icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
16. mar 2011

@kawasaki17 no to je pravda, lebo moj tato ked ide do krčmy na pivo tak dojde s takými novinkami že my s maminkov len pozeráme, som sa smial, ked som sa ho volačo pýtala, tak mi povedal "chod do krčmy, krčmar vie všetko"
Moj drahy je v posilovni, maly ešte jedným očkom pozerá rozprávku, ale taky je zničeny, ale ani za svet nezaspi skor ako to skonči. sa vybehal v školke a potom boli ešte 2 hodiny so susedom a susedinym malým pri mori a pri majaku (čo je dosť daleko) ja by som už padla jak hruška 😀

viktoria04
autor
16. mar 2011

@lenka3007 jejoooo akú krásnu novú fotku máš.Kočena. 😎 a ešte k tomu kostolu.100% pravda čo si napísala a aj ja to hovorím,lebo bábušky vyndú s kostola a prvé čo hovoria ten nebol na príjmaný,ten sa neprežehnal atd. 🙄
@ivuss01 vydím,že aj ti si pochopila presne môj názor na klebetné bábušky.Ale zas myslím,že všetky babky sú neni klebetné,,,,poznám aj vynimky

lenka3007
16. mar 2011

@ivuss01 dakujem, no musela som to už zmeniť, lebo Jurko na tej starej bol ešte malinky 😀

lenka3007
16. mar 2011

@viktoria04 dakujem 😀 no česť tým výnimkam... asi zaleži aj od toho z kade su, či z mesta, z velkej dediny, alebo z dediny ako ta moja, kde žije asi 300 ludi a z toho 85% su starý ludia starši ako 65 rokov... koniec sveta 😀

ivuss01
16. mar 2011

@viktoria04 ja ziadnu vyninku nepoznam, dokonca aj moja babka veeelka katolicka, ohovara kde sa da ,,a tiez ako pises, kto kde skym preco a hlavna vec, ze je hriech ohovaranie a potom idu na prijmanie...
@lenka3007 😉

kawasaki17
16. mar 2011

cista pravda kocky...

inac aj vasi muzi tak zboznuju sport? ziaden zapas nemoze vynechat, niekedy mi to fakt lezie na nervy , a to teraz nehra futbal, lebo ho boli rameno... 🙂

kawasaki17
16. mar 2011

@ivuss01 cista pravda

kawasaki17
16. mar 2011

@lenka3007 inak fakt dobre vyzeras na tej novej foto, to si sa sama tak pekne ucesala??? s mojimy vlasmi by to bolo tazke

ivuss01
16. mar 2011

@kawasaki17 moj manzel vobec, ani futbal, ani hokej, ani v telke, ani ziadny sport nikdy nerobil, naposledy sportoval, ked sme chodili do skoly , 😀

lenka3007
16. mar 2011

@kawasaki17 Dakujem. hej sama, to ja sa veľmi lubim hrat s vlasmi, ale ked si spravím učes, tak sa mi nikto nesmie vlasov chytať, ani drahý 😀

kawasaki17
16. mar 2011

@ivuss01 asi ti budem zavidiet 🙂 moj manzel od pinpongu az po horolezectvo pomaly a odomna ocakava to iste, ja take sportove drevo 🙂 akurat co tancovat viem a latino tance mi idu a to je koniec mojho sportovania
ale v jednom mm tromfnem, plavanie, on sa totiz vody boji 🙂

@lenka3007 ja mam najradsej ked sa mi hra s nimi niekto iny, ale mas pravdu, ze ked sa ucesem tak zakaz priblizovania k vlasom, ale ja mam aj tak najrasej rozpustene, kucery najviac vyniknu....momentalne vsak pri emanuelovi sa to neda, ten by mi vytrhal vlasy aj s kozou na hlave 🙂

ivuss01
16. mar 2011

@kawasaki17 tak u nas voda nehrozi, vody sa bojime obaja, ja sa dokonca nekupem, iba sprchujem, bojim sa, ze by som sa utopila 😅
ale aj som rada, ze ziadne sporty nepreferuje, my si radsej uzivame prechadzky, vylety a tak, ale ziadne tury po kopcoch..., ja si doma pred telkou pocvicim ked nie je doma, ale moj nie...

lenka3007
16. mar 2011

@kawasaki17 jaaaj ani nehovor, to som tiež nosila vypate ked bol Jurko maly... inak aj ja som športove polienko, moj drahy chodi každy druhy den do poslovne, raz som išla s nim, že pojdem na aerobic 😀 no nepýtaj akú svalovicu som mala na bruchu, som sa nevedela 3 dni vystrieť 😀 😀 😀 tak mi zakazal sa hýbať, teraz musim poctivo priberať, lebo pri mojej vyške 172 mam len 50 kil...
@ivuss01 ja mam rada vodu, ale iba taku, ked dočiahnem na dbo, čiže vodne nádrže a more nehrozia...

