icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

bmagdalinova
17. okt 2013

Ahojte maminky! Ja by som chcela darovať dámske vecičky veľkosť S-M. Nejaké aj na zimu, teplejšie. Viete mi prosím písať nejaké adresy do IP? Samozrejme poštovné platím ja. 🙂 Ďakujem.

lilly0812
21. okt 2013

Darujem pyžamká, 5 ks. Vrchný diel zapínanie na gombíky. 3 ks ružové, 1 ks zelené a 1ks modro-biele. 1-2 roky.

fialka1989
22. okt 2013

ahojte mamicky. chcela by som vas poprosit ci nemate niektora oblecenie pre dievcatko 3až 4 roky ideme do skolky tak by sa nam zislo...kedze sme podostavali kopec plysakov radi ich posunieme dalej ak by mal niekto zaujem nech sa ozve 😉

evulka777711
15. nov 2013

Ahojte zienky som tu nová chcela by som sa opýtať mám kamosku ktorá dá ocitla v hmotnej núdzi a potrebovala by oblečenie na 10ročného chlapca prosím pomôžte jej a darujte jej oblečenie topánky veľkosť 30 číslo oblečeniaje 140 prosím súrne ďakujem bundy míkinky rifle tričká atd

23121980
20. nov 2013

ahojte som tu prvi krat dako sa mi podarilo zaregistrovat nahode som sa dopocula o tejto stranke a nemam pocitac a internet kazdi den chcem vas poprosit o pomoc mam 5 deti a jedno je dmo chcela som vas poprosit ci tu nije neaka stranka kde daruju veci

23121980
20. nov 2013

@bmagdalinova psosim ta co je ip a ko toto funguje

extrate
20. nov 2013

darujem válendy

23121980
20. nov 2013

@22zdenka ahoj mala bisom zaujem ale neviem ako sa skontaktovat

23121980
20. nov 2013

@bmagdalinova mohla bi simi povedat dlissie o tich veciach

pipike88
21. nov 2013

@kaby dobty vecer.ja suddenly zhanam uz dlhsi caz v lidl ale uz ho nemaju len vonavku.este je toto aktualne?dakujem

23121980
21. nov 2013

ahojte mamini neviete komu bi pomohla rehbiltacna decka stolicka aj zo stolikom je zacholala a polohovatelna nalepsie z nitra okolie mrzima to nevie sem dat foto ozvitesa na IP 😅

maminka30
22. nov 2013

Maminky,chcem sa spýtať či by ste mi vedeli ponúknuť pre dievčatko sukničky 140 veľkosť za rozumnú cenu.súčasťou balíčka by mohla byť riflová a teplejšie do kostola teraz na zimu.Mám 4detičky a ďakujem vám za rozumné ponuky. 🙂
Pekný deň

jankalianka
9. dec 2013

Ahojte dievcata.
Chcem darovat damske veci, vacsinou velkosti S. Nohavice, tricka, mikiny, svetriky.

sisa87220
16. dec 2013

DOBRY DEN SOM MAMIČKA HMOTNEJ NUDZI MAM DVE DIEVČATKA VO VEKU 5 A 7 ROKOU PROSIM VAS VEDELI BI STE MI POMOC S OBLEČENIM PRE MOJE DIEVČATKA VELMI BI SOM VAM BOLA DAČNA DAKUJEM SISA87220@azet.sk

ovecka84
18. dec 2013

ahojky, darujem za vrece plysakov, vacsina takmer nova, rok-dva "stara", cista, vonava. Su to hlavne rozne zvieratka, co dcerka podostavala a uz sa s tym nehra, len to mame uskladnene v skrini. Je mi to luto vyhodit, tak ak by ste vedeli o niekom koho by potesili..

Bratislava a okolie, mozem ked tak aj priviezt ;) piste do spravy ked tak!

mamickajarka
20. dec 2013

ahojte mile mamicky a ludia som mamicka2 dievcat som nezamestnana a na 6 mesiacov vyradena takze ziadne financie .velmi rada by som vas chcela poprosit ak by niekto z vas mal pre dcerku st noteebok velmi by ho chcela ale ja na to nemam.mam aj 4 r dievcatko pre nu nejake oblecenie a nejake hracky hoci co potesi .dakujem 🙂

jane0123
26. dec 2013

Darujem za postovne kozmetiku- nove dezodoranty-tuhe a sprchove gely,vsetko znacka fa.je mi to luto vyhodit a podostavala som toho vela.piste ip,ak ma niekto zaujem

anthoan
29. dec 2013

AHOJTE. DARUJEM 2X ZDARMA POUKážKU NA 3HODINY NA KUPANIE SA DO AKVAčA SENEC. PLATI TO DO 31.12.2013 . DIETA DO 15ROKOV ZDARMA. MAM DVE POUKAžKY. Ak by niekto bol z TT rada podarujem. Je mi to lúto že to musí prepadnúť ja mam choré detičky tak to nevyužijeme☹

fialka1989
2. jan 2014

nema prosim nejaka mamina oblecenie do skolky pre 4rocne dievcatko..som nezamestnana a chodime do skolky ...nechcem to zadarmo mamine urcite za ecicky aspon trochu zaplatim.dakujem

mamickajarka
3. jan 2014

Mile mamicky citam tu prispevky ako pomahate mamickam som rada ze aj v takych zlych casoch su ludia ochotny pomoct.Som mamicka 15 a4rocnych dievcat som mezamestnana a v zlej financnej situacii ale snazim sa .Velmi rada by som vas chcela poprosit o oblecenie pre dievcata velmi by ste mi pomohli c .obl pre 15rocnu.30 a pre 4 rocnu c.116az 118 pomoze hoci co nejake hracky ma velmi rada babiky dakujem zo srdiecka

dixi19
7. jan 2014

Ahojte, rada darujem vecicky od 0-3 mesiacov. Všetko v dobrom stave. Skôr pre chlapčeka. Kľudne píšte cez IP.

kaia
19. jan 2014

Ahojte, darujem dievcenske tenisky, topanky, gumaky a cizmicky, vsetko velkost 21 😉

henique
21. jan 2014

@babareno Ahojky .......kam treba balíček zaslat ? posli mi to v sprave prosim.Dakujem

mamickajarka
23. jan 2014

mile mamicky kto by podaroval mamicke 15 a 4 r dievcat oblecenie pre dievcence a popripade aj mne sme v zlej fin situacii co viem dnes sa zije tazsie a o to horsie ak nepracujeme a tak ak by sa niekto nasiel kto rad pomoze budem van vdacna zo srdiecka

lussatko
27. jan 2014

Ahojte mamicky. chcem sa opytat ci by mi niekto nemohol pomoct s vecickami pre moju dcerku ktora ma 5 mesiacov. som slobodna, a byvam u rodicov a oni mi pomahaju s tym ze mozem u nich byvat. viac mi pomoct nemozu. nikoho ineho na pomoc nemam. ak by sa nasiel niekto s dobrym srdiedckom tak sa prosim ozvite. budem velmi povdacna.

silvialilien
29. jan 2014

Prosim poradte mi ako sa mam pridat do skupiny mamiciek ktore rodili w urcitom obdobi...nemozem to tu najst..poradte prosim.

vevuska1990
31. jan 2014

ahoj mamičky nenajde sa tu dáka dobrá duša ktorá by pomohla mladej mamičke ? Slečna ma mesačného synčeka ak máte dáke vecičky prípadne hračky a chcete ich darovať ozvite sa dakujem

majulik1983
10. feb 2014

https://www.facebook.com/groups/281751328638771/ pripojte sa na novu stranku na facebooku a pomozte ludom.dakujeme