icon

Hľadám mamičku na písanie. Poklebetíme o deťoch?

monikat75
19. jan 2009

Ahojte, chcela by som si týmto spôsobom nájsť kamarátky na dopisovanie. Mám dve deti, 5-ročné dievčatko a skoro 6 - mesačného chlapčeka. Ak máte chuť si poklebetiť o deťoch ale samozrejme aj o všetkom možnom, tak neváhajte a odpíšte. Na vaše príspevky sa už teraz teším. 🙂 🙂 🙂

laurinkadanielka
14. okt 2009

ahojte dendi ta tvoja mala ma ale zubkov my mame len 8 dalšie sa nejako netlačia baby tri dni tu nebudem piatok ideme babke na Oravu a je tam polmetra snehu už sa tešim tuna tak lahko možno sneh nebude na buduci tyžden hlasia oteplenie

mirustek1
14. okt 2009

ahojte-tak my mame stale len 6 zubkov,uz by som bola najradsej,keby boli vsetky,lebo sa tlaci stolicka,tak tiez asi preto nespavame

monikat-s tymi vydavkami je to naozaj dost,mne Klarka praveze rychlo rastie,hned jej je vsetko male,z minulej zimy je vsetko male,tak nakupujem a Emke nam nepasuje po nej nic,takze aj tej nakupujem vsetko.

mirustek1
14. okt 2009

laurinkadanielka-ty davas malej pit mlieko aj cez den pred spanim,ja nie,ja len rano a vecer a vy baby?

jeliska
14. okt 2009

ahojte
ja davam pit niekedy aj cez den teda hlavne ked nechce obed 😢jeeej ten snech vam zavidim aj oravu
moni a co ake darceky si objednala?
inak duska vitaj a kolkateho septembra je?jas 28 😀

mirustek1
14. okt 2009

moni-aj ja som zvedava co si nakupila,inspiruj nas

duska-tiez som ta zabudla privitat
no ja zimu nemusim,nemam ju rada,ani sneh aj ked chodime lyzovat,ale ja milujem teplo

a kde ste vsetky?vasi chlapi nepozeraju futbal?

cessy
14. okt 2009

ahojte, monika aj ja som zvedava ake hracky si nakupila/naobjednavala

daj link 😉

mirustek1
14. okt 2009

ahoj cessy-muzicek uz zaspal?

mirustek1
14. okt 2009

IDEM AJ JA DO POSTELE,TAK DOBRU NOC...

cessy
14. okt 2009

ale kde tu sa pri mne vala a berie mi stale pc 😀

cessy
14. okt 2009

ideme aj mi uz spinkat, najvyssí cas 😅

dobru noc vsetkym 😉

laurinkadanielka
15. okt 2009

ahojte miri cez den nechce ale večer vipije tak 130 pri rozpravke ale budi sa ešte v noci nie tolko vela ale mrkoti

mirustek1
15. okt 2009

ahojte-tak my sme mali konecne dobru noc a Emka ju pekne prespala az do 7.30hod,dnes je zas otrasne vonku,budeme asi len doma,

denduska
15. okt 2009

ahojte, tak my pokracujeme v nocnom tazeni, viac hore ako spime, Emmka uz ani nechce mliecko velmi, napapa sa az rano ale len placka a placka...teraz som jej vsetky dostupne dasna vytrela Calgelom, zvalila sa a spi...a ja si idem nieco zjest na obed..dnes mam zdravu vyzivu - hranolky a rybie prsty 😀 😀 no co, chora som 😅

u nas stale snezi, uz mame takych 7-10 cm pokryvku, je tu uplne zimna rozpravka..ale von sa neda ist, lebo ten sneh je mokry a nemrzne takze ako sa nanho stupi, same blato 😝

cessy
15. okt 2009

jeeej denduska to vazne??toolko snehu???mi este ani oteplovacky na zimu nemame 😖
budem sa musiet po niecom popozerat, lebo nahodou to aj sem pride a nebudeme pripraveny... 😕

cessy
15. okt 2009

ja som mala na obed kuracie masko a ryzu.skusala som robit to z reklamy s tym vrecuskom a korenim a celkom je to dobre 😅

monikat75
autor
15. okt 2009

ahojte, tak dám vám link na tie hračky - malému som auto a taký didaktický klavír - http://www.ryo.sk/hracky/ a
http://www.ryo.sk/hracky/
a pre Veroniku som tú tabuľu čo som spomínala a potom také euro bankovky na hranie - tú tabuľu mi nechce vyhľadať takže neviem dať link a ostatné im chcem pokúpiť v Tescu - otvárajú nám ho už 29.10.

