icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kawasaki17
17. mar 2011

@lenka3007 aha, uz chapenzi, tak to sa potom ani necudujem 🙂

viktoria04
autor
17. mar 2011

ahojte kočky

ivuss01
17. mar 2011

Dievcence, dnes mi prisla ciapocka od viktoria04 a je naaadherna, na obrazkoch su krasne ale v skutocnosti su este krajsie.... ciapocka je makka na dotyk, som maximalne spokojna, Viktoria04 ĎAKUJEEEEM 😉 😉 😉

bublinkajasminka
18. mar 2011

ahojte mojka - hlasim príchod do práce a dnes si uvedomujem že je vlastne už piatok a další víkend pred nami 🙂 🙂 ale mi to letí v týždni 😉 😉
včera mal moj mangelík 30tku - objednala som mu kyticu z 30 tulipánov ktoré zbožňuje - bol riadny prekvapený - milo - moc sa mu páčila kytička 🙂 🙂
navečer som k susedke s malou skočila, malinká jej soplíkuje ale aspoň sme poklábosili chvíľočkiu 🙂 🙂 potom sme aj kaufland nákup stihli a večer som kvasila pri telke 🙂
dnes je počasko o ničom, včera miaj blbo bolo z nízkeho tlaku 😒 yasmi školkuje 🙂 🙂 🙂 dnes sa tešila lebo si mohla zobrať nový kitty dáždnik do školky 🙂 🙂

viktoria - no ty si sikulka - ako pise ivus - krasne ciapocky robis 🙂

viktoria04
autor
18. mar 2011

@ivuss01 ahoj.Tak somspokojná,že ste aj vy spokojný.Som rada,že si spokojná aj s materiálom.Pracujem výlučne len s detskou vlnou nakoľko je suprová a nepichavá.Ako by to vyzeralo a ako by si bola spokojná,keby dcérku čiapka pichala?Asi by si mi ju oprášila na hlave, 😉 tak som spokojná,že aj tebe sa páči 😉 potešila si ma 😉 😉 😉 😉
@bublinkajasminka ajoj.Tak manželova 30-tka za vami a dalšie oslavy pred vami.A k počasiu - je moc nafigu 😝 včera aj dnes ma s toho pobolieva hlava a uf nič sa mi nechce a to som chcela mať už včera kabelku upletenú+s našitím látky 😒 hádam to dnes zmáknem.A dakujem za pochvalu si zlatunká aj ti 😉

lenka3007
18. mar 2011

čavte babeny.. Tak ja zas sedim doma, popijam akurát kávičku a četujem trochu 😀 Jurko je v školke, tak čo budem robiť, navarene mam, upratane tiež, akurát prať mam, ale to zajtra dám... My oslavujeme zajtra draheho meninky, ale to je zatial len moj plan, uvidim, či bude suhlasiť, kedže všetci naši priatelia su na slovensku... asi kupim len červene vinko, postime si filmík a budeme debatiť.. inak vobec neviem čo mu mam kupiť.. neviete poradiť? všetko ma a čo nema v tom sa nevyznám (myslim nejake naradie a pod.to je španielska dedina pre mňa) kozmetika, oblečenie ani sladkosti nepripadaju v uvahu, toho mame tolko, že to nemam kde pchať... poraďte mi prosim vás volačo...
Pekný dník

kawasaki17
18. mar 2011

ahojte
tak ja tiez uz trochu cetujem a pisem jeden prihovor, kamaratka ma poziadala aby som jej s tym pomohla ,
tiez uz mam navarene a aj upratane, maly sa hra so svokrou....tak trochu oddychujem pri net
@lenka3007 a nepytala si sa ho co chce alebo ho chces prekvapit? ja som muzovi objednala na meniny cez internet sportovy nozik do lesa.... celmi sa mu pacil, ale nevedel ci si ho ma kupit, tak som ho predbehla 🙂

katushka16
18. mar 2011

ahojte,konečne som sa dostala k notebooku,,včera "horel" lebo mamina potrebuje nejaké daň.priznania a ešte neviem čo do Rakúska...malá mi spinká,mm tiež,dnes má voľno,boli sme na nákup v kauf.,kúpili sme mliečko z automatu,už nám ho sem konečne dali,doteraz bol dosť ďaleko od nás,ešte som bola v lekárni a boli sme vo veľkosklade kúpiť ovocie a zeleninu.

