Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Dobrý večer píšem ešte raz a dúfam že sa nájde niekto dobrý a pomôže,dostala som sa do zlej situácii s manželom máme pôžičku,stratil prácu a máme ročného syna.Nepodaroval by niekto plienočky,oblečenie?Ďakujem
Dobrý deň , rada darujem oblečenie pre dievčatá vo veľkosti S/M ... Najlepšie okolie Prešov, Košice...Rada by som im to zaniesla osobne 🙂 Ak niekoho poznáte prosím kontaktujte ma
Darujem kvalitné Pavlíkove remence, vyrobené v Rakúsku.
najde sa niekto, alebo viete o niekom, kto by podaroval hlboky kocik pre maminku zo socialne slabeho prostredia? Termin porodu ma zaciatkom jula.
Prosím vás nemá niekto na podarovanie vecičky pre chlapčeka veľkosť 92-98? Ďakujeme
ahojte, nahodou nemali by ste na podarovanie cokolvek (oblecenie, vybavu, topanocky) pre chlapca 7-8 mesacneho? (veci na 7-8m letne, trosku vacsie veci 9m-rok jesenne/zimne) Jedna sa o chlapceka v pestunskej starostlivosti. Okolie BA, PK primarne, ak postou, tak uhradime postovne. Dakujem.
Dobrý deň...obraciam sa na vás s prosbou...nenašlo by sa u niekoho prosím dievčenské oblečenie,topánočky,hračky na 2,5-3 roky? Po prípade dámske M-L? Veľmi by nám to pomohlo ďakujem idem vdacna
Môj príspevok už nieje aktuálny.Obuv už má majiteľku.
Dobry den vsetkym.
Chcela by som sa pripojit sem s informaciou o darovani oblecenia. Mam toho vela a rada by som sa toho zbavila. Jedna sa o damske oblecenie,prevazne letne,t.j.tricka leginy..velkosti XS a S.
Su neposkodene,ciste a oprane. N3jde mi o cenu za ne.,ale aspon by som niekomu spravila radost kto potrebuje alebo je v núdzi. Ja to v rodine nemam komu posunut. A vyhadzovat k smetiaku ich nechcem. Tomu je zas skoda. Su to absolutne zachovale veci.
Dakujem zatial. Informovat ma mozte tu na MK v RP
Niekto kto daruje kartonove krabice na stahovanie? Dakujem
@komentatorka treba si ist po obchodoch pozhanat. V drogerii mi minule velke ponukli. Aj v jednote.
@veronikaaa444 Dobrý deň, ja by som poprosila. Ďakujem.
@veronikaaa444 zabudla som doplnit...som z petrzalky.
Darujem maciatka kto ma zaujem ozvyte sa. Dakujem
Ahoj darujem horský bicykel staršieho typu. Po estetickej stránke nič moc, ale na rýchly presun po meste stále fajn. Osobný odber Nitra a okolie.
Darujem PC bez monitora. Hardware a software stále dobrý, na prácu na internete a bežné úkony bez problémov. Osobný odber Nitra a okolie.
Prosím nemá niekto na podarovanie výživky zeleninové/ovocné a kašičky pre bábätká?? Budem vďačná, ďakujem
Cítim sa dosť trápne,že musím takto prosím,ale nemá nejaká mamina na podarovanie oblečenie pre ročného syna,sme v zlej životnej situácii,veci môžu byť aj s dierkami,veľmi pekne ďakujem za každú pomoc
Darujem tehotenské rifle, 2ks tehotenské tričká,2ks tričko na dojčenie ,2ks podprsenky na dojčenie. Všetko veľkosť 42/44.
Ahojte mamičky.Idem s veľkou prosbou či by sa u niekoho nenašlo prechodné oblečenie pre dievčatko 2 ročne.Po prípade topánočky 23-24,kozmetiku,či nejakú hračku.Pomoze a budem nesmierne vďačná za čo kolvek.Dakujem a pekný dnik
Darujem oblecko pre chlapca aj dievča rôzne veci od narodenia až po 116.. sú to nosené veci...sú tam aj fliaciky...dierky...ale na doma sú ešte dobre...
Dobry den, darujem oblecenie damske XS az S, miestami M 🙂, oblecenie pre dievcatko (mix sezonneho oblecenia od 0 do 4 rokov), potom aj taniere, pohare, hracky, knihy, z kazdeho rozku trosku. Prerabame byt a tak prekopavam nepouzivane veci, ktore by sa hodili NAOZAJ rodine v nudzi. Piste RP. Dakujem. Martina

Žiadam o pomoc dobrých ľudí,nemáte doparovať oblečenie,plienky,hračky pre ročného chlapčeka.Sme v zlej situácii:(Ďakujem kto pomôže