. sa tomu tusim vravi natelnik, bez zipsu.
@usmiatamima1987. Ahoj mala by som zaujem
@ivanusko ahoj bohuzial ich uz nemam, uz som ich dala inej mamine
Ahojte maminky,skusim ešte raz.Mozno sa šťastie usmeje.Tiez som už veľa darovala,pomohla no teraz by som bola veľmi rada a vďačná keby niekto pomohol.Mozno sa ani nik neozve :/ No chcem poprosiť či by sa nenašlo také už teplejšie oblecko na jesen-zimu pre dievčatko.Nosime vel.12-18mes..neviem ako je to číselné,po prípade topánočky veľ.22 ,veľmi by malú potešila aj hracka ak nejaká už doma zavadzia.Dakujeme :*
ahojte, mam balicek oblecenia pre chlapca 98-104, poslem za postovne. Su tam 2 bundicky prechodne, 5ks tricka s dlhym rukavom, potrhane riflicky (take stylovky), pancusky, ponozky, ciapka mcqueen, teplacky, mikina. veci su neposkodene, bez flakov, aspon co som pozrela, mozno niekde trochu zmolky.. jemne. ak ma niekto zaujem a skutocne to potrebuje, poslem. a este topanocky bata kozenne kotnikove sede velkost 27 na zips naboku. a este dve zimne kombinezy z exisportu, zn authority. 86/92 a druha 98/104
Raz sa mi stalo ze som poslala mamicke ktora to tu dalej predavala! tak taku nie!!!!!!! chcem pomoct ktorym treba.. na to sa rychlo pride. 🙂
AHOOJTEEE .) PROSIM VAS DARUJE NIEKTO VLNU? 🙂 DAKUJEEM
Ahojte darujem detsky kocik a autosedackucku po 2detoch..
Ospravedlnujem sa za preklep-autosedacku 🙂
Co presne by si potrebovala vediet?

@pepppe ahoj viem ze je to uz davno,,,ale mas este tie vecicky????