icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

stevka111
19. apr 2017

Žiadam o pomoc dobrých ľudí,nemáte doparovať oblečenie,plienky,hračky pre ročného chlapčeka.Sme v zlej situácii:(Ďakujem kto pomôže

stevka111
22. apr 2017

Dobrý večer píšem ešte raz a dúfam že sa nájde niekto dobrý a pomôže,dostala som sa do zlej situácii s manželom máme pôžičku,stratil prácu a máme ročného syna.Nepodaroval by niekto plienočky,oblečenie?Ďakujem

zuzanellla
12. máj 2017

Dobrý deň , rada darujem oblečenie pre dievčatá vo veľkosti S/M ... Najlepšie okolie Prešov, Košice...Rada by som im to zaniesla osobne 🙂 Ak niekoho poznáte prosím kontaktujte ma

sono2
18. máj 2017

Darujem kvalitné Pavlíkove remence, vyrobené v Rakúsku.

angel22
31. máj 2017

najde sa niekto, alebo viete o niekom, kto by podaroval hlboky kocik pre maminku zo socialne slabeho prostredia? Termin porodu ma zaciatkom jula.

svetlusb
7. jún 2017

Prosím vás nemá niekto na podarovanie vecičky pre chlapčeka veľkosť 92-98? Ďakujeme

ckatka
1. júl 2017

ahojte, nahodou nemali by ste na podarovanie cokolvek (oblecenie, vybavu, topanocky) pre chlapca 7-8 mesacneho? (veci na 7-8m letne, trosku vacsie veci 9m-rok jesenne/zimne) Jedna sa o chlapceka v pestunskej starostlivosti. Okolie BA, PK primarne, ak postou, tak uhradime postovne. Dakujem.

majuss125
1. júl 2017

Dobrý deň...obraciam sa na vás s prosbou...nenašlo by sa u niekoho prosím dievčenské oblečenie,topánočky,hračky na 2,5-3 roky? Po prípade dámske M-L? Veľmi by nám to pomohlo ďakujem idem vdacna

anitac
4. júl 2017

Posuniem za poštovné po mojej dcére tenisky lotto-vyčistené č.35***šlapky žabky(vpredu je jedna cca 3cm šuchnutá) č.36 a červené plátené tenisky(nečistila som ich) č.37.Najradšej všetko spolu.

anitac
5. júl 2017

Môj príspevok už nieje aktuálny.Obuv už má majiteľku.

vicus2409
6. júl 2017

Dobry den vsetkym.
Chcela by som sa pripojit sem s informaciou o darovani oblecenia. Mam toho vela a rada by som sa toho zbavila. Jedna sa o damske oblecenie,prevazne letne,t.j.tricka leginy..velkosti XS a S.
Su neposkodene,ciste a oprane. N3jde mi o cenu za ne.,ale aspon by som niekomu spravila radost kto potrebuje alebo je v núdzi. Ja to v rodine nemam komu posunut. A vyhadzovat k smetiaku ich nechcem. Tomu je zas skoda. Su to absolutne zachovale veci.
Dakujem zatial. Informovat ma mozte tu na MK v RP

komentatorka
17. júl 2017

Niekto kto daruje kartonove krabice na stahovanie? Dakujem

adulikka
19. júl 2017

@komentatorka treba si ist po obchodoch pozhanat. V drogerii mi minule velke ponukli. Aj v jednote.

veronikaaa444
21. júl 2017

Ahojte,

Ak by ste nahodou mali niekto zaujem,darujem volant na PC,je mi to luto vyhodit 😊
Pekny den

dahanka
21. júl 2017

@veronikaaa444 Dobrý deň, ja by som poprosila. Ďakujem.

veronikaaa444
21. júl 2017

@veronikaaa444 zabudla som doplnit...som z petrzalky.

blacki
21. júl 2017

dobrý deň, darujem za poštovné veci pre slečnu s veľkosťou XS/S. Sú nosené, ale veľmi málo, je mi to ľúto vyhodiť. 1xsveter, 1x tunika bez ramienok (možno nosiť aj ako šaty) a 2x koktejlové šatky, ktoré šila krajčírka.

didia
2. aug 2017

Darujem na donosenie boticky a papucky c. 23 a 24

vikinkas
11. aug 2017

Darujem maciatka kto ma zaujem ozvyte sa. Dakujem

gombickaaa
12. aug 2017

Ahoj darujem horský bicykel staršieho typu. Po estetickej stránke nič moc, ale na rýchly presun po meste stále fajn. Osobný odber Nitra a okolie.

gombickaaa
12. aug 2017

Darujem PC bez monitora. Hardware a software stále dobrý, na prácu na internete a bežné úkony bez problémov. Osobný odber Nitra a okolie.

svetlusb
15. aug 2017

Prosím nemá niekto na podarovanie výživky zeleninové/ovocné a kašičky pre bábätká?? Budem vďačná, ďakujem

stevka111
17. aug 2017

Cítim sa dosť trápne,že musím takto prosím,ale nemá nejaká mamina na podarovanie oblečenie pre ročného syna,sme v zlej životnej situácii,veci môžu byť aj s dierkami,veľmi pekne ďakujem za každú pomoc

nanka24
20. aug 2017

Darujem tehotenské rifle, 2ks tehotenské tričká,2ks tričko na dojčenie ,2ks podprsenky na dojčenie. Všetko veľkosť 42/44.

majuss125
21. aug 2017

Ahojte mamičky.Idem s veľkou prosbou či by sa u niekoho nenašlo prechodné oblečenie pre dievčatko 2 ročne.Po prípade topánočky 23-24,kozmetiku,či nejakú hračku.Pomoze a budem nesmierne vďačná za čo kolvek.Dakujem a pekný dnik

20tanicka20t
23. aug 2017

Darujem oblecko pre chlapca aj dievča rôzne veci od narodenia až po 116.. sú to nosené veci...sú tam aj fliaciky...dierky...ale na doma sú ešte dobre...

ada311
23. aug 2017

@stevka111 aku velkost idem robit poriadky tak by som vam poslala

najwa
23. aug 2017

Dobry den, darujem oblecenie damske XS az S, miestami M 🙂, oblecenie pre dievcatko (mix sezonneho oblecenia od 0 do 4 rokov), potom aj taniere, pohare, hracky, knihy, z kazdeho rozku trosku. Prerabame byt a tak prekopavam nepouzivane veci, ktore by sa hodili NAOZAJ rodine v nudzi. Piste RP. Dakujem. Martina

eligabi
24. aug 2017

@stevka111 pekny den pani stevka a nenaslo by eza nieco pre moju dcerku,velkost oblecenia ma 110 a nejake hracky by som chcela poprosit 26 bude mat narodeniny dakujem aj za precitanie🙂

januska20
24. aug 2017

@stevka111 prosím napíšte aké veľkosti potrebujete.. aj ja mám ročného chlapca,ale niečo sa nájde