Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
@dominidi mala by som záujem o tu kozmetiku. Je to este aktuálne.?
idem k vam s prosbickou moje hobby je zbieranie receptikov so sladkou tematikou( kolace,torty,..) nemasli by sa nejake knihy,kalendare,casopisy,vystrizky alebo zosity co pisali mamicky ci babky....dakujem pekne
Ahojte darujem balík oblečenia vo veľkosti od 4 do 8 rokov, taká zmeska, veci sú nosené, ale verím že ešte poslúžia. Chcem pomôcť, tomu kto to naozaj potrebuje, poštovné ide na moje náklady. 🙂 Pre dievča...
Darujem detskú vaničku za odvoz. Senec
Mile maminy ja by som sa chcela spytat, ci nema niekto darovat prazdne plechovice od fr. Mlieka alebo nutrilonu popripade len tie umele vrchnaky vdaka.
Dobry den,prosim o radu,chcem si kupit prvy depilacny strojcek ,ale na trhu je ich tolko ze si neviem vybrat. Ak mozte prosim poradte mi. Za vase odpovede a rady dakujem. Katka
ahojte modre koniky. vlani som na fb rozbehla so syncekom projekt obdaruj druhych. veelmi uspesny. urobili sme zbierku a potom rozviezli po slabsich rodinacvh. tak vas chcem poprosit ak viete dajako prispiet,cim kolvek,oblecenie,hracky,jedlo....a viete mi dorucit,pripadne ste z okoliua dca...budem moc vdacna
Maminy, idem s prosbou, chcela by som pomôcť jednej mamičky, ktorej sa teraz v novembri narodila dvojičky, dlho očakávané malé kúštiky sú predčasniatka 33 týždňa, bohužiaľ osud zariadil že jedno je s vážnymi diagnózami na pokraji života....ak prežije, bude to kríž. Nie sú na tom finančne najlepšie, čokoľvek sa dá darovať od plienočiek, hygienických, oblečka, hračiek, ost.výbavičky, čo by ste už nepotrebovali, verím, že ich potešia v dňoch ťažkých,... prosím vás, skúste pomôcť
Prosim vas pomozte mi niekto :/ nikto ma nechape uz neviem ako dalej
@anicka1995 a ako potrebujete pomôcť ?
@anicka1995 ahoj ako potrebujete pomoct ak budem vediet rada vam pomozem
@eternity72 odkiaľ ste?
Topoľčany ,oni pri Nr,aké chodia pravidelne smer ba to
@eternity72 to je trochu daleko, nech sa na fb prihlási do skupiny darujem, vymením Šamorín, niektorý sú ochotný aj za poštovné poslať
Či Vám poviem,internet nemajú ..o.i.je to pre nich prekvapko,ani netušia,že niečo ocharitujem
@eternity72 tak sa tam vy prihláste, darujen, vymením za odvoz Šamorín a okolie
@lenkasov prosim vas nejake oblecenie premna nemozem si to dovolit,, nepoberám nic :(blizsie napisem doo spravy dakujem za ochotu som rada ze taky ludia existuju
Ahojte maminky.Nenaslo by sa prosím u niekoho dámske oblečenie vo veľkosti M a niečo pre 20 mesačné dievčatko.Oblecko,hracky,plienky,kozmetika
Žiaľ mali sme poslední rok smolu a veľmi si nemôžme dovoliť.Dakujem pekné a želám krásne svistky
mate, alebo viete o niekom, kto by daroval funkcnu mikrovlnku socialne slabsej rodine? Vopred velmi pekne dakujem.
Dievčatá, má niektorá knihu Borelióza - od: Stephen Harrod Buhner? prosím!!! vďaka
Ahojte mam bundy co nenosim, kozena cierna, kozusok, vesta, cierny balonak. Vsetko vo velmi dobrom stave. Velkost M a S. Darujem, najlepsie niekomu z Trencina, pripadne poslem za postovne. Ahoj

@amsi do koľko rokov je kočík určený, zháňame športový pre väčšie dieťatko