Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
prosím vas nepodaroval by niekto kočiar jednej slobodnej mamičke kt.ma 4deti, jedno ma par tyzdnou, a ona na kočiar nema a lekara ma dost daleko od ´domu a musi maleho nosiť na rukach, teraz je to ešte dobre lebo je celkom lahky ale ked bude mat viac mesiacov bude tahsi bude jej zle chodiť s malým na rukach, a ešte teraz v zime frown – emotikon:( mamicka býva v okoli prešova) prosim pomozte
nemá niekto podarovať stan? chceli by sme ist stanovat a nemozme si dovoliť kupit .dakuem
dobri den chcela bi som sa spitat kto bi daroval pre moju dcerku oblecenie, viete som natom s peniaskami dost zle ,a nemozem si dovolit jej kupovaz z obcodu vecicky , notak hladam pomoc tu ... ked sa najdu dobri ludia ze mi pomozu ....
@ifka17
mam zaujem o vas balik oblecenia , ale osobne bi som to nevizdvihla ak je to aktuane
@nyo dobri mate este to oblecenie pre dievcatko
Ahojte maminky. Nemá prosím niektorá zvyšnú dózu na umelé mliečko? Štýl Sunar alebo Hipp, čo sa dá umyť a je tam miesto na zacvaknutie odmerky. Dajte mi prosím vedieť. Aj kúpim. Ďakujem.
Peťa
Zabudla som napisat ze len osobny odber v okoli nitry ak niekomu pomozu budem rada🙂
chcela bi som aj pre moju dcerku takties ale ,ked len osobne prebrat
dobry vecer mile maminky som buduca mamicka a nachadzam sa vo fin.tiesni cakam chlapceka som pn od zaciatku tehu.a priatel ma opustil prisla som o vsetko napriek tomu som sa maleho nevzdala a velmi sa naho tesim a nelutujem to a nikdy nebudem aj ked kazdy den tehotenstva nieje lahky ale som blizsie k nemu..chcem vas,velmi pekne poprosit maminku co by podarovala oblecenie pre chlapceka dakujem za pochopenie a kazdu vecicku...
@erika1811 dobry den poslaly by ste na dobierku . zaplatim tel .0940157817
Dobrý deň chcel by som vás poprosiť o pomoc s oblečením pre nášho 5 ročného syna Matejka. Matejko je náš najstarší syn okrem neho máme ešte 3ročného Adriana a mesačnú dcérku Helenku. Pred vianocami som prišiel o prácu a zatiaľ sa mi nepodarilo zamestnať. Na silvestra sa nam narodila dcérka Helenka a stím su spojenévýdavky. Matejko nám rýchlo rastie a preto potrebuje často vedšie oblečenie, no keďže sme v situácii kedy nemáme nato aby sme išli ani do Sacondhandu a kúpili mu oblečenie preto píšem sem. Akby sa niekto našiel čo by nám vedel pomôcť s oblečením bol by som veľmi rád. Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem.
@frantisekangelovic akú veľkosť to potrebujete? A čo konkrétne? či poteší asi čokoľvek, však? Len tú veľkosť skúste napísať - oblečenia aj topánok. 🙂
@frantisekangelovic ďakujem za IP, napíšeme to radšej sem, možno sa nájde viac ľudí, čo vám môže pomôcť. Veľkosť teda 128 a topánky 29/30.
@frantisekangelovic niečo by sa našlo aj u nás pošlete mi adresu ? v sprave
@frantisekangelovic Dobrý den,pre malu niečo nepotrebujete?
@papa30 dobrý malé oblečko máme ale také do roka by sa hodilo len neviem či môžem poprosiť
@frantisekangelovic bohužiaľ mam len male. Veľkosť 62 max. Mrzi ma to
@papa30 V pohode aj tak vďaka.
Dobry vecer chcem velmi pekne poprosit neaku mamicku o pomoc .Potrebovala by som oblecenie pre chlapceka novorodenca som slob.mamicka ak sa niekto najde budem vdacna ...dakujem krasne za kazdu pomoc
@motilik25 skúste aj v skupine Pomáhame si navzájom v núdzi.
@frantisekangelovic dobrý deň chcela by som sa opýtať že v prípade že by som niečo našla kam mám to mám doručiť ? ak sa dá napíšte mi adresu a aj sa pozriem my máme v rodine len chalanov a ešte mi prosím napíšte veľkosť oblecenia akú matejko nosí vdaka.
@erika1811 dobri darovali bi ste mojej dcerje
Dobry den bohuzial uz su darovane.mrzi ma to
Dobry den,darujem mamicke v nudzi vecicky pre dievcatko,nie je toho vela,ale aspon daco,velkosti od 62,vhodne pre dievcatko,ktore sa narodi na jar...plus darujem vanicku..Trnava a okolie

Niekto z BB kto by mal na zvys aj starsie, no zachovale obliecky na postelnu bielizen, pripadne uteraky ci utierky ... pracujem so socialne slabymi rodinami a na sviatky by aj taketo potesilo. Pripadne ak by bola mikrovlnka kto planuje kupit novu ...