Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Ahojte kocky
Darujem vecicky pre 1 2 rocne dievcatko za postovne
mám balík oblečenia pre chlapca (asi tak do 6m) neviete o niekom kto by potreboval?
@21zabka21 odporucam stranku na FB 😉 https://www.facebook.com/#!/groups/308636462581...
skupina ma uz vyse 1000clenov,zakladatelkou je konikova Miska 😀 michaela1986 😉
žienky potrebujem detský stan, prosím...som ochotná aj odkúpit
ahojte babulky,aj mne by ste pomohli vecičkami... ☹ ☹ ☹
@nyo Zhou ja mam rocnu dcerku à velmi by my pomohli vecicky
@31majka12 ahoj ak mas este nejake hracky moje deti by boli vdacne
@mamanamaterskej ahoj uz mame len tie s ktorymi sa maly hra...ostatne som uz poslala jednej maminke pred vianocami
maminky,darujem krasny ruzovy zimny overal v.80-86.Raz obleceny [kupovali sme ho este na jar,no neodhadli sme velkost]Ak niekto potrebuje,alebo poznate niekoho,komu by sa hodil,dajte vediet 😉
@michaela1986 zaujala ma ta rodinka s 8 detmi, mas nejaky kontakt, pripadne ako im dorucit veci
Ahojte kočky ak mate doma nejake nepotrebne oblečko velmi by my pomohlo
dievčatá..potrebovala by som kolotoč nad postielku..vedeli by ste mi pomoct?dakujem
Mamičky nemate zvyšne oblečko alebo čo vam uz zavadzia? Pre mojho drobca na 2 mesiacicky? Dakujem pekne 🙂 potesi aj maličkosť
Mamicky darujem niake vecicky po malom je to asi.jedna kabela za postovne alebo osbny odber.
A ests overalik na zimu velkosti 74.
A este nepotrebujete niekto dva rosty 90x200 su to tie klasicke pevne drevene rosty. Su este nerozbalene. Darujem
dobrý večer.....babenky,chcem vás poprosiť,ktoré máte zvyšky látok,metráže,galantérky a časopisy ohladom šitia...ktoré už nepotrebujete.na darovanie za poštovné,alebo výmenu z môjho bazárika.......ved už sa nejak dohodneme 🙂 🙂 🙂 ...............poprosím cez ip 😉 a dakujem.... 🙂 🙂
Mamičky zháňame penové puzzle v dobrom stave,rozmer 31x31cm, akýkoľvek vzor, potrebujeme čím viac kusov, pomohlo by však aspoň aj 4-6ks, ak by sa niekomu povaľovalo doma a chcel by darovať alebo predať za rozumnú cenu budem veľmi rada 😵
..............ak by sa vám ozvala o podarovanie vecí p.Krpatá Adriana..............nedarujte!!..podvod...... 😝 😝 ..včera sa predviedla na FB....v skupine pomáhajme si.......keby niekto daroval montérky vo veľkosti XXXXL tak aj tie vezme 😝 😝 😝 😝
ahojte mamicky ak by ste mali nejake nepotrebne oblečko na ročnu dcerku a 4 ročnu dcerku budem vdačna aj nejake hračky by potešili dakujem
Ahojte ja bi som pomoc od dobrich ludi podrebovala ... zachvilku sa mi ma narodit babo a pretobabo nemam kočik vecički ,ocitla som sa vnudzi dos velkej som sama byvam urodičov som nezamesnana nemožem so dovolit nic vobec kupit pre moje babo ,prosim dobre mamiki pomožte mojmu babetku , neviem ši bi si neaka mamika vedela prectavit že zachvilku porodi a nemam preto babo nič, nemože si dovolit kupit žadnu maličkoss je to strasnie zle ,a neprajem to žadniej mamike ,,,mislim že tovtov cestov mojmu babetku pomožete dakujeme vam zatal ☹ ☹ ☹ ☹
@vikinka22 .................to ste sa zobudila až teraz??....prečo ste nezačali zháňať veci pre malé skôr...ako nehnevajte sa,neverím vám ani slovo,takéto listy,podobné k vašim,plné chýb...čerstvá registrácia na koníku,vždy zaváňa podvodom...a vôbec na počítač a internet máte a pre dieťatko nič??.....nezdá sa vám to trochu nezodpovednééé???
@pastelka74 GDE SOM MALA MLADA PANI NAS TU POMOC GDE KMOJIM OKOLI MI NEVEDIA POMOC I KED NECO SOM JASNE PODOSTAVALA ,,,A INTERNET PREČO MI IDE ,,,BYVAM U RODIČOM, A NESMRDIM ŽADNIM PODVODOM...KEBI STESA VI NA MOJOM MIESTE OCITLA CO BI STE ROBILA HM, COOOO NECHAPEM
@vikinka22 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pastelka74 este kokjal maš umiev na perach je dobre ,ale ked ti usmev sjedneho dna padnie na druhi ta neviem
@vikinka22 .............iba som vyslovila svoj názor...... 😒

@veronika1610 Veronika, skús to hodiť sem na FB - aj tam sa presunulo darovanie z tejto témy (dúfam, že ti to pôjde otvoriť) - skupina sa volá "Pomáhajme si" - darujú sa veci len za poštovné:
https://www.facebook.com/#!/groups/308636462581...