icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

angel22
16. dec 2016

Niekto z BB kto by mal na zvys aj starsie, no zachovale obliecky na postelnu bielizen, pripadne uteraky ci utierky ... pracujem so socialne slabymi rodinami a na sviatky by aj taketo potesilo. Pripadne ak by bola mikrovlnka kto planuje kupit novu ...

christinn
Odpoveď bola odstránená
nikapetrovicova
30. dec 2016

prosím vas nepodaroval by niekto kočiar jednej slobodnej mamičke kt.ma 4deti, jedno ma par tyzdnou, a ona na kočiar nema a lekara ma dost daleko od ´domu a musi maleho nosiť na rukach, teraz je to ešte dobre lebo je celkom lahky ale ked bude mat viac mesiacov bude tahsi bude jej zle chodiť s malým na rukach, a ešte teraz v zime frown – emotikon:( mamicka býva v okoli prešova) prosim pomozte

nikapetrovicova
31. dec 2016

nemá niekto podarovať stan? chceli by sme ist stanovat a nemozme si dovoliť kupit .dakuem

erikaninka
31. dec 2016

dobri den chcela bi som sa spitat kto bi daroval pre moju dcerku oblecenie, viete som natom s peniaskami dost zle ,a nemozem si dovolit jej kupovaz z obcodu vecicky , notak hladam pomoc tu ... ked sa najdu dobri ludia ze mi pomozu ....

erikaninka
31. dec 2016

@ifka17
mam zaujem o vas balik oblecenia , ale osobne bi som to nevizdvihla ak je to aktuane

erikaninka
31. dec 2016

@nyo dobri mate este to oblecenie pre dievcatko

kajawah
4. jan 2017

Ahojte maminky. Nemá prosím niektorá zvyšnú dózu na umelé mliečko? Štýl Sunar alebo Hipp, čo sa dá umyť a je tam miesto na zacvaknutie odmerky. Dajte mi prosím vedieť. Aj kúpim. Ďakujem.
Peťa

erika1811
12. jan 2017

Darujem 2 jedalenske stolicky v dobrom stave.zavadzaju mi😊 uprednostnim toho kto ich naozaj potrebuje

erika1811
12. jan 2017

Zabudla som napisat ze len osobny odber v okoli nitry ak niekomu pomozu budem rada🙂

erikaninka
12. jan 2017

chcela bi som aj pre moju dcerku takties ale ,ked len osobne prebrat

motilik25
16. jan 2017

dobry vecer mile maminky som buduca mamicka a nachadzam sa vo fin.tiesni cakam chlapceka som pn od zaciatku tehu.a priatel ma opustil prisla som o vsetko napriek tomu som sa maleho nevzdala a velmi sa naho tesim a nelutujem to a nikdy nebudem aj ked kazdy den tehotenstva nieje lahky ale som blizsie k nemu..chcem vas,velmi pekne poprosit maminku co by podarovala oblecenie pre chlapceka dakujem za pochopenie a kazdu vecicku...

ingrid1977snina
16. jan 2017

@erika1811 dobry den poslaly by ste na dobierku . zaplatim tel .0940157817

frantisekangelovic
21. jan 2017

Dobrý deň chcel by som vás poprosiť o pomoc s oblečením pre nášho 5 ročného syna Matejka. Matejko je náš najstarší syn okrem neho máme ešte 3ročného Adriana a mesačnú dcérku Helenku. Pred vianocami som prišiel o prácu a zatiaľ sa mi nepodarilo zamestnať. Na silvestra sa nam narodila dcérka Helenka a stím su spojenévýdavky. Matejko nám rýchlo rastie a preto potrebuje často vedšie oblečenie, no keďže sme v situácii kedy nemáme nato aby sme išli ani do Sacondhandu a kúpili mu oblečenie preto píšem sem. Akby sa niekto našiel čo by nám vedel pomôcť s oblečením bol by som veľmi rád. Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem.

alami
21. jan 2017

@frantisekangelovic akú veľkosť to potrebujete? A čo konkrétne? či poteší asi čokoľvek, však? Len tú veľkosť skúste napísať - oblečenia aj topánok. 🙂

alami
22. jan 2017

@frantisekangelovic ďakujem za IP, napíšeme to radšej sem, možno sa nájde viac ľudí, čo vám môže pomôcť. Veľkosť teda 128 a topánky 29/30.

lenkasov
22. jan 2017

@frantisekangelovic niečo by sa našlo aj u nás pošlete mi adresu ? v sprave

papa30
27. jan 2017

@motilik25 dobry den,mate este zaujem? Poslala by som vam nieco. Napiste do IP.

papa30
27. jan 2017

@frantisekangelovic Dobrý den,pre malu niečo nepotrebujete?

frantisekangelovic
27. jan 2017

@papa30 dobrý malé oblečko máme ale také do roka by sa hodilo len neviem či môžem poprosiť

papa30
27. jan 2017

@frantisekangelovic bohužiaľ mam len male. Veľkosť 62 max. Mrzi ma to

frantisekangelovic
27. jan 2017

@papa30 V pohode aj tak vďaka.

motilik25
28. jan 2017

Dobry vecer chcem velmi pekne poprosit neaku mamicku o pomoc .Potrebovala by som oblecenie pre chlapceka novorodenca som slob.mamicka ak sa niekto najde budem vdacna ...dakujem krasne za kazdu pomoc

frantisekangelovic
28. jan 2017

@motilik25 skúste aj v skupine Pomáhame si navzájom v núdzi.

lilus826
30. jan 2017

@frantisekangelovic dobrý deň chcela by som sa opýtať že v prípade že by som niečo našla kam mám to mám doručiť ? ak sa dá napíšte mi adresu a aj sa pozriem my máme v rodine len chalanov a ešte mi prosím napíšte veľkosť oblecenia akú matejko nosí vdaka.

erika1811
13. feb 2017

Darujem tieto vecicky 80/86 pre dievcatka ak ma niekto zaujem napiste mi.vecicky maju fliacky a zmolky no na dvor piesok ci zahradu urcite postacia nieje to nic hrozne.erika

erikaninka
14. feb 2017

@erika1811 dobri darovali bi ste mojej dcerje

erika1811
14. feb 2017

Dobry den bohuzial uz su darovane.mrzi ma to

arwen88
15. feb 2017

Dobry den,darujem mamicke v nudzi vecicky pre dievcatko,nie je toho vela,ale aspon daco,velkosti od 62,vhodne pre dievcatko,ktore sa narodi na jar...plus darujem vanicku..Trnava a okolie

mazula
16. feb 2017

Baby,surne zhanam knizku Belasy zvoncek od Jany Humenikovej,aj citanu,nemusi byt nova,velka vdaka