monikat75
autor
15. okt 2009

no vidím, že mi to neskopírovalo dobre, takže ak chcete vidieť tie hračky tak si dajte cez hľadanie didaktický klavír a potom auto s náradím, to som kúpila Marekovi
s malým sme dnes boli u doktorky, lebo ten jeho kašeľ sa mi už vôbec nepáčil a aj soplíky mu stále tečú, tak povedala, že dobre že sme prišli, lebo by mu to prešlo už na priedušky a mohol byť z toho zápal, takže je na ATB a ešte má sirup na kašeľ - akurát ATB mu musím dávať do mliečka lebo ani za svet ich nechce zjesť - napína ho na vracanie a sirup na kašeľ sme mu primiešali do čajíka a tak ho pije 😉
mirustek mne malý väčšinou pije mlieko aj cez deň keď ide spinkať - on spí ešte 2x za deň a aj keď je napapaný tých 30 ml mu spravím, lebo on sa pri mliečku tak ukľudní
a ešte ste zúbky spomínali - malý má 10 - dolu 4, hore 6 - z toho už 2 stoličky 😉
majte sa pekne, u nás zatiaľ nesneží, denduska ja vám naopak ten sneh ešte nezávidím

jeliska
15. okt 2009

ahojte 🙂 tak my sme isli doobeda ku kamoske a taka fujavica bola, no este stastie ze kamoska byva iba o dva bloky dalej lebo sme mali deku aj plastenku ale strasna kosa 😝 eli uz musim vytiahnut fusak a ma aj zimnu kombinezu tak sme pripraveny 😀 😀
eli bola uz od sestej hore ale kedze sme boli prec tak spinka az teraz.Rozmyslam, ze uz ju budem davat iba 1- krat cez den , lenze niekedy chce 2- krat no nejako vyspekulujem 😖
ja som mala tiez kuracie masko ale so zemiakmi 😉 a teraz sa tu napchavam samymi sladkostami cokoladou+bonbonierou no strasne nejaka som zrava na sladke 😨
moni idem pokukat ake hracky si to pokupila 🙂

monikat75
autor
15. okt 2009

tak predsa sa to podarilo tu je link na klavír http://www.ryo.sk/hracky/?id=50

monikat75
autor
15. okt 2009

no zase to blbne takže skúsim posledný krát snáď už to bude to pravé http://www.ryo.sk/hracky/?i=M46653

jeliska
15. okt 2009

moni tak ten klavir je krasny a lacny 😉 ja som zase uvazovala o nejakom bubienku a metlu s lopatkou lebo furt bere nasu velku a ked sme boli u tej kamosky tak sa hrala furt s metlickou 😀 😀

monikat75
autor
15. okt 2009

no jeli upratovanie asi majú naše deti radi, môj malý sa zase posledné dni hrá s vysávačom, lebo keďže mu odsávam tie soplíky aj 3-4 x za deň, tak ho neodkladám do špajze, takže je voľne v kuchyni tak má malý k nemu prístup a sa vytešuje 😉

jeliska
15. okt 2009

no nasa sa vysavaca boji ale vypinat a zapinat tak to jej ide 😀 😀

mirka099
15. okt 2009

ahojte, tak konecne uz ide net 🙂
dnes som kupila malemu v krasne teple topanky... aj vetrovku, a kuklacsku capicu 🙂 no nepodarilo sa mi zohnat nejake teple gatuse...

dendi, tak teraz sme na tom rovnako... posledne dni je to nas uz priam katastrofa, cim dalej horsie ☹ jedine co ho ukludnovalo bolo mliecko, no uz nechce ani to... a tak placeme, placeme..to su nase noci... ☹
inac my mame 12 zubkov... 8 vpredu + 4 stolicky.. a daj pan boh aby cim skor pribudli aj tie ocne.. natrapia nas tolko ako nas nenatrapili vsetky dokopy 😠 😠

mirka099
15. okt 2009

moni ten klavir je super.. inac dobra stranka, idem aj ja hladat inspiraciu..
jeeej laurie a dendi.. aj ja chcem uz sneh 🙂 ozaj cessy, ja som tiez skusala tie vrecka na kura... ale mi to zhorelo, stava vytiekla, a cele to bolo na prd 😠

laurinkadanielka
15. okt 2009

ahojte ja som dnes kupila malej bundičku a oteplovačky je taky mali snehuliak zajtra odskušame na snehu tak 3 dni tu nebudem tak sa majte pekne 🙂

jeliska
15. okt 2009

vidim ze ste sa vsetky pripravujeme na zimu 😀 aj my uz mame zimnu kombinezu je jak kozmonaut 😅
to ake su vrecka na kura?
lauri a kolko mate cm snehu?

laurinkadanielka
15. okt 2009

jeli u nas neni sneh ale ideme zajtra k babke na Oravu a tam jeho vela 🙂

cessy
15. okt 2009

ahojte, no kde ste vsetky???

jeli vrecuska na kura to je teraz neaka novinka od myslim ze to bola vitana. je tam to vrecko a zmes korenia.
mirka aj mne to na tom sacku zvrchu prihorelo, ale stehienka boli v poho 😉

denduska
16. okt 2009

ahojte, tak my sme vcera zas tu travili vecer s Emmkou..v noci ten isty scenar...tak neviem....
a zas snezi, ale vcerajsi sneh sa roztopil....