kawasaki17
16. mar 2011

@lenka3007 no ja vazim asi 48 kilo a vysku mam okolo 162cm, len mne dost brucho ostalo po porode a aj trochu strii, hnusoby jedne, nech z zmiznu z mojo bruska 🙂
@ivuss01 to az tak? ja vodu milujem, a straaasne sa tesim sa na leto, na kuuupaliska a jazera a tak , juuuj 🙂

lenka3007
16. mar 2011

no nič idem sa ja venovať... dobru nocku... 😀

kawasaki17
16. mar 2011

@lenka3007 dobru nocku, aj ja idem do posteloviec 🙂

ivuss01
16. mar 2011

@kawasaki17 to az tak, ked som bola mala, skoro som sa utopila, tak sa vody bojim 😎

bublinkajasminka
17. mar 2011

kukam že ste včera klábosili, ja mám výšku len okolo 160 cm a vážim 50 kíl....cvičím každý deň aspoň 20 minút dpoma - inak by som bola tlsťoch - lebo milujem sladké 😅 😅 😅

lenka3007
17. mar 2011

Dobre ránko baby, no utekám ja zaniesť jurka do školky a potom neviem, asi sa budem nudiť celý deň. asi budem upratovať skrine 😀
@bublinkajasminka no keby to sladke na mňa zaberalo, lenže ja vyžieram (doslova) chladničku a zasoby slakosti aj o druhej v noci a nič to so mnou nepohne... raz som už prosila oktora, nech mi načierno predpíše nejake lieky, lebo injekcie B12, pangamín a podobne su voči mne imúnne 😀 😀 😀

kawasaki17
17. mar 2011

@ivuss01 tak to sa ti potom ani necudujem, mas na to vazny dovod...moj mm nie, ten vidi ako sa hybe hladiny vody a odpadava, tak si len sadne ku kraju a maca nohy 🙂

@bublinkajasminka a co cvicis? no ja tiez niesom modelka🙂 len to, ze som vsaaade chuducka brusko mam, tkze to vyzera akoby som bola opat tehotna 🙂

@lenka3007 bud rada, ze si taka aka si a nepriberas, ved zdravotne komplikacie vdaka vahe nemas, ze? mozno ze ked budes mat okolo 50 budes mat aj dost sadielka a potom si spomenies natoaka si bola chuducka 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
17. mar 2011

dnes taky uprsany dnik je...chcela som ist niekde s malym na pechadzku, ale tak to vyzera, ze budeme trcat doma 😒

lenka3007
17. mar 2011

@kawasaki17 no nemám, ale vyzerám jak špáratko a nepácim sa sama sebe, po porode som mala 62 a vtedy som bola so sebou spokojna, mala som aj rici aj cici a teraz ked chodim, tak len hrkocem kosťami.. 😀 😀 😀

kawasaki17
17. mar 2011

@lenka3007 to az tak?
ja som celkom so sebou spokojna, az na to brucho moje.....nemozem sa ho zbavit, ani brusaky nepomahaju 🙂 🙂
a prsia som nikdy nemala velke a ani pocas tehotenstva a ani po porode, nechapem to, kazdy ma a ja nic ☹ , no ale co uz zvykla som si 🙂 , ale na brucho si niiiiiikdy nezvyknem....

si ma navnadila upratovanim skrin, asi si aj popreberam veci co este budem nosit a co uz asi nie...

lenka3007
17. mar 2011

@kawasaki17 hehe, no vidis, a ja som si to rozmyslela, lebo sa mi to vobec nechce...lebo moje upratovanie spočiva v tom, že všetko prehadžem a preorganizujem a potom moj drahy nevie nic najsť 😀 😀 😀

kawasaki17
17. mar 2011

@lenka3007 aj u nas to tak zvykne byt, ale teraz chcem svoje veci prebrat.....len 2 velke skrine su napchate mojim oblecenim a to nepocitam spodne pradlo 🙂 uz to potrebuje reorganizaciu a navyse dnes nevarim, tak by som sa len nudila....

kawasaki17
17. mar 2011

predchvilou sa mi maly tak poblinkal 🙂 fuuuuu to bola kopa 🙂

kawasaki17
17. mar 2011

@lenka3007 a co tak robis cele dni v norsku??? nenudis sa niekedy?

lenka3007
17. mar 2011

@kawasaki17 fuuu, čo papal? no nudim sa tu, čo ti poviem, už by som isla do práce, ale zas musim čakať na auto, lebo tu bez auta ani do obchodu nedôjdeš a na tom čo mame chodi drahy do roboty, tak ideme kupiť ešte jedno koncom mesiaca...

kawasaki17
17. mar 2011

@lenka3007 no jasne, byvate na samote? alebo ako to tam vlastne vyzera?
na desiatu papal mliecnu kasicku, ale potom si pchal prsty do ust az sa vygrckal 🙂

lenka3007
17. mar 2011

@kawasaki17 nie na samote, oni to tu tak maju, oni nemaju dom na dome, iba vo väčšom meste, inak ked bývaš mimo mesta, tak najbližších susedov mas 5 km... Ved tato krajina je 5 krát väčšia ako slovensko a ma približne rovnako obyvatelov ako slovensko, len to tu nie je husto osidlené...