Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Prosim vaa niekto podaruje L..XL?
Ahojte mamičky.Idem vás pekne poprosiť či by sa u niekoho nenašlo.oblecko pre dievčatko na 2 rocky,po prípade hračka,kozmetika alebo maskrtka,budem veľmi vďačná za čokoľvek.Dakujem
Vedela by som darovat oblecenie velkost S/M. Kontaktovat prosim cez IP
@kvetulienka253 prosim vas mam zaujem
Ahojte, ostali mi nejake dievčenské vecičky (body, overaly na spanie....) vo velkosti 62 a 68, rada podarujem nejakej mamičke, ktorej to pomože. V prípade záujmu píšte do IP a naozaj iba tie ktoré to potrebujú a ktorým to pomôže.pekný deň.
dobri mala bi som zaujem, pomohlo bi nam to
@kvetulienka253 jje to aktuálne chcela by sm pre dcerku oblečenie
@tajalanka dobri mala bi som zaujem
Dobry den, darujem nejake veci pre babatko, dievca, chlapec do 6mes.Napiste do IP.
Dobrý večer všetkým v skupine chcel bi som sa spítať či mi viete pomôcť . Chcel bi som pomôcť synčekovi , ktorý sa volá Tomáško Londák z Brezovej pod Bradlom Kde bi som mal dať žiadosť , prípadne jeho príbeh uverejniť v v Modrý koník .Ďakujem
Ahojte...mam par vrchnacikov z pet flias...rada by som ich darovala niekomu komu by pomohli...ak viete o niekom kto ich potrebuje...napiste mi dakujem Sasa
Ak by ste vedeli o niekom, kto ma funkcnu pracku a vedel by podarovat za odvoz ... hladame do utulku pre maminky s detmi.
A este sa chcem opytat ci nemate, pripadne neviete zohnat UM babylove pre jednu maminku v nudzi, co zije v krizovom centre. Dakujem
#zhanam prosím vás kto by podaroval mojej dcérke nejaké oblečenie veľkosť M alebo nejakú obuv (balerinky ,topánky) veľkosť 38.
Ďakujem Pekne
@alexandrabarciova Dobrý deň poznáte Sabinku Fajnorovu so Starej Turej tá zbiera vrchnáky z fliaš .
Nepoznam...ak mate adresu poslite mi prosim
Dobrý den, prosím o podarovanie krátkej blond parochne, môže byť aj melírovaná, prípadne vo farbe zlatá medová, či medená, pre onkologickú pacientku, ktorá je na invalidnom dôchodku a poberá len 170,40 euro. Zdravotnú dokumentáciu a výšku ivalidného dôchodku môžem ihned predložiť na vyžiadanie. Prosím len o seriozne ponuky. Dakujem Vám vopred za podarovanú parochnu, ktorú veľmi a súrne potrebujem, nakoľko parochne sú veľmi drahé. IG
Dobrý deň chcem veľmi pekne poprosiť či náhodou niekto neide meniť práčku alebo nepozná niekoho kto by vedel predať práčku za nie veľké peniaze. Naša doslúžila po 3 rokoch a oprava by stála 136€ čo je nad moje sily. Na novú nemáme ani na splátky mi neschválili a pri troch deťoch a dvoch dospelích je toho prádla veľa. Naozaj nechcem nikoho využiť ani zneužiť.
dobrý deň. chcela by som poprosit o pomoc. sestra ma rocneho synčeka a je v zlej situácii .. nemal by niekto podarovať pre jej synčeka niejake oblečenie ?
@frantisekangelovic odkial ste?
@mirage Z Raslavice to je pri bardejove
Prosim vas napiste mi niekto potrebujem pomoc :/
@anicka1995 akú pomoc by ste potrebovali?
nejake oblecenie ..drogeria :/
@anicka1995 musíte napísať konkrétnejšie. Oblečenie pre koho, pre seba? pre dieťa? veľkosť aká? Isto sa nájde niekto, kto vám rád pomôže, len musíme vedieť s čím presne🙂
@alami Dakujem nadherne za zaujem ze mate take srdiecko. a ochotu pomahat ludom v nudzi ide omna mam 21 rokov nosim l..xl 42 nepoberam nic a niesom ani pri rodicov.. nemam na nic.. bola by som rada za hociaku vec hoci oblecenie na kazdy den po doma potrebujem toho dosiahnut mnoho aby som sa postavila na vlastne novy a urobila kroky dakujem
Darujem za postovne 2 balicky oblecenia pre 2 babatka dievcatka a 1balicek pre chlapceka ca do 4-6mes. 1 balicek ma ca 3kg, kazdy obsahuje ca 5dupaciek, 1teplejsi overalik, 3 bodiky, 3nohavicky,3dlhe tricka, 5kosielok do porodnice,ciapocky, rukavicky,1zavinovacku aj s oblieckou,1 sadu obliecok na vankus a paplonik do detskej postielky. Veci su nosene, niektore s fliackami, nevhodne pre zeny s vyssimi narokmi.Napiste do IP.
dobrýý chcela by som poprosiť o pomoc pre sestrinho synčeka. sestra ma 4 deti je s nimi sama , najmänšie ma 1 rok ,chcela by som vas pekne poprosiť nemal by jej niekto darovať veci pre toho ročného synčeka? nema peniaze na nove
@anicka1995 L - XL dámske bude u mňa problém, ale skúsim zajtra popozerať, niečo v tom Lku sa možno nájde 🙂

Ahojte 😀 zháňam leporela ktoré sa už nedajú v obchodoch zohnať. Som optimista...Takže pokojne postačí text. Bolo ich tuším 7. O kačičke z dvorceka, o ježkovi, o kuriatku, o mačiatku, o psíckovi, o snehuliakovi a ešte jedna. Prve tri mám. Ak si ich niekto pamätá prosím napíšte mi ich. 😉