Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
kdesi pudza
Dobry den, darujem damske oblecenie velkost vacsinou S a M a pre deticky plysove hracky.
mile mamicky kto daruje matke 2 deti oblecenie c xl a pre 4 rocne dievcatko cislo 118 az 120 a cislo obuvy 40 a 28 ak mozte pomozte sme rodinka v zlej financnej situacii a velmi by ste nam tim pomohli
@kaciatko1909 je to este aktualne lebo ja mam 8 rocnu dceru
Ahojte, nemá záujem nejaká mamička kúpiť staršie vecičky ale v dobrom stave po 0,50 centov?
ahojte maminy som tu nova ale co citam mi je stoho zle co sa deje ze sa najdu taketo veci ze zneuzivaju situaciu ,a skuste si overovat cez socialne pracovnicky co su terene ony su zlate vam povedia ci tu rodinu poznaju ja som zo zvolena co poznam pani na urade je u pani jonasova vedela by vam pozistovat ci ta rodina potrebuje pomoct aj kontakt ,mam a bolo by to ok.Poviete o co ide a ona sa bude snazit vam to zistit lebo oni tiez zbieraju veci pre socialne slabe rodiny na urad
chcela by som dobru dusu poprosit ci nema dakto darovat funcnu pracku a sme 5clena rodina a kto by mal zbytku do domu na prerobenie co nebudete potrebovat aj volaku tapetu lepidlo atd velmi by mi to pomohlo a to ma a nepouziva antenu alebo na chytanie signalu na tv lebo deti nam nepozerali tv uz asi rok co bude aby mohli pozerat cez vikendy ,ja som na dlhodobej vyse roka mala som tazky uraz nohy a chrbtice mam sa problem aj zamestnat a mam nizky primi pod zivotnim minimom uplne ak by mi vedel volakto pomoct dakujem ada a ja by som chcela tiez pomoct ako sa mne da po mojich detoch by som tiez darovala veci ale za postovne lebo ani to si ja nemam zem dovolit zaplatit lebo by som inac keby som mala trochu viac penazi zaplatila by som ale nemam nazvis veci su po mojej 8rocnej a 9rocnemu chlapcovi aj topanky na vonku aj veci kto by mal zaujem tak sa mi ozvite lebo som triedila co su male detom ak by som mohla ja stimto pomoct majte sa babeny
Darujem skolsku tasku a peracik disney princezne, skolske dosky a ine veci do skoly, damske oblecenie velkosti L, XL.
Darujem za postovne, nosene vecičky od 0-3mes pre dievcatko 🙂
Ahojte dievčatá, zhánam funkčný baby monitor pre kamošku, ktorá je vo finančnej tiesni, može byt aj za nejakú symbolickú cenu alebo za poštovné, ak by ste niektorá mali, bola by som velmi vdačná. Dakujem.
ahojte maminky, mám po dcérke topánočky, sú to dvoje botasky NIKE veľkosť je uvádzaná 24,5 a jedny sandalky PROTETIKA veľkosť 24, sú v dobrom stave, myslím, že ešte jedno dievčatko vydržia a je mi ich ľúto vyhodiť...Tak ak tu je nejaká maminka, ktorej by pomohli rada pošlem aj poštou a platí len poštovné. Ak je z okolia NR odovzdám aj osobne.... 🙂
ahojte baby chcela by som vas poprosit o darovanie veciciek velkost 98 pre dievcatko a 116pre chlapceka som na rodicovskom prispevku a muz je nezamestnany vopred vam dakujem tel.cislo 0940 724 439
ponukam tesco karticky .
za poštovné
ahojte kto bi bol taki dobri a pomohol bi mojim 10 detom s oblečenim a svecmi kto bi im daroval . vopret vam dakujem moje čislo je 0940889116 a moja adresa HUCIN170 psč 04913 vopret dakujem ☹
Darujem rozkladaciu fotelu ikea za odvoz - BA.
@pepppe mala by som zaujem o tie veci moj mail IvetaEremiasova@centrum.sk
@dominik333 bohuzial som to uz daaavno podarovala
@kaia mala by som zaujem moj mail IvetaEremiasova@centrum.sk
@pepppe aha tak vam dakujem a pekni den
@dominik333 aj vam pekny de
ahojte babi kto bi podaroval divčeske oblčmie pre dvojčata vo velkosti134suto školački a mamke to nevicdza im ničo kupiť

dobry den joooj mam velky zaujem mozte sa mi ozvat ak je to aktualne dakujem