katushka16
18. mar 2011

@kawasaki17 no ja mám tiež bruško po pôrode ale po 1.mi nezostalo nič až teraz po druhom a hrozne hoo nenávidím ☹ cvičiť sa mi moc nechce... a potrebovala by som schudnúť 5kg,len neviem ako 😢

kawasaki17
18. mar 2011

@katushka16 takže taky nakupny den, nam uz tiez pomaly dochadza zeleninka, budeme musiet ist na nakup 🙂

kawasaki17
18. mar 2011

@katushka16 no a strie nejake mas? ja sa o to brucho az tak nebojim, lebo myslim, ze do leta to ho cvicenim zmensim a spevnim, ale tie strie su strasne a navyse, mala som piercing v pupku a aj ked som otehotnela a hned si ho dala dole, ako sa mi natahovalo brusko, tak mi ostala dierka nezarastena ale o to az tak nejde, ale ostal mi tam taky hnedy flak okolo toho 😒

katushka16
18. mar 2011

@kawasaki17 nemám nijaké strie,v tom mám šťastie 🙂 asi sa budem musieť prinútiť robiť tie brušáky,len dúfam,že to pomôže

kawasaki17
18. mar 2011

@katushka16 och tak to i ja by som chcela byt bez strii, nepomohlo mi ani to, ze som si pocas celeho tehotenstva kremovala brusko..
ak si zacvicis aspon 20 brusakov kazdy den ver tomu, ze ti brusne svalstvo spevnie a nebude to vyzerat ako sadlo a navyse pri cviceni vylucujes endorfiny.... 🙂

katushka16
18. mar 2011

@kawasaki17 ja som si tiež krémovala a natastie nič.no tých 20 brušákov denne,to neni také strašné,to hádam zvládnem 🙂

bublinkajasminka
18. mar 2011

co sa strii tyka ja nemam vobec co sa tesim aj som sa kremovala ale ja som cvicila asi 4 roky pred tehu a potom cele tehu dokonca v den porodu - vsak som nevedela ze budem rodit - cvicila som dvd zora czoborova pre tehotne a bolo to super.....aj teraz sa snazim cvicit aspon tych 20 minut pol hodinka denne 🙂

kawasaki17
18. mar 2011

@katushka16 ale urcite, ja som tiez tak začinala a popravde som mala zo zaciatku aj svalovku, ale casom si telo na to zvyklo a teraz v poho zrobim aj ovela viac.... 🙂

kawasaki17
18. mar 2011

@bublinkajasminka tak to je super, ja som pocas tehu cvicila len zo zaciatku a aj len malinko, neviem ale vtedy ma akosi vobec netahalo, nevedela som sa donutit

viktoria04
autor
18. mar 2011

ahojte kočuli,ale máme nafigu počasíčko.Už ma otravuje ten dážd,,,,, 😠 škoda,že sa nedá vypnúť 😝
@lenka3007 ajoj,tak ti máš ,ale vegetík.A Jurko je dokedy v škôlke?A ako sa mu tam darí?
@kawasaki17 no zaujimavý darček si teda objednala manželíkovi taký 😉 😉 😉 nevšedný páči sa mi to
@katushka16 ajoj 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

katushka16
18. mar 2011

tak teda začnem cvičiť,možno som preto nemala strie lebo som vlastne od 8 rokov do 18 hrávala stolný tenis a počas tehu som chodila na cvičenia pre tehotné,vtedy ma to bavilo,ale teraz ani trochu chuti :( budem sa musieť premôcť

katushka16
18. mar 2011

@viktoria04 ahoooj,čo porábaš tento "krásny" deň?

