icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

nikapetrovicova
10. mar 2017

Chcela by som vás pekne poprosiť nemá niekto darovať niejaké oblečenie pre dcérku (velkosť m) alebo obuv (veľkosť 37) alebo niejakú kabelku .. dcérka má 15 rokov a nemôžem si dovoliť jej kupovať nové veci keĎže mám ešte dvoch synoch ktorý su epileptici a veľa penazi ide im na lieky. Budem vďačná za každú pomoc . ďakujem

anicka1995
10. mar 2017

@alami Dakujem ale ja som takej postavy ze kludne aj M a nosene bude kludne dobre

anicka1995
11. mar 2017

@alami Dakujém krasne 🙂 aj nosene Mko mi bude 🙂

svetlusb
13. mar 2017

Prosím vás nemá niekto na podarovanie DVD rozprávky pre detičky, ktoré dakedy bývali v časopisoch ako je Nový čas a podobne, napríklad taká Kravička Connie, Noddy, Autobusy v jednom kole, Bob a Bobek a tak ďalej? ☹

lulu1321
16. mar 2017

Darujem gél Vira Soothe a mliečko Tanno-Hermal na kiahne. Len osobný odber BB. Moja dcéra ich už nepotrebuje a možno to niekomu pomôže (veď cena je spolu cca 15 EUR). Kúpené a používané vo FEBR. 2017.

kapurka270
22. mar 2017

@timusi dobry vecer,toho levika s vreckom a babiku este mate prosim?dakujem za odpoved.

adulina
22. mar 2017

darujem vsetky veci na foto,(tanieriky,poharik,flaska,kusatka,sietka na cuckanie,dudlik...) su malo pouzivane, a dudlik je nepouzivany, novy, odlozeny v tej krabicke. a este aj tie sietky na cuckanie su nepozite-v krabicke, kto ma zaujem piste spravu

mamina2388
24. mar 2017

ahojte mamicky, uz sa aj hambim, no zial musim poziadat o pomoc opet ..
Chcela by som velmi pekne poprosit o pomoc s oblecenim c. 86-92 nieco, cokolvek k tomuto rocnemu obdobiu, pre chlapceka, a pre dcerku iba siltovku . .plienocky c4, a pokial by to slo potraviny, ...dakujem velmi pekne za pripadnu pomoc. <3

maria1678
24. mar 2017

@majuss125 Nejaké hračky, či kozmetika by sa našli, dajte mi adresu, popozerám a pošlem, ale najskôr na budúci týždeň.

maria1678
24. mar 2017

@mamina2388 napíšte mi do pošty adresu

sante11
27. mar 2017

@nikapetrovicova Poslite mi adresu, pre dceru by som mala dake saty, sukne 38, ked sa k tomu dostanem, nafotim Vam to, odvazim, dam vediet postovne.

svetlusb
27. mar 2017

Ahojte, prosím vás nemá niekto na podarovanie nejakú detskú kozmetiku a detské dvd s rozprávkami?..ďakujeme🤕

angel22
28. mar 2017

Nema niekto na podarovanie hlboky kocik pre socialne slabu maminku? Termin porodu ma v juni 2017. Netreba ziadny zazrak, len aby bol funkcny a v dobrom stave. Velmi pekne dakujem.

najwa
30. mar 2017

Dobrý deň, robím jarnú revíziu oblečenia, topánok, hračiek a rozhodla som všetko nepotrebné darovať rodine v nudzi. Ide o oblečenie pre dievčatká - 0 rokov až 4 roky - topánky, hračky, je toho naozaj dosť. Okrem toho aj dámske oblečenie /kvalitné, niektoré aj značkové/ veľkosť S, niekedy M.
Dcérky boli narodené v zimnom období, takže novorodenecké oblečenie je teplé. Budem veľmi rada, ak sa mi ozve nejaká mamina, ktorej to naozaj pomôže. Prosím, žiadne podvody. Pekný deň prajem!

alami
30. mar 2017

@najwa pani @nikapetrovicova by potrebovala veľkosť S - M pre dcérku 15 ročnú. Tak ak jej môžete pomôcť 🙂 ak sa takto môžem prihovoriť. Má príspevok vyššie.

blacki
31. mar 2017

@svetlusb dobrý deň, máte už nejaké tie dvd?