kawasaki17
18. mar 2011

@viktoria04 no to hej, on je taky zalesak, zboznuje les, tury, prechadzky, opekacky,stanovacky, chodenie na huby a tak... no a k tomu samozrejme potrebuje nozik 🙂 tesim sa na leto, ked pojdeme s malym do lesa na hubky alebo na cucoriedky a tak a kes pojdeme opekat 🙂

viktoria04
autor
18. mar 2011

@katushka16 no ti si takýto športovec?Ja už nie.Kedysi korčule-kolieskové a teraz už len ked tak s malou na bicykli 😵
a že čo porábam tento krásny deň?No je upršano,tak doobeda som behala po nemocnici naháňala som papiere,potom som doplietla čo som mala v pláne a teraz som dostrihala psa a zajtra ma čaká druhý havino strihať.A čo ti? 😵
@kawasaki17 tak vy ste taký prírodný ludkovia.Je to super teda a máte tam niekde nablízko les? 😵 Ale aj tak si myslím,že darček si volila super. 😵 A ešte k tomu praktický,ked chodíte do lesa 😵

lenka3007
18. mar 2011

@viktoria04 no zatial sa mu dari, uvidime od pondelka, lebo tam bude jedine zahranicne dieta ☹
@katushka16 jaky sportovci ste tu, normalne sa hanbim, ze ja ani nepohnam brvov, ale ked som bola dieta chodila som na karate, bola som mazuretka a este na tanecnu a tenis.. tenis by som si zahrala aj teraz, ale neni kde...
@kawasaki17 moj drahy tiez lubi chodit na tury, a jeho tato je polovnik, takze moj maly pozna kazdu flintu, kazdy les v okoli 30 kilometrov, strasne lubi chodit do chotara...

viktoria04
autor
18. mar 2011

@lenka3007 tak držkám pršteky nech je malý nadaléj spokojný 😵 no a čo to čítam? 😎 ako dieťa si bola aká aktívna v športoch 😉 ja ked som bola dieťa,tak len klasiky detské loptové hry,korčule,bicykel,ale pri tých loptových čo bolo srandy a tie zážitky 😉 no normálne by som si tie krásne detské časy zopakovala keby sa dalo

lenka3007
18. mar 2011

@viktoria04 dakujem, no zas vidim aj vyhodu v tom, že sa skor nauči reč, lebo takto hovoril len po slovensky a ten maly poliak mu rozumel...
no jasne, ja som musela prejsť všetkým, moji rodičia sa na mne smeju, že som všestrana, popri tom som chodila na kreslenie, klavir a herecký krúžok, takže som si zobrala z každeho rožku trošku.. dufam že aj mojho maleho bue volaky sport baviť, je to lepšie ako vysedavať pri počitači, alebo nedaj boh sa dostať do zlej partie... pozerala som tu kružky pre neho a našla som kick-box pre deti od 4 rokov, takže ho asi od septembra zapisem, nech vybija energiu... 😀

bublinkajasminka
19. mar 2011

pekné sobotné ránečko - ja už hamujem rohlíček, dnes vyzerá také zamračené 😒 ak ale nebude liať pôjdeme von 🙂 🙂 trošku treba ešte do kauflandu skočiť a potom sa pohráme vonku ak sa bude dať 🙂
poobede ideme tatulovi gratulko - dnes je jozefa 🙂 🙂
včera sme boli aj my v centro - bolo veselo - yasmi sa pohrala a ja som trošku obehla shopiky 🙂 🙂

kawasaki17
19. mar 2011

Ahojte...alebo Dobre ranko
no my sme s emanuelom asi len okolo deviatej vstali, draheho som hned poslala do obchodu, rozculila som sa ze mi tlak skoro stupol naa 200/100, samozrejme vdaka svokre....a nas dnesny plan....pomoct kamaratke na nacvik s detmi na den matiek, nieco fajne uvarit a chystam sa spravit vajickovy salat 🙂 a vecer na volejbal...no a potom sme este pozvany ku kamaratovi posediet, lebo dnes jozefa 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
19. mar 2011

@viktoria04 no my vlastne skoro zijeme v lese 🙂 dedinka je v takom udoli a vsade okolo nas je les, takze ak chcem si vyjst doí lesa staci mi 10 min. a som tam, 🙂

kawasaki17
19. mar 2011

huraaaa, na zlepsenie, uz aj tak mojej vselijakej nalady nam predchviluo vyplo elektrinu.... 😖 pol dediny sme odrezany od elektriny....a nebudem mat teplu vodu potom 😒 , lebo u nas to zavisi od elektriky.....

dnesny den sa zacal nic moc, tak dufam, ze vecer dopadne dobre...

viktoria04
autor
19. mar 2011

ahojte kočky...čo poviete na fotku??