veronikaaa444
6. apr 2017

Ahojte, darujem ak by ste mala niektora zaujem 19ovu testov.BA petrzalka.pekny den

veronikaaa444
7. apr 2017

@veronikaaa444 darovane

erikaninka
7. apr 2017

@najwa dobri naslo bi sa nieco pre 2 rocne dievcatko

maria112
7. apr 2017

@angel22 mám .v Dubnica nad Váhom

annkajanik22
10. apr 2017

Ahojte žienky ... 🙂 Neviem ako začať :ˇ/ Prišla som domov ku mame na navštevu a moj Brat sa ma spytal ci chcem ist snim odniest veci..saty.. jednej pani Brat a mama pracuju v skole a tam sa spoznaly z jednou maminou ktora ma 3 krasne dcery 10..14 a 17 rocne tak som samozrejme sla lebo rada snimi chodim a spoznavam ludi ktorym by som chcela pomoct .. prisla som tam a dojalo ma to velmi ked som videla ako sa tie dievcatka tesia.,, ich mama , babka sa rozplakala a pobozkala mi ruku ostala som ako zamrznuta ako si to velmi cenia , tej maminy manzel minuly mesiac zomrel na rakovinu su same z babkou ona sa onich stara jej mame zastavily peniaze na deti nevedia s akeho dovodu nic nepobera strasne mi je toho luto dufam ze sa nam podari jej pomoct co najviac 🙂 a Velmi som sa s vami chcela oto podelit a poprosit vas z celeeho srdiecka ak možete prosim vas poslite nieco tym dievcatkam aby sa potesily nejake tricko alebo nejaku drogeriu nieco co sa tyka jedla ,alebo nejake pomocky do skoly ,ja neviem to uz uznate vy za hodne ale verte ze sa velmi potesia aj drobnosti 🙏 VIEM ZE JE TU VELA DOBRYCH LUDI ♥ Kto pomoze poslem mu fotky ako sa stoho tesia ♥

blacki
10. apr 2017

@annkajanik22 dobrý deň, rada by som niečo poslala, ale mám len po mne nejakých pár vecí, možno tak pre tú najstaršiu jedine. Viete mi zistiť veľkosť? Ja mám tie veci tak XS/S.

annkajanik22
10. apr 2017

@blacki jeej je to pekne od vas ze chcete pomoct no ie mladske su aj xs ,, s a staria je m,l

blacki
11. apr 2017

@annkajanik22 aha, tak to je škoda, teraz neviem, lebo to sú naozaj také veci pre staršiu, už pomaly aj dospelú, aj večerné/koktejlové šatky tam mám také dvoje. To pre 10 a 14ročné asi nie.

amsi
11. apr 2017

Ahojte,nie je tu niekto z TT alebo v okoli?Darujem kocik,karicku a vajicko v jednom po 2detoch..

annkajanik22
12. apr 2017

@blacki ich mamina je velmi velmi stihla a ma mozno 35 rokov

m.ivana
13. apr 2017

Dobrý deň,chcela by som ponúknuť vecičky pre dievčatko na 1-2roky(v.86,92)-tričká s dlhým aj krátkym rukávom,body,pyžamá,nohavice,mikiny,svetrík,obuv(21,22),ponožky.Všetko sú veci nosené,nepoškodené(možno zopár mini fliačkov na body),najlepšie na doma,do záhrady,na dvor.Možný je osobný odber v Seredi, prípadne pošlemaj za poštovné (balík na dobierku, cena podľa váhy(zatiaľ je to už cez 5 kg -treba počítať cca 4-5eur).Kontaktujte ma do správy prosím.

m.ivana
13. apr 2017

Ponúkané oblečenie pre dievčatko na fotke je už rezervované, @erikaninka vecičky vám posielam, info dám do správy.

stevka111
18. apr 2017

Dobrý večer..Viem asi to tu nepatrí,ale a manželom sme sa dostali do zlej situácii...Máme ročného synčeka a nemám mu na základné veci.Manžela vyhodili z práce a k tomu ešte máme pôžičku.

stevka111
18. apr 2017

Ma niekto na podarovanie oblečenie,plienky pre ročného syna...s manželom sme sa dostali do veľmi ťažkej situácii...ďakujem veľmi pekne tým ktorý mi pomôžu